Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
     Поуката от днешните епизоди в "Малката булка"

Не се раждай жена в Индия, или ако си се родила такава не попадай в такова семейство.  #Cussing out

Защо колкото пъти започвам да гледам все попадам на такива драми? Това е нечовешко.
Ооо, те па драмите у Кармата по-малки Joy Joy Joy
Аре стига муча....филм да става...аз тия драми не ги отразявам и са ми смешни... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ананди нема да фане...примирих сЪ... Laughing
Ще си гледат Амол и тва е...щом до сега не стана...кога тепърва... Grinning
Те, чак СанчитУ забремениха, Развратова я пропуснаха...а, Развратови си разкъртиха ламарините от опити... hahaha hahaha hahaha
Па що не идат на доктор да им се не знае у смотаните...да се лекуват и да се забременят та да свърши тая мойта мъка... ooooh!

Инак за Кармата...Ванш буквално влезе в огъня за ИЧа...а пък Тъпата умре от яд...кога Виир ше рипне за нея така... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
Здравейте, до преди месец - два ви четях за да се ориентирм какво изпускам от "Булкат". Сега виждам, че може би гледате "Булката" на др. място, а не по Нова и коментарите май не са в синхрон с излъчваното. Моля да ми пишете къде мога да следя коментарите ви по тези серии, които сега вървят по Нова? Благодаря! Дори да са от предишни теми с удоволствие ще ги прегледам.
Ми ние всички сме напред с материала Laughing
Почвай и ти напред и да си бърборкаме Grinning
Само Бубето и Сунитра май го гледат по ТВ-то... Whistling

# 302
  • София
    Кармата си е измишльотина. Но тук честно казано се разплаках. Може ли да се говори така на една майка, току що изгубила детето си. Хвърлиха и живото дете, все едно е отпадък. А Сугна как гледаше само. И обстановката на болницата мизерна. Тази празна люлка на общия фон, казваше повече от всички думи на актьорите. Да им се не види и на сценаристите  #Cussing out
    Не разбирам и индийците как масово приемат жената като средство за продължаване на рода и ако не дай си боже стане нещо такова и всите индийски божества не могат ти помогна. Не само в този сериал е така. Във всичко, което съм гледала до сега наследника е най-важен, после синчето пък ако остане нещо за снахата - остане.
   Пак ще намеся и Кармата няма как, когато арестуваха Ихча тя предаде децата си на свекървата. Момиченцето си не го бе виждала 18 години. А Гунвантито вместо да и благодари, че е спасила скъпоценния и Виир, настроиваше децата срещу майка им  Sad

# 303
    Кармата си е измишльотина. Но тук честно казано се разплаках. Може ли да се говори така на една майка, току що изгубила детето си. Хвърлиха и живото дете, все едно е отпадък. А Сугна как гледаше само. И обстановката на болницата мизерна. Тази празна люлка на общия фон, казваше повече от всички думи на актьорите. Да им се не види и на сценаристите  #Cussing out
    Не разбирам и индийците как масово приемат жената като средство за продължаване на рода и ако не дай си боже стане нещо такова и всите индийски божества не могат ти помогна. Не само в този сериал е така. Във всичко, което съм гледала до сега наследника е най-важен, после синчето пък ако остане нещо за снахата - остане.
   Пак ще намеся и Кармата няма как, когато арестуваха Ихча тя предаде децата си на свекървата. Момиченцето си не го бе виждала 18 години. А Гунвантито вместо да и благодари, че е спасила скъпоценния и Виир, настроиваше децата срещу майка им  Sad
Така е Тери, драмите са много и в Булката са по-истински Peace
Както и радостите и любовта, и отмъщението... Grinning
Знаеш ли как Ича и Виир са занулили ЕГН-тата? Rolling Eyes
А, и друго се сетих...ИЧа върна ли си сина дет го отглеждаше Тъпата?

# 304
  • Варна
Здравейте, до преди месец - два ви четях за да се ориентирм какво изпускам от "Булкат". Сега виждам, че може би гледате "Булката" на др. място, а не по Нова и коментарите май не са в синхрон с излъчваното. Моля да ми пишете къде мога да следя коментарите ви по тези серии, които сега вървят по Нова? Благодаря! Дори да са от предишни теми с удоволствие ще ги прегледам.

Вики, и аз го гледам по БТВ и съм назад. май друга тема няма и за това си пиша и си изказвам на глас каквото ме възмути!

# 305
и аз и аз гледам по Нова... Вярно, че понякога се налага да отсъствам, но инак съм вярна зрителка на малката булка... И ази днес порьових малко на тез страсти... А пък таз кошарка в болница беше ужасна, приличаше на някакъв уред за изтезания. за всичко е виновен проклетия чичай, той се се подлива масло в огъня и настройва всички против Сугна...  И Шам и Мадан от мъката не са с всичкия си и му се хващат....
исках да по-злорадствам за вчерашния епизод, където щяха да оженят порасналата сестра на Гена,... И кога успя да порасне? Та нали в деня на първата сватба Гена тръгна да ражда.... 2 или 3 мес след нея и Сугна роди Варун, а той сега е на 4 месеца... Значи за 7 месеца сестрата на Гена успя да порасне и да завърши училище  newsm78

# 306
Булката И аз си го гледам по телевизията, момичета. Simple Smile И аз като вас се подразних днес за отношението към Сугна. Но пък и на нея се подразних вчера! ОК, нека да е дълг да отиде с майката на Пратап, не е кой знае какъв грях, но можеше да не лъже останалите. За мен тя си е виновна. (Не ме бийте  Laughing)
Кармата Тери и Зиз, като ви чета, ме хващат бесните отсега. Значи да разбирам, че Ичкито преди време от инат изостави Виир, нищо, че го обича, за да е уж щастлива Тапунгерката. А бъдещето е още по-розово - тя продължава да си го обича, но пак го изоставя и се инати да се жени за Виир. Защо бе, защо, някой може ли даде логично обяснение?! Да ви кажа, пак не ме бийте, ама сценаристите са разменили имената на Ичха и Тапася, така да знаете!  Naughty

# 307
Така, я и аз да се изкажа компИтентно по наболелата тема със Сугна. Нали съм най-компетентна... Mr. Green
Сугна не е права и няма тука никакъв синовен дълг... Naughty
Дълг не може да има бебе...глупости на търкалета Crossing Arms
първо излъга и даде повод на оня невестул чичака да си прави измислици колкото иска, после пък трае кат риба  и хората като е излъгала с право се съмняват в нея.
Тя си е виновна и ще си обере плодовете на това дето е посяла. После нещата ще се оправят и ще се научи на ред и дисциплина.
Никой не обвинявам освен чичака за свободните му съчинения...другите са наранени.
Сугна можеше да си седи на Д-то и нямаше да бере този яд... Peace

# 308
А така, Зиз, поне един няма да ме бие  Mr. Green

# 309
Ако няма да пречим на други, които вече са напред да си коментираме текущите епизоди, които сега се излъчват по Нова. Много ми стана мъчно за Сугна, нищо, че смятам, че е виновна, че не им каза. Но тя си е всъщност дете, разкъсвано от дълг към всеки. Останах с впечатление, че според техните обичаи детето - в т.ч. бебето трябва да изпълни ритуали за починалия родител за да са мирни душите и на двамата. Сугна го прави колкото за бащата на бебето, майка му, толкова и за своето дете. Да кажеш истината понякога и трудно, но помага в сравнение с бедите впоследствие. А и наистина беше разколебана дали ще обичат детето и от първия мъж, след като вече имат наследник. Човек като очаква дете хормоните му играят какви ли не номера. Най-жал ми е, че и Шам се обърна срещу нея. Толкова влюбен и отдаден беше сега. Свършва ли любовта му?

# 310
А така, Зиз, поне един няма да ме бие  Mr. Green
Па аз нема те бием даже и да мислим различно... Mr. Green

Даже и за Кармата съм съгласна с тебе Peace Големо мазало и яка простотия, ама Ванш ме кефи Mr. Green
Толко е щур...тая от сега трепери от него hahaha hahaha hahaha

# 311
Ако няма да пречим на други, които вече са напред да си коментираме текущите епизоди, които сега се излъчват по Нова. Много ми стана мъчно за Сугна, нищо, че смятам, „е е виновна, че не им каза. Но тя си е всъщност дете, разкъсвано от дълг към всеки. Останах с впечатление, че според техните обичаи детето трябва да изпълни ритуали за починалия родител за да са мирни душите и на двамата. Тя го прави колкото за бащата, майка му, толкова и за своето дете. Да кажеш истината понякога и трудно, но помага в сравнение с бедите впоследствие. А и наистина беше разколебана дали ще обичат детето и от първия мъж, след като вече имат наследник. Човек като очаква дете хормоните му играят какви ли не номера. Най-жал ми е, че и Шам се обърна срещу нея.
Мац Hug коментирай си каквото искаш...даже и аз ще участвам. Grinning
Аз сигурно съм единствената дето го е гледала целия и даже продължавам с новите епизоди.

Колкото до Шам...абсолютно правилно действие за наранената му душа. Сугна няма оправдание и както казах в горен пост...едно бебе не може да има синовен дълг. Naughty
Като порасне можеше да го заведат на помен...но сега...не е редно.
Сугна с действията си даде хляб на чичака да си вее байрака и сега ще търпи последствията.
Обаче нали Шам си е Шам...ще прости, но и тя ще се научи. Twisted Evil

# 312
Добър вечер мацки  Hug Hug Hug Hug Hug

РазвратИ е спечелил награда за най-добър дебют на мъжки актьор през 2014 за поддържаща роля. Развратова е присъствала на награждаването, даже са си спретнали селфи.
Не знам защо, но не мога да кача снимките.

Зиз Hug Най накрая ги виждам двамата заедно и усмихнати извън сета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.facebook.com/Toral.Rasputra121

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=4253630&TPN=6

# 313
О,йееееееееееееее... Party Party Party Party
Браво на РазвратИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладури и селфаджии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 314

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт