Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Бубе Шам се беше напил и си мислеше, че прегръща Сугна, а тя Суман точно както Сугна го беше помислила за Пратап. Той обаче бързо се осъзна и започна да се пита какво направи. След като Суман му каза тези неща за Сугна той й се обади и я извика в храма, поиска й прошка, но тя си тръгна. Така и не разбрах после какво стана, защото бях заспала. Той чу Варун да плаче и отиде при него. Сугна отиде при Шам и му каза, че трябва да побързат за рождения ден на Ананди. Така разбрах, че са се събрали.

Аз понеже малко изтървах от началото, та като го пуснах чух как Суман му викаше, че е наранил Сугна и не схванах какво става, помислих, че той нещо си представя.

# 421
Цитат на: НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница
Благодаря ти! Hug
Нали заключихме, че е кретения...защо продължаваш да търсиш логика... hahaha hahaha hahaha
Joy Абе верно, ама това е сериозен гаф все пак. Grinning Grinning Grinning Сега направо ми идва отръки да гледам филма като пародия, не полагам грам усилия.  hahaha
Ми те и ония идиоти сценаристите са забравили какво са сътворили преди сума ти серии... hahaha hahaha hahaha hahaha

Бе аз ли нещо съм изкуфяла или оня Сидх си беше направил татуировка с името на Тъпата... как в панделата никой го не виде???
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кво се хилиш па ти ма?  #2gunfire  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 422
Бубе Шам се беше напил и си мислеше, че прегръща Сугна, а тя Суман точно както Сугна го беше помислила за Пратап. Той обаче бързо се осъзна и започна да се пита какво направи. След като Суман му каза тези неща за Сугна той й се обади и я извика в храма, поиска й прошка, но тя си тръгна. Така и не разбрах после какво стана, защото бях заспала. Той чу Варун да плаче и отиде при него. Сугна отиде при Шам и му каза, че трябва да побързат за рождения ден на Ананди. Така разбрах, че са се събрали.

Аз понеже малко изтървах от началото, та като го пуснах чух как Суман му викаше, че е наранил Сугна и не схванах какво става, помислих, че той нещо си представя.

И аз изпуснах началото всъщност гледах Светлината на моя живот, а нали третата серия на филма съвпада с първата серия на Булката Peace

# 423

И аз изпуснах началото всъщност гледах Светлината на моя живот, а нали третата серия на филма съвпада с първата серия на Булката Peace

О да, аз от време на време също поглеждам, но тази седмица не съм. Те в булката от начало почти повтарят от предната серия, това много ме дразни понякога. Нека показват какво се е случило, ама то половин серия минава само с повторения.

Светлината много ми липсва във войо, сигурно и другата седмица няма да има серии, но пък после през почивните дни вече ще качват за по следващата седмица и ще може да се гледа. Интересно дали булката ще го дават, или ще спрат и него през почивните дни.

Интересно, щом сега не се разделят Сандия и Сурач, какво ли ще се случи пак, че ще трябва Сандия да си тръгне? Аз така и не разбрах брат и като дойде дали си тръгна и въобще защо беше дошъл, той епизода свърши и май не се видяха със Сандия.

# 424
Няма ли серии за РазвратИ днес? Нещо сте много кротки неговите фенки. Свикнала съм всеки ден да чувам по нещичко.

# 425
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелелле натириха Тъпата от всякъде.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей за тва си заслужаваше гледането...

Виир - Ай сейт гет аут.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Джоги...Гет аут... Party Party Party Party Party

Голем кеф... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бубе, имаше серия, ама нищо интересно... Grinning

Валкеее, не стреляй по мене, че имам каска и по-голям патлак от твоя... Mr. Green

Даже е автоматичен и пуска по 9 патрона на куп...може и още ама не му тормозим пружината Grinning hahaha hahaha hahaha

И не се бъзикам...аз бях 1-вата въоръжена у нас...много обичам да стрелям и съм много добра. Whistling

# 426
Тереза благодаря ти за инфото на Кармата и Светлината на моя живот Hug
Значи предположението ми, че Арун гони Сурадж и Сандия от къщата е вярно. Шокирана съм как можа да постъпи така със сина си! Гледах и днешната серия Сурадж напусна къщата със Сандия и май иска да се разделят smile3518 smile3518 smile3518 Дано Сантош се възстанови по-скоро и да ги събере отново Praynig

А днеска по БТВ Сурадж и Сандия бяха толкова сладки като паднаха на леглото Two Hearts, а накрая ги видяха.

# 427
Привет и от мен  Hug Hug Hug
Ауууууу каква чупка в кръста направи РазвратИ да придържи Анандито.   kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Почва се романтиката при рускините newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Джаго вече нов човек   #Crazy

Зиз Hug РазвратИ вече е в действие  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 428
Ауууууу каква чупка в кръста направи РазвратИ да придържи Анандито.   kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Почва се романтиката при рускините newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Мдаааааааа... Party Party Party Party Party Party Party Party
И кви погледи метка насред Гангината драма... hahaha hahaha hahaha
А, Джаго е в потрес от Развратовата любоФ Joy Joy

# 429
Лелелле натириха Тъпата от всякъде.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ей за тва си заслужаваше гледането...

Виир - Ай сейт гет аут.... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Джоги...Гет аут... Party Party Party Party Party

Голем кеф... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бубе, имаше серия, ама нищо интересно... Grinning

Валкеее, не стреляй по мене, че имам каска и по-голям патлак от твоя... Mr. Green

Даже е автоматичен и пуска по 9 патрона на куп...може и още ама не му тормозим пружината Grinning hahaha hahaha hahaha

И не се бъзикам...аз бях 1-вата въоръжена у нас...много обичам да стрелям и съм много добра. Whistling

О ама ти кармата ли гледаш? Тези серии сигурно скоро няма да дойдат при нас нали? Щото ако знам кога ще ги излъчат, ще ги гледам с удоволствие.

# 430

В потрес е, но не може да му се отрече, че постъпи мъжкарски  Peace
Сега като не скролвам при рускините, ше зема да си променям мнението за Джаго  Mr. Green

# 431
Ще дойдат Бубе...до 2-3 месеца.... hahaha hahaha hahaha

# 432

В потрес е, но не може да му се отрече, че постъпи мъжкарски  Peace
Сега като не скролвам при рускините, ше зема да си променям мнението за Джаго  Mr. Green
Казах ти, че ще го харесаш...сладурко е той...как си откъсна връвчицата... hahaha hahaha

# 433
Чак па сладурко Джаго - НЕ  Naughty Naughty Naughty
Не си променям  така лесно мнението. Знам, че вече няма нищо общо с предишния нещастник, но продължава да ми е антипатичен.
Требваше и тоя артист да го сменят с некой по засукан, па можеше и да си променя мнението  hahaha hahaha hahaha

# 434
Чак па сладурко Джаго - НЕ  Naughty Naughty Naughty
Не си променям  така лесно мнението. Знам, че вече няма нищо общо с предишния нещастник, но продължава да ми е антипатичен.
Требваше и тоя артист да го сменят с некой по засукан, па можеше и да си променя мнението  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чей, че забрайх да ти турнем сладурко в кавички... hahaha hahaha hahaha
Нали ти казах да вадиш от контекста... hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз до скоро мучах, че му нямам доверие... Naughty Сега съм спряла, че станах банална...инак си поддържам мнението hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт