Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчерашните епизоди на "Моята карма"

15.01.2010 – епизод 252

Гунванти припряно оправя леглото. Умед я пита дали е готова, за да тръгват вече към болницата. Тя сърдито му отговаря, че няма да отиде. Добавя, че е  обидена, защото Виир седи там с дъщерята на една слугиня и дори не си е направил труда да им се обади. Умед и напомня, че Виир има нужда от тях. Трябват му и пари. Гунванти му отговаря, че ще отидат на сутринта. Добавя, че снаха им сега се чувства много зле. Тя трябва да търпи всичките тези унижения и обвинява Умед, че Виир си позволява толкова много, защото той винаги го подкрепя. Умед се отказва да я убеждава повече. Той съобщава на съпругата си, че ще изпрати пари на сина му по някой слуга.

Дивия, Джоги и Дамини пътуват към болницата. Дамини се припомня моменти с дъщеря си – веселите и игри като малко момиченце; тръгването на училище; обещанието, което е дала на Ичха, че ще осъществи всичките и мечти; подготовката в сватбения и ден.....Дивия вижда, колко съсипана е Дамини и я хваща за ръката.

Слуга носи парите на Тапася. Тя иска да ги даде на Виир, но Нани я спира. Тя и казва, че сега съпругът и изглежда много изморен.

Сидх захвърля пистолета в един пущинак. Той излиза на улица и забелязва камион. Успява да се скрие в задната му част, преди шофьорът да е потеглил.

Виир седи на канапе в чакалнята. Той си представя, че Ичха идва при него. Виир плаче и повтаря на любимата си, че я обича страшно много и животът му без нея няма никакъв смисъл. Ичха гали лицето му, после двамата се хващат за ръце. В един момент Ичха започва да се отдалечава и образът и да избледнява, докато Виир остава съвсем сам пред операционната.

Тапася и Нани се приближват към него. Преди да го заговорят, лекарят излиза и съобщава, че операцията е приключила успешно и куршумът е изваден. Виир иска да види Ичха, но докторът му отговаря, че сега не е възможно, защото пациентката е загубила много кръв и има нужда от почивка. Нани пита дали ще се оправи. Лекарят казва, че състоянието и е тежко и все още има риск.

Тапася е притеснена. Тя обвинява Сидх, че не е успял да се справи. Казва си, че ако Ичха го разпознае с нея е свършено. В това време Сидх се опитва да и се обади, но телефонът на Тапася е изключен. Той се тревожи, че ако Виир е успял да спаси Ичха с животът му е свършено. Ядосва се, че не е стрелял повече пъти.

На сутринта Виир пита една сестра дали може да види Ичха. Тя му разрешава. Той влиза до леглото и и я хваща за ръката. В стаята влизат и останалите. Пристигат и Дамини с Джоги и Дивия. Родителите на Тапася минават покрай нея, без да и обърнат никакво внимание. Тя се разплаква. Дамини се доближава до леглото. Виир стои до нея. Лекарят идва в стаята и ги моли да излязат, защото състоянието на Ичха е критично и не може да има толкова посетители при нея. Джоги подканя останалите да тръгват. Той добавя, че сега само Дамини трябва да остане при дъщеря си. Виир излиза последен. Джоги го пита какво е станало. Виир му отговаря, че не знае нищо. Добавя, че е чист късмет, че е видял как похитителя отвлича Ичха. Разказва как го е последвал в гората и там са се сбили. В един момент нападателят стрелял и ранил Ичха. Джоги решава да се обади в полицията. Добавя, че който и да е бил, трябва да бъде хванат и наказан.

18.01.2010 – епизод 253

Сидх пристига в имението на Тхакур. Портиерът му казва, че в къщата няма никой, защото Ичха е ранена и е приета в болница. Сидх пита коя е болницата, защото идва именно заради нея. Портиерът го упътва.

Сестрата дава рецепта на Виир и той решава да отиде да купи лекарствата. Джоги остава при Ичха. Той се заклева, че няма да позволи да се случи нещо с дъщеря му.
Сидх пристига в болницата. Той се е омотал с един шал. Тръгва към Тапася, но в това време Виир го разпознава и хуква да го гони. Тапу тръгва след тях. Виир настига Сидх и започва да го бие. Охраната на болницата се обаждат на полицията. Виир не спира да го пита защо е искал да убие Ичха и кой го е изпратил.

Пушкар иска да се прибира. Нани му отговаря, че и тя желае същото, но няма да изглежда добре в очите на останалите. Пушкар и казва, че чичо му вече е тук и тяхното присъствие е излишно. Рохини го подкрепя. Нани им казва да почакат. Тя добавя, че първо иска да потърси Тапася,  защото момичето е много притеснено и също се нуждае от почивка.

Полицаите арестуват Сидх. Те молят Виир да ги придружи в участъка, защото е необходимо да даде показания пред инспектора. Тапася гледа заминаващата полицейска кола.

Дивия излиза от стаята на Ичха. Нани я съветва да отиде при Тапася, защото дъщеря и е много притеснена, изморена и има нужда от майка си. Тапу и Дивия се прегръщат разплакани. Нани моли Тапу да се прибере с нея. Казва на Дивия, че и те с Джоги се нуждаят от почивка. Дивия и отговаря, че съпругът и няма да се съгласи. Нани, Тапася, Пушкар и Рохини си тръгват.

Ванш плаче. Той си припомня обещанието на Ичха да го посети. Обвинява си за смъртта на Парас и си казва, че учителката също мисли така и затова не идва при него. Лекарите се опитват да му дадът лекарствата. Ванш им отговаря, че учителката още му е сърдита. Лекарят го успокоява, че тя най-вероятно е заета и затова не е дошла при него. Моли го да си изпие лекарствата, а той му гарантира, че ще се обади на Ичха и тя ще дойде при него. Дава му лекарствата и казва на останалите служители да се грижат внимателно за него.

В болницата Ичха помръдва ръката си. Дамини вика сестрата. Тя идва и ги успокоява, че всичко е наред. Виир звъни на Джоги и го информира, че са заловили похитителя. Тхакур съобщава новините на Дамини и добавя, че тръгва към полицейския участък. Моли я да му се обажда при всяка промяна на състоянието на Ичха.

Рохини съобщава на Тапася, че полицаи искат да разговарят с нея. Тапу е изплашена. Тя моли леля си, да ги отпрати, но Рохини и казва, че вече им е казала, че тя е тук.

# 91
  • София
Няма да мога да се включа тогава. Аз гледам само по тв. Simple Smile

# 92
Здравейте!

Гледам, много се забавлявате в тази тема Simple Smile Четох, четох и не мога да разбера кой/кои сериали обсъждате?  newsm78 По тв или в интернет гледате? Ако някоя добра душа ме просветли, ще бъда благодарна!
Здравей Hug
Какво обсъждаме ли...?
Бубето, Hug Ширин, Hug Анито Hug и Роска Hug обсъждат "Светлината на моя живот"
Аз и Марвела сме на "Малката булка" ама от нета и сме много напред.
Валка Hug не я знам кво гледа... hahaha hahaha
Тери  Hug гледа Кармата и Светлината
Сахи  Hug е на Кармата
Има 2-3 дами дет гледа све...и те така... Grinning Grinning

Ха, добро утро на всички! Hug Hug Hug
еее браво ма... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Кармата гледам и аз ама и за булчето ме вдъхновихте да го мятам от началото ... да видим пусти РазвратИ  newsm47
newsm47 Кво му гледаш от началото ма фльорцо... Hug hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha не го гледам ма  hahaha hahaha Joy Joy Joy мисля да го почна , че не съм , ма квот ми го хвалите тоа РазвратИ напраУ ни Йе за изтърванИ  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 93
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

hahaha hahaha hahaha hahaha не го гледам ма  hahaha hahaha Joy Joy Joy мисля да го почна , че не съм , ма квот ми го хвалите тоа РазвратИ напраУ ни Йе за изтърванИ  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Нема кво да му се бавиш... Joy Joy Joy Давай от средата и тва е...РазвратИ определено не е за изпускане... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 94

Нема кво да му се бавиш... Joy Joy Joy Давай от средата и тва е...РазвратИ определено не е за изпускане... Grinning Grinning Grinning Grinning
Я па таа hahaha hahaha Как от средата ма  hahaha нъл нема да знам кой кой е  Joy hahaha

# 95

Я па таа hahaha hahaha Как от средата ма  hahaha нъл нема да знам кой кой е  Joy hahaha
РазвратИ винаги ще го познаеш... Joy Joy Joy Joy то така или иначе него го няма в началото hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 96
Здравейте!

Гледам, много се забавлявате в тази тема Simple Smile Четох, четох и не мога да разбера кой/кои сериали обсъждате?  newsm78 По тв или в интернет гледате? Ако някоя добра душа ме просветли, ще бъда благодарна!
Здравей Hug
Какво обсъждаме ли...?
Бубето, Hug Ширин, Hug Анито Hug и Роска Hug обсъждат "Светлината на моя живот"
Аз и Марвела сме на "Малката булка" ама от нета и сме много напред.
Валка Hug не я знам кво гледа... hahaha hahaha
Тери  Hug гледа Кармата и Светлината
Сахи  Hug е на Кармата
Има 2-3 дами дет гледа све...и те така... Grinning Grinning

Ха, добро утро на всички! Hug Hug Hug
еее браво ма... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Кармата гледам и аз ама и за булчето ме вдъхновихте да го мятам от началото ... да видим пусти РазвратИ  newsm47
newsm47 Кво му гледаш от началото ма фльорцо... Hug hahaha hahaha

Аз гледам всички с изключение на кармата. За него се информирам от коментарите, но той рядко се коментира тук.

Сега чакам булката с нетърпение, да видя реакцията на дъртото туловище.

# 97
Oх ма Бубеееееееееее....с глас се смея... hahaha hahaha hahaha hahaha
Дъртото туловище вика... Joy Joy Joy Joy Joy
Тая найш ли, че е като вейка...ако я духнеш мининдит ше фане hahaha hahaha hahaha

Моя мъж си дойде по-рано от работа и се зареди на Кармата... hahaha hahaha hahaha

# 98
Oх ма Бубеееееееееее....с глас се смея... hahaha hahaha hahaha hahaha
Дъртото туловище вика... Joy Joy Joy Joy Joy
Тая найш ли, че е като вейка...ако я духнеш мининдит ше фане hahaha hahaha hahaha

Моя мъж си дойде по-рано от работа и се зареди на Кармата... hahaha hahaha hahaha

интересно, преди една приятелка се ядосваше, че тя била дебела, пък не давала на снахите си да се хранят това беше още в началото, когато беше жива първата жена на Васант. Та от тогава така ми е останало, че тя е някаква такава дебела.

Моя пък яко се е зарибил по булката, чак се учудвам.

# 99
  • София
Момичета, страхотна тема сте си спретнали. В последно време се запалих да гледам моята карма. Много ми е любопитно тези които са гледали сериите по Интернет ако може да споделите това долно същество Тапася ще го разкрият ли, че има нещо общо с покушението върху Ичха и накратко да споделите в общи линии какво се случва по натам в сериите. Благодаря предварително.

# 100
  • София
     Jeni_E ще я разкрият, но след доста серии. Сега Ичха ще го разпознае, но няма да издаде Тапася. Сидх също ще си мълчи, ще го пуснат под гаранция и ще зачезне на някъде. Когато Ичха е омъжена за Ванш, а Виир приема Тапася като своя съпруга, Сидх ще започне да я изнудва или да дойде с него и да заживеят заедно, или ще я издаде на близките и. Двамата се срещат тайно. Ванш случайно се озовава на мястото на срещата им и чува признанията на Тапася, че тя е поръчала убийството на Ичха. Той е шокиран и иска да я убие. Тапу така извърта нещата, че Ванш е виновен за проваления си брак с Ичха, за разпада на семейството си и той, недоизлекуван от зависимостта си, се самоубива. Сидх записва всичко на мобилния си телефон. Предава записа на Виир и той го пуска пред двете семейства.  Тогава и Джоги и Виир я гонят. Тя първо живее в един хотел, после когато парите и свършват отива в гетото и става наемателка на  Джоти. За да се издържа трябва да работи и сериите са много комични. Виир и Ичха се женят тайно, но семейството му не я приема, защото е вдовицата на Ванш. След това се разбира, че Тапася е бременна и Гунванти си я прибира отново. Дълго време Тапася, Ичха и Виир живеят под един покрив и интригите на Тапу са ежедневие. Когато Виир разбира, че детето не е негово, той вече я гони завинаги. Джоги отново не иска да я вижда и тя отива при един богат комарджия, който я приютява в дома си. След това двамата се женят и Тапу си намира майстора.

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 15:19 от TEREZA83

# 101
  • София
     Днешните епизоди на "Моята карма"

19.01.2010 – епизод 254

Тапася е много притеснена. Тя си повтаря, че трябва да е спокойна и да запази самообладание докато говори с полицаите. От стълбите ги забелязва да разговарят с майка и, Нани и Рохини. Инспекторът я поздравява и напомня на Тапася, че е подала молба за нови документи. Тапу си отдъхва облекчено. Полицаят забелязва, че момичето е много нервно и любопитства какво я притеснява. Дивия отговаря вместо нея, че по-малката и сестра Ичха е простреляна и сега е в болница. Полицаят коментира, че времената са трудни и си тръгва.

Виир е при инспектора в участъка и подписва показанията си. В този момент при него идва и Джоги. Виир го представя. Полицаят пита Тхакур дали той е подал сигнала и Джоги отговаря положително. На свой ред пита за извършителя. Инспекторът го уведомява за името на момчето. Добавя, че досега не е арестуван. Интересува се дали Джоги го е виждал. Тхакур му отговаря, че името не му говори нищо. Полицаят ги моли да го уведомят, когато Ичха дойде в съзнание, защото само тя ще може да го разпознае и да им разкаже защо я е нападнал. Двамата си тръгват. Пред участъка Виир моли Джоги да се прибере и да си почине. Тхакур се шегува, че всички вече  го считат за старец. Виир му обяснява, че не го подценява, но цяла нощ е пътувал и има нужда от почивка. Добавя, че той ще отиде в болницата. Джоги се съгласява и му предлага да го закара до там.

Дамини седи до леглото на дъщеря си. Тя си припомня Ичха като малко момиченце. Започва да пее, но не може да се съсредоточи и се разплаква.

Виир пристига в лечебното заведение и моли сестрата на рецепцията да се обади по телефона. Звъни на майка си. Уведомява я, че полицаите са арестували извършителя. Гунванти е сърдита. Тя ядосано казва на сина си, че дори не е счел за необходимо да уведоми родителите си какво се е случило. Добавя, че ако не е била снаха им, нямало да знаят къде е. Виир се оправдава с факта, че е загубил телефона си. Майка му се кара, че сега една слугиня е по-важна от семейството му. Виир я моли да го разбере. Гунванти му отговаря, че Ичха си има роднини, които да се тревожат за нея. Пита сина си, той дали се сеща за своите. Уведомява го, че състоянието на брат му се е влошило и му съобщава, че двамата с баща му ще отидат при Ванш в рехабилитационния център. Тя добавя, че предполага, че Виир не се е хранил и ще му изпрати храна и чисти дрехи.

Джоги се прибира. Дивия го посреща и пита как е Ичха. Тхакур отговаря, че още не се е събудила. Разказва и за посещението си в полицията. Пита я дали някой от познатите на Ичха се казва Сидхарт, защото това е името на похитителя. Тапася чува и се притеснява за съдбата си. Тя се моли на боговете да и се размине, защото ако Ичха го познае ще се разбере и за връзката и с него. Тапася казва на баща си, че познава приятелите на Ичха и би искала да отиде до участъка и да се опита да разпознае извършителя.

Виир гледа през прозореца на стаята на Ичха. Тхакур идва при него и двамата влизат. Виир се приближава до леглото и храща ръцете на Дамини.

На сутринта Джоги, Дивия и Тапася отиват до полицейския участък. Тапу казва, че познава всички приятели на Ичха. Инспекторът я пита дали е чувала за Сидхарт. Тя отговаря, че името не и е познато, но ако го види може да се досети нещо. Един полицаи я повежда към килията. Баща и иска да я придружи, но тя му казва, че няма нужда. Пред килията Тапу започва да кашля и с жест моли придружителя си да и донесе вода. Когато полицая се отдалечава тя прави знак на Сидх да си мълчи. След това си тръгва.

20.01.2010 – епизод 255

Отново при родителите си Тапася казва, че не го познава. Инспекторът и отговаря, че това не е проблем, защото все някой ще се намери да го разпознае. Отново няпомня на Джоги да го уведоми когато Ичха дойде в съзнание, за да я разпита.

Гунванти и Умед отиват при Ванш. Лекуващият му лекар ги уведомява, че синът им е много депресиран и е преместен в самостоятелна стая. Когато влизат при него, той бързо поглежда кой идва. Виждайки ги е разочарован и отново ляга в леглото си. Гунванти се приближава до него. Тя не издържа и се разплаква. Умед казва на сина си, че го разбират и ако няма желание да говори, ще уважат решението му. Добавя, че когато е готов да сподели с тях, те ще бъдат до него. Двамата се отдалечават. Гунванти пита съпруга си дали е разбрал нещо за учителката. Умед и отговаря, че е разпитвал всички, но никой не знае коя е тя. Добавя, че когато д-р Авасти се върне ще може да им даде повече информация за нея. При тях влиза Виир. Гунванти го обвинява, но Умед я спира. Той казва на съпругата си, че когато Ванш е бил най-зле само Виир е останал до него. Добавя, че двамата са го посетили едва когато са разбрали, че е по-добре. Виир казва на майка си, че каквото и да се е случило няма да забрави отговорностите си като брат и син. Моли родителите си да си тръгват и добавя, че иска да остане още малко с Ванш. Брат му си говори защо учителката му е сърдита и не идва след като е обещала. Виир плаче.

Тапася влиза в стаята на Ичха. Една сестра уведомява Дамини, че докато е в безсъзнание, животът и е в опасност. Дамини се разстройва. Тя започва да плаче и да бута Ичха. Моли я да си отвори очите. Джоги също умолява дъщеря си да се събуди и отново да му се усмихне. Тапася ги наблюдава и иска Ичха никога да не дойде в съзнание. Тя си повтаря наум, че Джоги е само нейн баща и няма да го дели с никого. Тапу отива до една масичка да си вземе чаша с вода. В този миг Ичха отваря очи. Всички са много развълнувани. Тапася изпуска чашата и тя се чупи на пода. Никой не и обръща внимание. Тхакур се втурва навън да повика лекаря. Дамини не може да повярва. Докторът влиза в стаята. С него е и инспекторът. Той иска да вземе показания от Ичха, но лекарят му отговаря, че сега това е невъзможно. Полицаят моли да го повикат когато поциентката е по-добре и може да разговаря с нея.

Виир се моли в дома си. Джоги му се обажда и му съобщава, че Ичха е дошла в съзнание. Виир споделя радостната новина с Гунванти и тръгва към болницата.

Дамини обещава на Ичха, че съвсем скоро ще се оправи. Тапася плаче. Тя се пита какво ще стане ако Ичха разпознае Сидх. Чуди се какво ще си помислят близките и за нейната постъпка. Ядосва се, че колкото повече се опитва да се доближи до Виир, толкова повече се отдалечава от него.

Медицинската сестра гони посетителите на Ичха, защото момичето  има нужда от почивка. Дамини казва на дъщеря си, че ще изчака навън. Когато излизат Дамини се чуди как може Ичха да има врагове, които да желаят смъртта и.

# 102
Бубе, Калинка никога не е била дебела. Тя си е щиглец и от 1-вата до последната серия играе една и съща актриса Peace
Това пък е странно...всички ги смениха по веднъж или ги разкараха безкрайно...сал Калинка си ни е единствена и неповторима. hahaha hahaha hahaha

Много ми харесва от както се оправи за добро...даже си я ловкам. Grinning Grinning Grinning

# 103
 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Зиз Hug аууууу, много са ти арни гащите  smile3521 smile3521 smile3521

# 104
santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Зиз Hug аууууу, много са ти арни гащите  smile3521 smile3521 smile3521
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спешъл цунки и гушки за теб Grinning

Ауууууу, подаръци ли носиш.... smile3508

Много са ми арни гащите...ама са големи и едвам се мърдат... Joy Joy Joy Joy

Тая Типри ме кефи на макс... Joy Joy Joy Joy Много е щура тая hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 17:46 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

Общи условия

Активация на акаунт