Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 110
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен! Доста страници сте изписали. Добре дошли на всички нови момичета в темата ...  Hug  Hug Hug

Ние тук обсъждаме всички индийски сериали, които се излъчват в България! Обсъждаме и "Цветовете на любовта". Дори след като свърши понякога пак си го коментираме. Аз лично в момента следя "Светлината на моя живот". Както Зиз е казала, всеки следи различни сериали.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ToHu_ - Въобще не се притеснявайте, че някои гледат "Булката" по-напред. Има и момичета, които я следят по Нова ТВ и също я обсъждат тук - така, че си я обсъждай и пиши на воля ...  newsm10

shirindeniz, Бубе - хиляди благодарности за подробните разкази на новите епизоди на "Светлината" по Войо ... bouquet   bouquet  bouquet

Ани - благодаря и на теб за линка към епизода. Ще бъде много интересно ...  newsm51

Вчера нямах никакво време да пиша, но нещата, които даваха в "Светината" вие ги бяхте изяснили преди това. По-късно ще опитам да напиша основното от днешните епизоди по БТВ ...  
thumbsup

# 106
santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Зиз Hug аууууу, много са ти арни гащите  smile3521 smile3521 smile3521
Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спешъл цунки и гушки за теб Grinning

Ауууууу, подаръци ли носиш.... smile3508

Много са ми арни гащите...ама са големи и едвам се мърдат... Joy Joy Joy Joy

Тая Типри ме кефи на макс... Joy Joy Joy Joy Много е щура тая hahaha hahaha hahaha

О и мен Типрито ми достави голямо удоволствие, изключително забавна серия както предполагах. Даже като че ли за моя радост накара Гена да я върже, дори каза, че за колоната, та в случай, че не знаех нямаше да се чудя какво става.

# 107
     Днешните епизоди на "Моята карма"

19.01.2010 – епизод 254

Тапася е много притеснена. Тя си повтаря, че трябва да е спокойна и да запази самообладание докато говори с полицаите. От стълбите ги забелязва да разговарят с майка и, Нани и Рохини. Инспекторът я поздравява и напомня на Тапася, че е подала молба за нови документи. Тапу си отдъхва облекчено. Полицаят забелязва, че момичето е много нервно и любопитства какво я притеснява. Дивия отговаря вместо нея, че по-малката и сестра Ичха е простреляна и сега е в болница. Полицаят коментира, че времената са трудни и си тръгва.

Виир е при инспектора в участъка и подписва показанията си. В този момент при него идва и Джоги. Виир го представя. Полицаят пита Тхакур дали той е подал сигнала и Джоги отговаря положително. На свой ред пита за извършителя. Инспекторът го уведомява за името на момчето. Добавя, че досега не е арестуван. Интересува се дали Джоги го е виждал. Тхакур му отговаря, че името не му говори нищо. Полицаят ги моли да го уведомят, когато Ичха дойде в съзнание, защото само тя ще може да го разпознае и да им разкаже защо я е нападнал. Двамата си тръгват. Пред участъка Виир моли Джоги да се прибере и да си почине. Тхакур се шегува, че всички вече  го считат за старец. Виир му обяснява, че не го подценява, но цяла нощ е пътувал и има нужда от почивка. Добавя, че той ще отиде в болницата. Джоги се съгласява и му предлага да го закара до там.

Дамини седи до леглото на дъщеря си. Тя си припомня Ичха като малко момиченце. Започва да пее, но не може да се съсредоточи и се разплаква.

Виир пристига в лечебното заведение и моли сестрата на рецепцията да се обади по телефона. Звъни на майка си. Уведомява я, че полицаите са арестували извършителя. Гунванти е сърдита. Тя ядосано казва на сина си, че дори не е счел за необходимо да уведоми родителите си какво се е случило. Добавя, че ако не е била снаха им, нямало да знаят къде е. Виир се оправдава с факта, че е загубил телефона си. Майка му се кара, че сега една слугиня е по-важна от семейството му. Виир я моли да го разбере. Гунванти му отговаря, че Ичха си има роднини, които да се тревожат за нея. Пита сина си, той дали се сеща за своите. Уведомява го, че състоянието на брат му се е влошило и му съобщава, че двамата с баща му ще отидат при Ванш в рехабилитационния център. Тя добавя, че предполага, че Виир не се е хранил и ще му изпрати храна и чисти дрехи.

Джоги се прибира. Дивия го посреща и пита как е Ичха. Тхакур отговаря, че още не се е събудила. Разказва и за посещението си в полицията. Пита я дали някой от познатите на Ичха се казва Сидхарт, защото това е името на похитителя. Тапася чува и се притеснява за съдбата си. Тя се моли на боговете да и се размине, защото ако Ичха го познае ще се разбере и за връзката и с него. Тапася казва на баща си, че познава приятелите на Ичха и би искала да отиде до участъка и да се опита да разпознае извършителя.

Виир гледа през прозореца на стаята на Ичха. Тхакур идва при него и двамата влизат. Виир се приближава до леглото и храща ръцете на Дамини.

На сутринта Джоги, Дивия и Тапася отиват до полицейския участък. Тапу казва, че познава всички приятели на Ичха. Инспекторът я пита дали е чувала за Сидхарт. Тя отговаря, че името не и е познато, но ако го види може да се досети нещо. Един полицаи я повежда към килията. Баща и иска да я придружи, но тя му казва, че няма нужда. Пред килията Тапу започва да кашля и с жест моли придружителя си да и донесе вода. Когато полицая се отдалечава тя прави знак на Сидх да си мълчи. След това си тръгва.

20.01.2010 – епизод 255

Отново при родителите си Тапася казва, че не го познава. Инспекторът и отговаря, че това не е проблем, защото все някой ще се намери да го разпознае. Отново няпомня на Джоги да го уведоми когато Ичха дойде в съзнание, за да я разпита.

Гунванти и Умед отиват при Ванш. Лекуващият му лекар ги уведомява, че синът им е много депресиран и е преместен в самостоятелна стая. Когато влизат при него, той бързо поглежда кой идва. Виждайки ги е разочарован и отново ляга в леглото си. Гунванти се приближава до него. Тя не издържа и се разплаква. Умед казва на сина си, че го разбират и ако няма желание да говори, ще уважат решението му. Добавя, че когато е готов да сподели с тях, те ще бъдат до него. Двамата се отдалечават. Гунванти пита съпруга си дали е разбрал нещо за учителката. Умед и отговаря, че е разпитвал всички, но никой не знае коя е тя. Добавя, че когато д-р Авасти се върне ще може да им даде повече информация за нея. При тях влиза Виир. Гунванти го обвинява, но Умед я спира. Той казва на съпругата си, че когато Ванш е бил най-зле само Виир е останал до него. Добавя, че двамата са го посетили едва когато са разбрали, че е по-добре. Виир казва на майка си, че каквото и да се е случило няма да забрави отговорностите си като брат и син. Моли родителите си да си тръгват и добавя, че иска да остане още малко с Ванш. Брат му си говори защо учителката му е сърдита и не идва след като е обещала. Виир плаче.

Тапася влиза в стаята на Ичха. Една сестра уведомява Дамини, че докато е в безсъзнание, животът и е в опасност. Дамини се разстройва. Тя започва да плаче и да бута Ичха. Моли я да си отвори очите. Джоги също умолява дъщеря си да се събуди и отново да му се усмихне. Тапася ги наблюдава и иска Ичха никога да не дойде в съзнание. Тя си повтаря наум, че Джоги е само нейн баща и няма да го дели с никого. Тапу отива до една масичка да си вземе чаша с вода. В този миг Ичха отваря очи. Всички са много развълнувани. Тапася изпуска чашата и тя се чупи на пода. Никой не и обръща внимание. Тхакур се втурва навън да повика лекаря. Дамини не може да повярва. Докторът влиза в стаята. С него е и инспекторът. Той иска да вземе показания от Ичха, но лекарят му отговаря, че сега това е невъзможно. Полицаят моли да го повикат когато поциентката е по-добре и може да разговаря с нея.

Виир се моли в дома си. Джоги му се обажда и му съобщава, че Ичха е дошла в съзнание. Виир споделя радостната новина с Гунванти и тръгва към болницата.

Дамини обещава на Ичха, че съвсем скоро ще се оправи. Тапася плаче. Тя се пита какво ще стане ако Ичха разпознае Сидх. Чуди се какво ще си помислят близките и за нейната постъпка. Ядосва се, че колкото повече се опитва да се доближи до Виир, толкова повече се отдалечава от него.

Медицинската сестра гони посетителите на Ичха, защото момичето  има нужда от почивка. Дамини казва на дъщеря си, че ще изчака навън. Когато излизат Дамини се чуди как може Ичха да има врагове, които да желаят смъртта и.

Тереза, мерси, че разказваш така подробно епизодите на кармата. Аз не го следя, но така като го разказва някой ми става интересно, а когато го следях не разбирах почти нищо. Вероятно нататък вече, когато започне историята да се развива около децата няма да е интересно, но за сега все още е, така че когато можеш продължавай да разказваш, докато не ти омръзне естествено.

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aууууу Shocked Shocked Shocked тъпа нова серия и ми го нема РазвратИ Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Напраууу почнах да се напрегам  Naughty
Даже нема да я коментирам...ич не ми дреме за депресиите на Нанду, измамите на бизнесмена, скандалите и прошките между Мену и Ира...Обаче у трея Ананди скива, че татю краднал папката от NGO Mr. Green

# 109
Aууууу Shocked Shocked Shocked тъпа нова серия и ми го нема РазвратИ Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Даже нема да я коментирам...ич не ми дреме за депресиите на Нанду, измамите на бизнесмена, скандалите и прошките между Мену и Ира...Обаче у трея Ананди скива, че татю краднал папката от NGO Mr. Green

Хич нема и да гледам  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Днес очаквам нещо по съществено при рускините  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 110

Хич нема и да гледам  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Днес очаквам нещо по съществено при рускините  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И грам нема да загубиш, ако прескочиш серията Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
РазвратИ пак в отпуска... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тия не се ли научиха, че РазвратИ мой да си почива и на сета #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 111
Марвело Hug ей ти серията, ма видеото се обработва... Whistling

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

# 112
  bouquet
Добре че ме предупреждаваш, иначе ще си счупя краката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
  bouquet
Добре че ме предупреждаваш, иначе ще си счупя краката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ЖИ гА коментираме ли серията... hahaha hahaha hahaha

# 114
  bouquet

ЖИ гА коментираме ли серията... hahaha hahaha hahaha
Дааааааа, ако не заспя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 115
Беги си направи кафе...после аз ще се леконощувам, а на теб ще кажа дУбрЮтрУ Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
Беги си направи кафе...после аз ще се леконощувам, а на теб ще кажа дУбрЮтрУ Joy Joy Joy Joy Joy
Айде малко романтика

https://www.youtube.com/watch?v=ZWrLg6v5PYg

# 117
Айде малко романтика

https://www.youtube.com/watch?v=ZWrLg6v5PYg

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party Party

# 118
Здравейте! Искам да ви почерпя Hug

# 119
Здравейте! Искам да ви почерпя Hug

Честит имен ден! Много здраве, щастие и много настроение!

Общи условия

Активация на акаунт