Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
и ти си права!!! Снощи изгледах епизодите, в които роднините на Шив ( в тези епизоди той е още скромен и притеснителен и не може да се нарече Разврати) се запознават с Ананди - много сладки епизоди, много са сладки всички... Само Минакши е дръпната ,а и нашта лирична героиня се държи като пушена скумрия, но нея може в случая да я разбере човек - изгубила майка си наскоро
Пратюша е мн сладка, но някак си не подхожда на тази роля...Нали уж глава на селото, а пък се държи за полата на бабата и изпълнява всичко, което й каже баба й
не се връзва!!!
Мани я Пратюша...тя е теле  Joy Joy Joy Joy
Сценаристите са направили опит да и докарат образа на плаха и несигурна жена, излъгана и изоставена на която и е трудно да се довери...обаче след по-продължителен прочит става ясно, че не й се получава. Mr. Green Но, пък за сметка на това...на РазвратИ му се получава всичко. Grinning
С Марвелита Hug очакваме с трепет да влезе Торал...тя е огИн...пък с РазвратИ са неочаквано добра комбинация. Party Party Party Party

Иначе като глава на селото се справя перфектно....даже и с риск за живота си. Само с РазвратИ има проблем с комуникацията hahaha hahaha hahaha
Интересно е да ги гледаш още от запознанството им...как работят заедно...много са сладки Heart Eyes Heart Eyes

# 391
  • София
     Вчерашният епизод на "Светлината на моя живот", излъчен в Индия беше много тъжен.

Епизодът започна с посрещането на Сантош. В къщата се беше събрала голяма тълпа от роднини и приятели. Когато Арун я доведе от болницата, Сандия я приветства с аарти.  В този момент се чу някакъв трясък. Сантош се изплаши. Всички видяха, че на вратата стой един продавач на балони и изглежда един от тях се беше спукал. Арун тръгна да му се кара. Сандия го последва и помоли свекъра си да се успокои.
    След това Сантош седна на една пейка в средата на стаята. Сандия и донесе своите накити за глава и ги сложи на главата и. Всички бяха много развълнувани./Тъпото е, че Сурадж влезе някъде из къщата и не каза и дума на Сандия. Изглежда и е доста ядосан./
    Детето на Менакши седна в скута на баба си и тя му даде сладка. След това Сантош забеляза една играчка пистолет на пода и си припомни случилото се по време на похищението. Тя изпадна в нервна криза и Сурадж бързо я отведе към нейната стая. Менакши се ядоса, че не е съобразила да изхвърли играчката. Сурадж я успокои, че не е сгрешила с нищо. Добави, че сега трябва да бъдат сплотени и да помогнат на майка им.
   Арун сядна в средата на помещението и помоли Сурадж за услуга. Сина му отговари, че не е нужно да го моли за подкрепа. Обаче бащата пожела Сурадж и Сандия да напуснат незабавно къщата. Всички бяха шокирани. Арун каза, че единственото му желание е сина му и неговата жена да си опаковат багажа и да си тръгнат още сега. Сандия му каза, че е неговата дъщеря - може да я обвинява, да и се кара, да я накаже, но той е нейният баща. Тя се разплаква. Казва му, че не е имало време да му обясни. Добавя, че е била безпомощна. Арун моли сина си да попита своята съпруга дали ако им обясни, болката на Сантош ще намалее, дали страха и ще изчезне. Той казва на семейството си, че дори майка им да се е преборила със смърта, сега тук е само тялото и, но душата и завинаги си е отишла. Сандия се опитва да му обясни, че Сантош има нужда от време, за да се възстанови. Арун и отговаря, че каквото е имало да става е станало. Отново ги моли да си заминат. Добавя, че сега Сантош е само негова отговорност. Казва, че вече е стар, но не е слаб. Обръща се към Сандия и и казва, че никога няма да и прости за случилото се. Добавя, че Сурадж винаги ще му бъде син, а тя негова снаха, но вече е време да си намерят друг покрив и да си устроят живота както искат. Сандия моли Сурадж да каже нещо, тя не иска да си тръгва от дома. Арун крещи на сина си, че няма нужда да казва нищо. Добавя, че е взел едно много трудно решение и няма да го промени. Сурадж гледа безмълвен, а Сандия плаче.

Много ми е тъжно за двамата. Нямам търпение да разбера дали ще си тръгнат и дали Сурадж ще подкрепи Сандия.

# 392
Тери Hug къде ме зариби с тая Карма та се видех у празници hahaha hahaha hahaha
Тоя Ванш е големо леке...по някое време на деня ме кефи...после не го понасям... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Абе да обобщя...пълна кретения е тоя филм...и мани друго, ама и аз не съм у ред, че гледам... hahaha hahaha hahaha hahaha
Добре си направила, че си спряла да гледаш...и аз така ще направя. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 393
  • София
     И аз така бях.  ooooh!
     За мен тези епизоди, в които участва Ванш са най-силните в сериала и някакси те карат да го гледаш. След това кретенията е пълна. Някакси удържах до потретното събиране на Ичха и Виир, но повече не можех и минута да гледам, че ми идеше да извия врата на някой.  Joy

В повече ми дойде праволинейността и задръстеността на Ичха, тъпия поглед на Виир. Как да търпиш Ичха с безумното и смирение и мълчанието на Виир. Като го дават 10 минути с празен поглед в нищото ми идва да го застрелям да не се мъчи повече. А и това постоянно стягане на куфари за САЩ.  #Cussing out А уж са главните песонажи. По безлично роли аз не съм гледала. Никаква страст, никаква химия, едно голямо нищо. Тапася с цялата и злоба и  мърсотии ми е по-истинска и жива от тях. В техния случаи добре, че ги утрепаха, че и до ден днешен щяха да нервят.  Close

# 394
    И аз така бях.  ooooh!
     За мен тези епизоди, в които участва Ванш са най-силните в сериала и някакси те карат да го гледаш. След това кретенията е пълна. Някакси удържах до потретното събиране на Ичха и Виир, но повече не можех и минута да гледам, че ми идеше да извия врата на някой.  Joy

В повече ми дойде праволинейността и задръстеността на Ичха, тъпия поглед на Виир. Как да търпиш Ичха с безумното и смирение и мълчанието на Виир. Като го дават 10 минути с празен поглед в нищото ми идва да го застрелям да не се мъчи повече. А и това постоянно стягане на куфари за САЩ.  #Cussing out А уж са главните песонажи. По безлично роли аз не съм гледала. Никаква страст, никаква химия, едно голямо нищо. Тапася с цялата и злоба и  мърсотии ми е по-истинска и жива от тях. В техния случаи добре, че ги утрепаха, че и до ден днешен щяха да нервят.  Close
Значи, според мен Ича имаше химия с Ванш, което пък от своя страна ме кара да мисля,ч е хич не й беше безразличен... Laughing
Пък и той различен от всички други....натиска я къде се сети, нема никви скрупули, дреме му, че цялото семейство е там...голем образ Joy Joy Joy Но, и в дивотията няма скрупули...голем изедник начи... ooooh! Пък на Ича и се чудя на акъла, що не си грабна бохчата и право при мама...за кво търпеше този ад??? Crazy
Тъпата не искам да я коментирам, че не си заслужава...не може да ми е истинска и жива...ми, че тя е умряла вътрешно...и как пък така стана, че тя си остана жива и здрава като е такова долнище. #Crazy

Сахи Hug по едно време беше написала едно изречение дето идеално се връзва на кретенията...а именно "Ще гледам с дъщеря си с научна цел и ще казвам...прави точно обратното на това което виждаш..." (перифразирах).
Това е 1-вия филм в който виждам злото да побеждава. От тук пък се губят посланията и поуките. Нищо не можеш да извлечеш като извод и е опасно да се гледа от подрастващо поколение... Naughty

Децата ще видят как лошото прогресира и това няма да ги научи на нищо добро. Peace

На този филм отдолу трябва да има лого "+35"...аудитория която е достатъчно разумна за да различи добро от зло.

# 395
Оооооо Зизу   Hug Намасте , ма   love001 гледам пак голяма забава сте заформили  hahaha hahaha hahaha Joy само моето отсъствие никой не забеляза...... newsm45 newsm45

# 396
Ооо, аз още съм така. Само дето малката изгуби интерес и заглежда телевизора едва като почнат рекламите.  hahaha
Иначе си спомням, че тогава като писах това бях бясна и на Дамини как може да дава такива малоумни съвети на Ичха (понеже Ичха, че е малоумна е ясно  Mr. Green). Въобще и досега не проумявам как може една майка да иска най-доброто не за нейното дете, а за чуждото. И то виждайки, че това е в ущърб на нейното. Абе целият сериал е една грандиозна измишльотина и отказвам да приема, че всичките тия глупости се случват реално, въпреки че Бандитка беше писала, че в Индия това е на 95% истина. Няма да забравя като го написа, бях е така  Shocked
Не отричам, че сега ми е много интересно как ще се заплете историята с Ванш и Виир, а и Ванш ми е много симпатичен. Но като ви чета, и това е временно.  ooooh! Супер тъпи сюжети и подсюжети. Булката ме кефи основно заради това, че в момента, в който се случи някаква несправедливост (или поне нещо, което по мое виждане е несправедливост), след време идва възмездие и всичко се подрежда. И това "след време" често пъти е другата серия, а не няколко месеца наше гледане, да ти се отще да гледаш.
Малко се отплеснах, ама се върнах в спомените за миналите серии на Кармата и ме обзе същият гняв.

# 397
Оооооо Зизу   Hug Намасте , ма   love001 гледам пак голяма забава сте заформили  hahaha hahaha hahaha Joy само моето отсъствие никой не забеляза...... newsm45 newsm45
Охооо, Валке  love001  love001  love001  love001

Айде идвай да бърборкаме...кво се прайш на Дора Габе и не идваш... Crossing Arms

# 398
Ооо, аз още съм така. Само дето малката изгуби интерес и заглежда телевизора едва като почнат рекламите.  hahaha
Иначе си спомням, че тогава като писах това бях бясна и на Дамини как може да дава такива малоумни съвети на Ичха (понеже Ичха, че е малоумна е ясно  Mr. Green). Въобще и досега не проумявам как може една майка да иска най-доброто не за нейното дете, а за чуждото. И то виждайки, че това е в ущърб на нейното. Абе целият сериал е една грандиозна измишльотина и отказвам да приема, че всичките тия глупости се случват реално, въпреки че Бандитка беше писала, че в Индия това е на 95% истина. Няма да забравя като го написа, бях е така  Shocked
Не отричам, че сега ми е много интересно как ще се заплете историята с Ванш и Виир, а и Ванш ми е много симпатичен. Но като ви чета, и това е временно.  ooooh! Супер тъпи сюжети и подсюжети. Булката ме кефи основно заради това, че в момента, в който се случи някаква несправедливост (или поне нещо, което по мое виждане е несправедливост), след време идва възмездие и всичко се подрежда. И това "след време" често пъти е другата серия, а не няколко месеца наше гледане, да ти се отще да гледаш.
Малко се отплеснах, ама се върнах в спомените за миналите серии на Кармата и ме обзе същият гняв.
Ох, бееееееееее... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ква истина бе мац... Mr. Green Няма такова нещо...на такива като Дамини и Ича требва да им забранят да се размножават...пък и на Виир ДНК-то не му е качествено hahaha hahaha hahaha

Това си е една идиотщина дето не мога да повярвам, че се излъчва толкова време и има някаква аудитория... ooooh! ooooh! ooooh!

# 399

Ква истина бе мац... Mr. Green Няма такова нещо...на такива като Дамини и Ича требва да им забранят да се размножават...пък и на Виир ДНК-то не му е качествено hahaha hahaha hahaha

Това си е една идиотщина дето не мога да повярвам, че се излъчва толкова време и има някаква аудитория... ooooh! ooooh! ooooh!
Остави се, как "някаква", не стига, че ние го гледаме, ами Бандитка беше писала, че в Индия бил страшен хит и избивал рибата сред рейтингите.  Whistling

# 400

Така е, в булката не се протакат толкова нещата, пък и въпреки, че той е баш по действителни случаи и има доста драми, както и на места насилие в един момент нещата се подобряват. Кармата обаче върви точно в обратна посока, аз може да съм го казвала, но пак ще го кажа, гледала съм много сериали, Турски, Латино американски, Индийски също, но такъв негативизъм никъде не бях виждала. Иначе поне за сега, Тереза като го разказва ми звучи интересно, обаче сигурно като стигне до глупостите, ще стане тъпо. Интересно ми е сега, в реално време какво излъчват, всъщност тя Тапася остава ли жива? Как ми харесваше тоя сериал в началото, особено като бяха малки деца мнго ме кефеше.

# 401

Остави се, как "някаква", не стига, че ние го гледаме, ами Бандитка беше писала, че в Индия бил страшен хит и избивал рибата сред рейтингите.  Whistling
Мани, тия хиндитата ше ми дойдат по-големи сеирджии и мазохисти от нас... hahaha
Интересното е, че при турските драми разбирах аудиторията...те там са на принципа щом богатото плаче...хак му е...сипват си бедните по едно Йени ракъ вечер, гледат и си лягат спокойно, че някъде там има справедливост за богатите...те също плачат и им е гадно Mr. Green
Ама хинди аудиторията не я разбирам...там страда бедното и като се има предвид масовата бедност дето сигурно е 85%, как им е кеф, че страда Ича...егати аудиторията... Joy Joy Joy Joy

Бубе, попадах на някакви серии дет са почти сега...Тъпата си е там Joy Joy Joy

# 402
    Вчерашният епизод на "Светлината на моя живот", излъчен в Индия беше много тъжен.

Епизодът започна с посрещането на Сантош. В къщата се беше събрала голяма тълпа от роднини и приятели. Когато Арун я доведе от болницата, Сандия я приветства с аарти.  В този момент се чу някакъв трясък. Сантош се изплаши. Всички видяха, че на вратата стой един продавач на балони и изглежда един от тях се беше спукал. Арун тръгна да му се кара. Сандия го последва и помоли свекъра си да се успокои.
    След това Сантош седна на една пейка в средата на стаята. Сандия и донесе своите накити за глава и ги сложи на главата и. Всички бяха много развълнувани./Тъпото е, че Сурадж влезе някъде из къщата и не каза и дума на Сандия. Изглежда и е доста ядосан./
    Детето на Менакши седна в скута на баба си и тя му даде сладка. След това Сантош забеляза една играчка пистолет на пода и си припомни случилото се по време на похищението. Тя изпадна в нервна криза и Сурадж бързо я отведе към нейната стая. Менакши се ядоса, че не е съобразила да изхвърли играчката. Сурадж я успокои, че не е сгрешила с нищо. Добави, че сега трябва да бъдат сплотени и да помогнат на майка им.
   Арун сядна в средата на помещението и помоли Сурадж за услуга. Сина му отговари, че не е нужно да го моли за подкрепа. Обаче бащата пожела Сурадж и Сандия да напуснат незабавно къщата. Всички бяха шокирани. Арун каза, че единственото му желание е сина му и неговата жена да си опаковат багажа и да си тръгнат още сега. Сандия му каза, че е неговата дъщеря - може да я обвинява, да и се кара, да я накаже, но той е нейният баща. Тя се разплаква. Казва му, че не е имало време да му обясни. Добавя, че е била безпомощна. Арун моли сина си да попита своята съпруга дали ако им обясни, болката на Сантош ще намалее, дали страха и ще изчезне. Той казва на семейството си, че дори майка им да се е преборила със смърта, сега тук е само тялото и, но душата и завинаги си е отишла. Сандия се опитва да му обясни, че Сантош има нужда от време, за да се възстанови. Арун и отговаря, че каквото е имало да става е станало. Отново ги моли да си заминат. Добавя, че сега Сантош е само негова отговорност. Казва, че вече е стар, но не е слаб. Обръща се към Сандия и и казва, че никога няма да и прости за случилото се. Добавя, че Сурадж винаги ще му бъде син, а тя негова снаха, но вече е време да си намерят друг покрив и да си устроят живота както искат. Сандия моли Сурадж да каже нещо, тя не иска да си тръгва от дома. Арун крещи на сина си, че няма нужда да казва нищо. Добавя, че е взел едно много трудно решение и няма да го промени. Сурадж гледа безмълвен, а Сандия плаче.

Много ми е тъжно за двамата. Нямам търпение да разбера дали ще си тръгнат и дали Сурадж ще подкрепи Сандия.

Значи бащата на Сурач се казва Арун, така ли? Много ми беше интересно как му е името, защото сега никъде не се споменава. Даже не мога да повярвам, че си е влязъл в ролята на командир. Като знам каква безгласна буква е сега, не може 2 да каже, пък и винаги е защитавал Сурач. Интересно се развива и нататък, ще гледаме. Много ме кефеше докато бяха при бабата как тя командваше Сантош. Мъжът и пък постоянно наливаше масло в огъня, а накрая като се изцепи, майко, кога ще ни дойдеш на гости? Това ако стане ще е голям кошмар за Сантош, тя едва чакаше да се прибере и пак да започне да командва. Те наистина първо казват, че отиват при някаква леля, а после казват, че е свекърва на Сантош, това не мога да го разбера.

# 403
  • София
   Остава си жива и здрава. В един момент дали обаче ролята и се изчерпва напълно, или на Рашми  и писва и героинята и заминава за чужбина завинаги. С Виир така и не разбрах какво се случва. Когато дават 18 години по-късно и децата вече са порастнали, образът на Виир се играе от нов актьор с временен договор. След смъртта на Ичха го разкарват, но мисля че не умира. Най-много и той да е стегнал куфара за някъде.
   Така че поуки няма. Тапася прави хиляди гадории, но винаги всички и прощават. Изобщо не одобрявам какви ги върши, но поне прави нещо. Ичха търпи като добиче. Единствено характер прояви, когато реши да се жени за Ванш, напук на семейството си. Но в името на каузата си Тапася и Виир да са заедно и за охлюв би се оженила.
   За мен Ичха изобщо не обича Виир истински. Как се ожениха - Ичха сънува Ванш и той и каза, че ще намери покой ако се ожени за брат му. И тя готова. Отидоха в един храм и тайно си метнаха венците. Дядо като я видя булка и щеше да получи удар. Тогава умната Ичха го реши - докато Дядо и не я приеме двамата с Виир  няма да си консумират брака. Гениално. Това любов и страст ли е? Ако се обичаха и токова дълго търсеха пътя един към друг, едва ли щеше да натири Виир с одеалцето първата им брачна нощ.  ooooh!

# 404
Леле, Тери, тва е извращение след извращение.  ooooh!
Зиз, не съм гледала нито една серия на нито един турски сериал, но като видях какво си написала, няма и да гледам. Grinning Аз много се дразня на такъв начин на мислене - щом богатите страдат, всичко е ОК. Тия и те са смотани, не всички богати са престъпници в крайна сметка. Както и да е де, за Индия си права, че съвсем не се връзва, като тям подобните страдат, ама нали заключихме, че идиотията е пълна.  Mr. Green
Скрит текст:
Впрочем, Зиз, снимките в подписа вероятно са си твои, голяма гордост са ти сигурно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт