Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аууу, научих дума на тоя неиндетифициран език дет гледам Кармата Mr. Green
Калиано  е сватба... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 316
Много са сладки РазвратовИ  Party Party Party Party Party Party
Само дет не мога да разбера как РазвратИ се е изтупал с тениска и дънки на награждаването.  newsm78
Торал е по натокана от него  Thinking

Зизу Hug като гледам как са се нахилили двамцата, може и да се сбъднат твоите мераци  Crazy

# 317
Много са сладки РазвратовИ  Party Party Party Party Party Party
Само дет не мога да разбера как РазвратИ се е изтупал с тениска и дънки на награждаването.  newsm78
Торал е по натокана от него  Thinking

Зизу Hug като гледам как са се нахилили двамцата, може и да се сбъднат твоите мераци  Crazy
Нема да стане...аз загубих надежда вечИ... Crossing Arms

# 318
  • София
    Днешният епизод на "Светлината на моя живот", излъчван в Индия.

•    Сантош изпада в нервна криза от червения цвят на лекарството. Тя започва да крещи и се налага лекарят да и постави успокоително
  •    Лекарят успокоява близките и, че е нормално да се държи така и ги съветва да се консултират с психиатър. Менакши се притеснява, свекърва и да не е полудяла, но докторът и обеснява, че посттравматичния стрес не е лудост и Сантош ще се оправи, просто и трябва време. Той добавя, че след няколко дни ще могат да си я приберат вкъщи.
  •    През нощта Сурадж сънува кошмар с инцидента и се събужда. Той отива и проверява майка си дали диша. Сандия го наблюдава. Прави впечатление, че Сурадж хич не обръща внимание на Сандия. Той излиза сам в коридора. Сандия го намира да плаче и се приближава до него, но Сурадж си тръгва, без да и каже нищо. Сандия е разтревожена.
  •    На сутринта Арун чете вестник и вижда статия за Сандия. Той поръчва на синовете си да кажат на вестникаря, че повече не искат да им носи вестника. Арун отива в болницата и моли Сандия да се прибира вкъщи.
  •    Сандия, Менакши и Емили подготвят дома за посрещането на Сантош. Те изхвърлят всички червени дрехи и предмети, които биха и напомнили за случката.

# 319
Тая Карма голема тъпня... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Даже и Ванш вече не ме кефи... Crossing Arms
Требваше да се земат с Тъпата....лика прилика са си... Mr. Green
Тоя виде снимките и сега ще й прави живота ад... #2gunfire #2gunfire #2gunfire а просто можеше да не се жени...кретен... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тери, надявам се да ми отговориш на въпросите дето зададох преди часове... Peace

# 320
Абе кретенски филм и това е... Peace
Въобще не разбирам желанието на Тъпата постоянно да прави мръсно Shocked Какво печели като Ванш и Ича не са в добри отношения...нали иска Виир...така ли ще го получи... ooooh!
Тая дъртата поне има някакви цели, ама Тъпото само знае, че постоянно трябва да е в мисия "Гадория", няма значение защо и как...важен е резултата... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Определено мога да кажа, че сценаристите яко са висели на далекопровода и ги бие високия волтаж... Mr. Green Обаче и аз съм дала на късо щом го гледам... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 321
Сугна живот си живееше в бащината къща.Баба Калинка гонеше Ананди като диверсант за всяко нещо и не спря да я тормози нали е чуждо дете,а нашта мома си послъгваше за това и онова и все минаваше между капките...Да ама царството и свърши...и след като се ожени за Шам(да е благодарна на всички богове,че се намери някой да я вземе бременна с дете от друг,което си е почти фантазия за тяхното общество) от нея се очаква да не допуска глупави залитания и да си отваря очите щото чичката само я дебне с какво да я захване,та да я изхвърли от дома.В тая къща няма да има миг покой. И сега я хванаха в лъжа и тя скляпа на парцали-да я видим как ще заслужи отново Шам.Да я питаш Сугна защо и трябваше да ги спират преди време да си тръгнат от къщата-индийска логика,да бъдели всички заедно ала-бала.Сега ще види голям зор за всичко-тоя няма милост към нея.Сега като не може да им роди наследник може да я изхвърлят като мръсно коте от дома-за какво им е такава булка.Той и бащата на Шам уж е по-мек ама и на него му прекипя ,скъса рецептата и си тръгнаха.Ей сега бабата и ще види какво е да гонят млада булка от къщи-тоя път за тяхна сметка,тяхното дете.....и на кой господ ще се молят да я преберат.
Гледам и  Шам си оттегля благоволението над Сугна,та ще видим как ще свърши това.....  Sad

# 322
О Нарцис и аз гледам Малката булка по Нова. Тук рядко се коментират тези серии, но ви чета с Марвела и се забавлявам Hug Hug С нетърпение чакам да се появи Шив толкова бързо минава времето, че няма да го усетим.
Особено като съм тук не разбрах кога минаха 3 месеца. Няма да мога да се върна в България, защото самолетните билети са много скъпи и много съжалявам за това. Със сестра ми решихме да се върнем за Великден.
И на мен днес ми стана мъчно за Сугна, но вчера й се ядосах, че постъпи така с Шам та той не го заслужава. Родителите на Пратап къде не повярваха, че бебето е на сина им и се отрекоха от нея сега заслужават повече уважение от Шам, който се опьлчи на родителите си заради нея. Нямам думи... А пьк тогава когато Сугна роди и като се появиха ония с цялото си дебелоочие искаха да вземат бебето, защото изведньж са решили, че е от Пратап. Тогава така ме вбесиха и си викам: Браво на Шам - такива мъже рядко се срещат.

И да попитам кой е Амол - детето на Шив ли е?

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 23:23 от Ani1707

# 323
Сугна живот си живееше в бащината къща.Баба Калинка гонеше Ананди като диверсант за всяко нещо и не спря да я тормози нали е чуждо дете,а нашта мома си послъгваше за това и онова и все минаваше между капките...Да ама царството и свърши...и след като се ожени за Шам(да е благодарна на всички богове,че се намери някой да я вземе бременна с дете от друг,което си е почти фантазия за тяхното общество) от нея се очаква да не допуска глупави залитания и да си отваря очите щото чичката само я дебне с какво да я захване,та да я изхвърли от дома.В тая къща няма да има миг покой. И сега я хванаха в лъжа и тя скляпа на парцали-да я видим как ще заслужи отново Шам.Да я питаш Сугна защо и трябваше да ги спират преди време да си тръгнат от къщата-индийска логика,да бъдели всички заедно ала-бала.Сега ще види голям зор за всичко-тоя няма милост към нея.Сега като не може да им роди наследник може да я изхвърлят като мръсно коте от дома-за какво им е такава булка.Той и бащата на Шам уж е по-мек ама и на него му прекипя ,скъса рецептата и си тръгнаха.Ей сега бабата и ще види какво е да гонят млада булка от къщи-тоя път за тяхна сметка,тяхното дете.....и на кой господ ще се молят да я преберат.
Гледам и  Шам си оттегля благоволението над Сугна,та ще видим как ще свърши това.....  Sad
Ще свърши щастливо.  Peace Сугна ще роди момиче на име Шагун.
Варун винаги ще си остане техен внук и няма да го делят от Шагун...приеха го искрено...просто в момента са малко сърдити...ще им мине. Laughing

# 324
О Нарцис и аз гледам Малката булка по Нова. Тук рядко се коментират тези серии, но ви чета с Марвела и се забавлявам Hug Hug С нетърпение чакам да се появи Шив толкова бързо минава времето, че няма да го усетим.
Особено като съм тук не разбрах кога минаха 3 месеца. Няма да мога да се върна в България, защото самолетните билети са много скъпи и много съжалявам за това. Със сестра ми решихме да се върнем за Великден.
И на мен днес ми стана мъчно за Сугна, но вчера й се ядосах, че постъпи така с Шам та той не го заслужава. Родителите на Пратап къде не повярваха, че бебето е на сина им и се отрекоха от нея сега заслужават повече уважение от Шам, който се опьлчи на родителите си заради нея. Нямам думи... А пьк тогава когато Сугна роди и като се появиха ония с цялото си дебелоочие искаха да вземат бебето, защото изведньж са решили, че е от Пратап. Тогава така ме вбесиха и си викам: Браво на Шам - такива мъже рядко се срещат.
Еми Ани, що не го обсъждаш като го гледаш...аз си правя пас, защото няма с кой да си бърборкам...инак може да се изкара голяма дискусия. Grinning

# 325
  • София
  Зиз, и аз уж на шега го изгледах до към 800 серия. По натам не издържах.
Ще ме извиняваш, но това с ЕГН -то не го разбрах.  Hug.

Детето ще си го върне и то доста бързо. С Виир ще изгледат записите от камерите в болницата и всичко ще им стане ясно  Joy.

А Тъпата никой не може да я разбере. Тя винаги е искала Ванш и Ичха да се оженят и така Виир да остане само за нея. Но ........ когато годежа беше факт, много бързо и станаха ясни две неща: Ичха ще е старшата снаха и тя ще коли и беси в дома на Бундела. Вече няма да е слугинчето, а ще бъде над нея и това не можа да го преживее  #Cussing out
   И второто, може би даже по-важно. Виир така и не пожела да я приеме  в леглото си и да luvbed, а Ванш се държеше прекрасно с Ичха. Как да остави нещата така.

Голяма сцена му беше приготвила. После съжаляваше, но късно е либе за китка. А цел си има по шопски: Може и аз да съм зле, но по-важното е, че и Вуте не е добре.

Ела я виж обаче когато загуби бебето си, а новият и съпруг я почна още от брачната нощ с желанието за наследник. Намери си майстора и тя.

# 326
Тоя Ванш ме дразни на макс... #Cussing out Егати флегмата...или се жениш или си отиваш...какво е тва....ше ме занимават с 20 серии сватба, че флегмата за всяко действие трябва да го побутват... #2gunfire
Тая Ича има биволско търпение...ми аз да съм си тръгнала преди часове... hahaha hahaha hahaha hahaha

Тери...как умряха питам... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Тва е да занулиш ЕГН-то... hahaha hahaha hahaha

# 327
  • София
    Гледай сега цирка първата им брачна нощ  box

# 328
  • София
  Този лаф не бях го чувала  Joy  Joy  Joy
   За Ичха какво ли питаш. Тапася беше простреляна и трябваше да и се трансплантира сърце. Ичха я блъсна камион и беше в клинична смърт. Та лекарите взеха сърцето на Ичха и го присадиха на Тапася. Съдба  #Cussing out
   За Виир не знам - май си е жив и здрав, беше си изгубил паметта и не си спомняше миналото. Но дали си я възвръща идея си нямам

# 329
Тая сватба егати кретенията... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ванш определено спре да ме кефи... Naughty Държи се точно като малоумен... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт