Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 781
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
ми не ми харесва новото Ананди!!! smile3516 хич даже! може да не съм свикнала още, ама не я ща тая! а майка и хич не е мръднала за толкова години!

оф, голяма драма с това писмо!!! цяла серия само за писмото се говори! загубих си времето днес!

Да, много тъпа серия. Иначе дубльорката на Ананди е същата, но просто не си прави детско гласчето. Цяла серия чакам да чуя какъв ще е гласът на Джаго, те пък няма да го покажат
Джаго беше там Бубе Grinning
През цялото време беше на панаира дегизиран и си правеше бъзици с Ананди... hahaha hahaha hahaha
Така се беше стъкмил, че и Пули не го позна. Joy Joy Joy

От тук на там сериите таквиз...размотаване, драма, рев, сълзи, сополи...доооо влизането на РазвратИ Mr. Green

Да не искаш да кажеш, че тоя дето и взе писмото, дето и казваше, че щяло да остане при него и дето искаше после да и го прочете, а тя му каза, че на него никога няма да го даде той е Джаго? Не ми се искаше тоя да го дублира. Исках да е дубльорът на Шан. Иначе странно, то пък все едно кой знае колко са 5 години, та да не може да се познае човек, толкова да се е променил.

# 661
о-о, голям грозник, сложил си едни факирски мустаци, чалма - голяма грозотия
този актьор и без туй изобщо не прилича на младия Джагдиш и ми е супер грозен и противен,
а и както го дават по филма, те нали не се виждаха с Ананди тези 5 години и по телефона дори не се говориха

# 662
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ей тоз беше Бубе...същият Joy Joy Joy Joy
Обаче Дари го нахрани Джаго с големата количка... hahaha hahaha hahaha

# 663
И аз помислих, че този урунгел е Джаго, но се викам - Пули га познава...
Едвам чакам казахите да пуснат техните 2 серии
Тая вечер ще има серии... Party Party Party
Тъкмо дълбокото прозрение на Ананди колко много обича РазвратИ hahaha hahaha hahaha

Бай дъ уей...ми тя Ананди светна от как се запозна с Шив...инак до тогава все си е постна hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

още ги нямааааааааааааааа  smile3514 newsm45

# 664
о-о, голям грозник, сложил си едни факирски мустаци, чалма - голяма грозотия
този актьор и без туй изобщо не прилича на младия Джагдиш и ми е супер грозен и противен,
а и както го дават по филма, те нали не се виждаха с Ананди тези 5 години и по телефона дори не се говориха

Знам, че не са се чували и виждали, но все пак 5 години не са чак толкова много, та човек да се промени, доста е преиграно според мен. Например една моя приятелка, с която не бяхме се виждали от деца, когато се видяхме ми каза, че никак не съм се променила за време от 15 години.

# 665
И аз помислих, че този урунгел е Джаго, но се викам - Пули га познава...
Едвам чакам казахите да пуснат техните 2 серии
Тая вечер ще има серии... Party Party Party
Тъкмо дълбокото прозрение на Ананди колко много обича РазвратИ hahaha hahaha hahaha

Бай дъ уей...ми тя Ананди светна от как се запозна с Шив...инак до тогава все си е постна hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

още ги нямааааааааааааааа  smile3514 newsm45

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Ай стига муча... Mr. Green Ей тука ще го качат до към 21ч. Grinning

Така, серия ще има днес и утре и край за тази година...чак другата седмица. Naughty

# 666
Сега да разкажа епизодите на светлината. Започнаха с хапчетата. Сантош започна да обвинява Сандия, че хапчетата били нейни. Тя се опита да обясни, че никога не е и не би използвала такива хапчета, но Сантош и Менакши казаха, че тя била образована и тя знаела за тези неща, Мена нямало от къде да знае. Сандия помоли свекърва си да не говори за тези неща пред другите, а на саме, понеже Чави била още дете. Тя не се съгласи, защото Сандия искала да се възползва от това, че не е образована да я излъже. каза също, че е намерила хапчетата при какаото, което означавало, че вероятно затова Сандия повдигнала въпроса за изтеклия срок, за да може оправдавайки се, че отива да смени какаото да си купи хапчета. Менакши каза, че Сурач също е бил с нея, което означава, че би трябвало и той да знае. Сантош каза на Менакши да го извика. Сандия я молеше да не го вика, но Сантош настоя. Сурач се прибра и тя го попита всичко ли е наред, той и каза, че всичко е наред и така и не разбра за какво го пита. Сантош го помоли за разрешение да си починела в тяхната стая, понеже мъжа и много хъркал. Сурач и каза, че няма нужда от неговото разрешение. Явно Сантош като е отишла в стаята му някак е разбрала, че не спят на леглото. Сандия намери някъде бележката, дето Менакши е купила какаото и там било отбелязано и лекарството за което я обвиниха. Тя каза на Менакши, че знае, че хапчетата са нейни. Менакши естествено започна да се оправдава, но Сандия и каза, че има доказателство и и показа бележката. Менакши се стресна и почна да си говори как трябвало да се пази от етърва си, защото била като остър меч, който щял да я накълца на парчета много беше смешна. Сурач някак усети, че Сандия е разстроена и и се обади от магазина. Каза и, че ако има нещо ще се прибере, но тя му каза, че е добре и че няма нужда да се прибира. Вечерта Сурач пак започна да я разпитва, но тя му каза да я остави на мира, понеже и без това говорела само лъжи. На сутринта естествено му се извини, но трябваше все пак да си го изкара на него. Не знам какво му беше на Сурач, но започнаха да го питат защо са му такива очите. Сантош каза, че знае причината. Била казала на мъжа си да купи легло за стаята на Сурач, понеже не можел да се наспива добре, но той не я послушал. Той започна да се чуди какво и става, помисли си, че нещо откача. Тя извика всички в стаята на Сурач и започна да ги разпитва по отделно има ли му нещо на леглото според тях. Те казаха, че леглото си е добре, че няма нужда да се сменя, Сурач каза същото.  Последна остана Сандия, тя също каза, че леглото е добре. Тогава Сантош започна пак да я хока, че леглото било идеално, защото никога не било използвано и пред всички я изложи, че не са спали нито една нощ в леглото. Била сложила някакви пърленки нарочно под чаршафа, които били непокътнати, което означавало, че никой не е спал в леглото. Също така скрила на Сандия сватбената огърлица и още нещо, което Сандия си търсеше. Скрила ги под възглавницата, но нито Сурач, нито Сандия ги виляда. На Сандия никак не и стана приятно. Пак я помоли да проведат този разговор на саме, но Сантош си продължи. Сандия и каза, че не е така както си мисли, но Сантош започна, че тя била образована, че той бил прост сладкар, тя се била подигравала с него и т.н. Сандия и каза, че тъкмо обратното никога не си е мислила нищо подобно и че много го уважава. Тогава Сантош и каза щом е така да каже пред всички дали го обича с цялото си сърце и дали иска да продължи живота си с него. Сандия мълча доста време, после тя пак я попита, но точно там серията спира и не можах да разбера с моя интернет ли има проблем, или наистина до там прекъсва. 3 пъти я пусках и спираше на същото място, а не казаха, че свършва епизода. Беше последния от трите епизода, които бяха качили. Утре като качат другите ако не започне с това, значи при мен по някакъв начин е прекъснало и ще пусна серията пак. Много ми е интересно какво ще каже Сандия.

# 667
Видео в данний момент обрабативается

# 668
Весела Коледа , Момичета! Живи и здрави!   madnoel santa2 santa2 Зизу   Hug  bouquet зариби ме значи и аз почнах да гледам Булчето , ма Джаго верно грозноват са го избрали!  hahaha hahaha Сега сън ме не лови да видя коги ши дойде РазвратИ  #Crazy hahaha hahaha Joy Joy

# 669
Видеото се обраоботи Joy Joy Joy

Валкеее Hug Heart Eyes честита и на теб  bouquet

РазвратИ чак лятото ше дойде по нова... hahaha hahaha hahaha hahaha
Гледай при казаките и си пей... Grinning

# 670
Видеото се обраоботи Joy Joy Joy

Валкеее Hug Heart Eyes честита и на теб  bouquet

РазвратИ чак лятото ше дойде по нова... hahaha hahaha hahaha hahaha
Гледай при казаките и си пей... Grinning

Я па таа  hahaha hahaha Къде го тогаз момента на очакването ма  hahaha hahaha hahaha hahaha аз тъй яваш яваш навлизам в сериала , дан мислиш сичко мий ясно  hahaha Joy

# 671
Сега да разкажа епизодите на светлината.
Скрит текст:
Започнаха с хапчетата. Сантош започна да обвинява Сандия, че хапчетата били нейни. Тя се опита да обясни, че никога не е и не би използвала такива хапчета, но Сантош и Менакши казаха, че тя била образована и тя знаела за тези неща, Мена нямало от къде да знае. Сандия помоли свекърва си да не говори за тези неща пред другите, а на саме, понеже Чави била още дете. Тя не се съгласи, защото Сандия искала да се възползва от това, че не е образована да я излъже. каза също, че е намерила хапчетата при какаото, което означавало, че вероятно затова Сандия повдигнала въпроса за изтеклия срок, за да може оправдавайки се, че отива да смени какаото да си купи хапчета. Менакши каза, че Сурач също е бил с нея, което означава, че би трябвало и той да знае. Сантош каза на Менакши да го извика. Сандия я молеше да не го вика, но Сантош настоя. Сурач се прибра и тя го попита всичко ли е наред, той и каза, че всичко е наред и така и не разбра за какво го пита. Сантош го помоли за разрешение да си починела в тяхната стая, понеже мъжа и много хъркал. Сурач и каза, че няма нужда от неговото разрешение. Явно Сантош като е отишла в стаята му някак е разбрала, че не спят на леглото. Сандия намери някъде бележката, дето Менакши е купила какаото и там било отбелязано и лекарството за което я обвиниха. Тя каза на Менакши, че знае, че хапчетата са нейни. Менакши естествено започна да се оправдава, но Сандия и каза, че има доказателство и и показа бележката. Менакши се стресна и почна да си говори как трябвало да се пази от етърва си, защото била като остър меч, който щял да я накълца на парчета много беше смешна. Сурач някак усети, че Сандия е разстроена и и се обади от магазина. Каза и, че ако има нещо ще се прибере, но тя му каза, че е добре и че няма нужда да се прибира. Вечерта Сурач пак започна да я разпитва, но тя му каза да я остави на мира, понеже и без това говорела само лъжи. На сутринта естествено му се извини, но трябваше все пак да си го изкара на него. Не знам какво му беше на Сурач, но започнаха да го питат защо са му такива очите. Сантош каза, че знае причината. Била казала на мъжа си да купи легло за стаята на Сурач, понеже не можел да се наспива добре, но той не я послушал. Той започна да се чуди какво и става, помисли си, че нещо откача. Тя извика всички в стаята на Сурач и започна да ги разпитва по отделно има ли му нещо на леглото според тях. Те казаха, че леглото си е добре, че няма нужда да се сменя, Сурач каза същото.  Последна остана Сандия, тя също каза, че леглото е добре. Тогава Сантош започна пак да я хока, че леглото било идеално, защото никога не било използвано и пред всички я изложи, че не са спали нито една нощ в леглото. Била сложила някакви пърленки нарочно под чаршафа, които били непокътнати, което означавало, че никой не е спал в леглото. Също така скрила на Сандия сватбената огърлица и още нещо, което Сандия си търсеше. Скрила ги под възглавницата, но нито Сурач, нито Сандия ги виляда. На Сандия никак не и стана приятно. Пак я помоли да проведат този разговор на саме, но Сантош си продължи. Сандия и каза, че не е така както си мисли, но Сантош започна, че тя била образована, че той бил прост сладкар, тя се била подигравала с него и т.н. Сандия и каза, че тъкмо обратното никога не си е мислила нищо подобно и че много го уважава. Тогава Сантош и каза щом е така да каже пред всички дали го обича с цялото си сърце и дали иска да продължи живота си с него. Сандия мълча доста време, после тя пак я попита, но точно там серията спира и не можах да разбера с моя интернет ли има проблем, или наистина до там прекъсва. 3 пъти я пусках и спираше на същото място, а не казаха, че свършва епизода. Беше последния от трите епизода, които бяха качили. Утре като качат другите ако не започне с това, значи при мен по някакъв начин е прекъснало и ще пусна серията пак. Много ми е интересно какво ще каже Сандия.

Много благодаря за подробния разказ на епизодите! Наистина ще е много интересно и покрай хапчетата и покрай леглото. Надявам се, че Сандия ще каже пред всички, че обича Сурадж. Той е толкова добър. Сантош направо ме вбесява - няма оправия и това е. Не спира да се заяжда със Сандия. Чак пък сложила пърленки под завивките да види дали спят заедно ...  newsm78 Laughing  Naughty

# 672
Благодаря за епизодите! Много ми е тъпо, че Сандия и Сурач се разделят, направо ми се убива желанието да го гледам. Поне един сериал да има с хубав финал, а те всички накрая завършват гадно. Дано все пак нещо се промени, но ако не се промени просто няма да го гледам. Днес видях, че има 3 епизода във войо, но по късно ще ги гледам и ще разкажа. Ще видим дали в крайна сметка ще разберат, че хапчетата не ги е използвала Сандия, а тъпата Менакши. Тя Сандия накрая се опита да каже, но Менакши веднага започна, че щом не са нейни, значи в крайна сметка не са си консумирали брака, понеже иначе до сега трябвало Сандия да забременее.

Недей така Бубе! Все още нищо не се знае - все пак сериала продължава да се снима. Винаги при всички сериали двойките имат и проблеми и раздели, но да се надяваме, че после нещата ще се оправят. Все пак си личи, че Сурадж и Сандия все още се обичат. Дано преодолеят тези проблеми и да се съберат ...  Praynig Praynig Praynig

На мен не ми харесва, че в последно време в Индия сериала си стана драма. Преди винаги имаше по нещо забавно, но в последно време няма. Надявам се, че скоро и това ще се промени ...  newsm78

Дано този сериал има щастлив край - иначе би било много жалко. По-добре да го завършат по-скоро, но щастливо, вместо да го размотават още сумати серии и накрая да ги разделят или да убият някого. Не знам кому е нужно това - дано нещата се оправят ...
Praynig

# 673
Сега да разкажа епизодите на светлината.
Скрит текст:
Започнаха с хапчетата. Сантош започна да обвинява Сандия, че хапчетата били нейни. Тя се опита да обясни, че никога не е и не би използвала такива хапчета, но Сантош и Менакши казаха, че тя била образована и тя знаела за тези неща, Мена нямало от къде да знае. Сандия помоли свекърва си да не говори за тези неща пред другите, а на саме, понеже Чави била още дете. Тя не се съгласи, защото Сандия искала да се възползва от това, че не е образована да я излъже. каза също, че е намерила хапчетата при какаото, което означавало, че вероятно затова Сандия повдигнала въпроса за изтеклия срок, за да може оправдавайки се, че отива да смени какаото да си купи хапчета. Менакши каза, че Сурач също е бил с нея, което означава, че би трябвало и той да знае. Сантош каза на Менакши да го извика. Сандия я молеше да не го вика, но Сантош настоя. Сурач се прибра и тя го попита всичко ли е наред, той и каза, че всичко е наред и така и не разбра за какво го пита. Сантош го помоли за разрешение да си починела в тяхната стая, понеже мъжа и много хъркал. Сурач и каза, че няма нужда от неговото разрешение. Явно Сантош като е отишла в стаята му някак е разбрала, че не спят на леглото. Сандия намери някъде бележката, дето Менакши е купила какаото и там било отбелязано и лекарството за което я обвиниха. Тя каза на Менакши, че знае, че хапчетата са нейни. Менакши естествено започна да се оправдава, но Сандия и каза, че има доказателство и и показа бележката. Менакши се стресна и почна да си говори как трябвало да се пази от етърва си, защото била като остър меч, който щял да я накълца на парчета много беше смешна. Сурач някак усети, че Сандия е разстроена и и се обади от магазина. Каза и, че ако има нещо ще се прибере, но тя му каза, че е добре и че няма нужда да се прибира. Вечерта Сурач пак започна да я разпитва, но тя му каза да я остави на мира, понеже и без това говорела само лъжи. На сутринта естествено му се извини, но трябваше все пак да си го изкара на него. Не знам какво му беше на Сурач, но започнаха да го питат защо са му такива очите. Сантош каза, че знае причината. Била казала на мъжа си да купи легло за стаята на Сурач, понеже не можел да се наспива добре, но той не я послушал. Той започна да се чуди какво и става, помисли си, че нещо откача. Тя извика всички в стаята на Сурач и започна да ги разпитва по отделно има ли му нещо на леглото според тях. Те казаха, че леглото си е добре, че няма нужда да се сменя, Сурач каза същото.  Последна остана Сандия, тя също каза, че леглото е добре. Тогава Сантош започна пак да я хока, че леглото било идеално, защото никога не било използвано и пред всички я изложи, че не са спали нито една нощ в леглото. Била сложила някакви пърленки нарочно под чаршафа, които били непокътнати, което означавало, че никой не е спал в леглото. Също така скрила на Сандия сватбената огърлица и още нещо, което Сандия си търсеше. Скрила ги под възглавницата, но нито Сурач, нито Сандия ги виляда. На Сандия никак не и стана приятно. Пак я помоли да проведат този разговор на саме, но Сантош си продължи. Сандия и каза, че не е така както си мисли, но Сантош започна, че тя била образована, че той бил прост сладкар, тя се била подигравала с него и т.н. Сандия и каза, че тъкмо обратното никога не си е мислила нищо подобно и че много го уважава. Тогава Сантош и каза щом е така да каже пред всички дали го обича с цялото си сърце и дали иска да продължи живота си с него. Сандия мълча доста време, после тя пак я попита, но точно там серията спира и не можах да разбера с моя интернет ли има проблем, или наистина до там прекъсва. 3 пъти я пусках и спираше на същото място, а не казаха, че свършва епизода. Беше последния от трите епизода, които бяха качили. Утре като качат другите ако не започне с това, значи при мен по някакъв начин е прекъснало и ще пусна серията пак. Много ми е интересно какво ще каже Сандия.

Много благодаря за подробния разказ на епизодите! Наистина ще е много интересно и покрай хапчетата и покрай леглото. Надявам се, че Сандия ще каже пред всички, че обича Сурадж. Той е толкова добър. Сантош направо ме вбесява - няма оправия и това е. Не спира да се заяжда със Сандия. Чак пък сложила пърленки под завивките да види дали спят заедно ...  newsm78 Laughing  Naughty

Аз не разбрах по какъв начин Сантош е разбрала, че не спят заедно. Не знам дали не се е усъмнила поради това, че Сандия няколко пъти каза, че не е използвала такива хапчета. Когато показа бележката на Менакши, тя и каза, че по принцип тези неща са между мъжа и жената и че не бива никой друг да ги знае. Според мен трябваше да покаже бележката на Сантош, а не да я прикрива, защото Менакши тайно от всички взима тези хапчета. Когато Сантош разбра, че не спят заедно много се ядоса. Не знам дали действително това, че Сандия би казала пред всички, че обича Сурач ще промени нещата, но определено беше тъпо да каже пред всички, че спят по отделно. Пропуснах да кажа, че докато се разправяха приятелката и Прити реши да иде да се извини на Сантош за дето наговори онези глупости. Чатури и каза, че всички са в стаята на Сурач, та не знам дали тя пак не е стояла да слуша от страни и дали накрая няма да се намеси и да обърка нещата. Много ми се иска пак да пусна епизода, но като си помисля, че трябва цяла серия да слушам се чудя дали да не изчакам до утре.

Дано наистина накрая се съберат, иначе със сигурност това ще ми е последния индийски сериал, който ще гледам.

# 674
Утре при новите епизоди ще разбереш! Не се мъчи да пускаш на ново - и аз смятам, че Сантош не е постъпила добре като казва пред всички, че Сурадж и Сандия не спят заедно. И това ще стане - тя стига се е месила ...  Peace

Аз сега гледах новия епизод в Индия. Поне по-важното - в началото Анкур се ядоса, че семейството не иска да приеме Сандия обратно. Затова каза, че прекратява всякакво отношение с тях. Анкита продължаваше да моли Сурадж и Сантош да реагират. Баща му пак скочи да ги оставят на мира - Викрам и Менакши също казаха нещо, но не разбрах какво. Сурадж се намеси и каза на Мена да не се меси и да мълчи. Чави, Мухит и Емили също бяха там, но нищо не казаха. В крайна сметка Анкур и Анкита си тръгнаха. Wink

Оказа се, че за да плати болничното лечение и разходите за Сантош - Викрам явно е взел някакъв кредит. Менакши му каза да каже на Сурадж и да опитат заедно да погасят кредита. Викрам явно каза на Сурадж и двамата отидоха при някакъв служител, за да попитат какво може да се направи ...  newsm10

В това време Сандия си е в участъка - при нея дойде колегата й Закир! Попита я как е и защо е тук - тя явно му каза, че се е върнала на работа. Той я попита за Сурадж, но Сандия не искаше да говори за него.  Rolling Eyes

Сурадж и Викрам бяха при служителя и говореха за кредита - този в началото им се мазнеше, а после им поиска пари - подкуп, за да обработи по-добре медицинския законопроект или нещо такова. Сурадж се вбеси - веднага скочи и каза, че няма намерение да му дава пари. Онзи каза, че тогава трудно ще се оправят - Сурадж обаче си тръгна. Викрам го попита какво ще правят и му каза, че вероятно Сандия би могла да им помогне. Сурадж реши да отиде при Сандия, за да потърси помощта й ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сандия и Закир си говореха! Той продължаваше да й казва да не се предава и че вероятно Сурадж ще размисли. Тя му каза, че не иска да говори за това. В този момент дойде една от служителките в полицията и донесе листче на Сандия - оказа се, че Сурадж чака пред вратата. Закир разбра, че Сурадж е дошъл и се зарадва. Той попита може ли да влезе и Закир му каза да влиза. Сурадж и Сандия се погледнаха и така свърши ...  newsm44

Сега Сурадж ще иска помощ от Сандия. Затова е дошъл, но според мен малко по малко трябва отново да се преоткрият. Не може да се разделят така ...
Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт