Но съм била точно в този търговски център дето е снимано. Като видях как Сантош и мъжа и гледаха като прецицали и в главата ми нахлуха спомени, та за това ме е яд, че ги няма целите епизоди.
Съгласна съм с теб! Няма втори като Сара и Ангад по отношение на химия и игра. При тях се виждат истински чувства. Когато са заедно са взривоопасна комбинация. На фона на тях никой не може да ме грабне така. Уникални са ...

Виждам, че теб и Развратови са те грабнали и вероятно има защо ...

Но да ти кажа и в Светлината въпреки, че няма как да са като другите на мен Сурадж и Сандия ми харесаха като двойка. Имат прекрасни моменти - забавни и сладки са. Според мен ако загледаш сериала ще ти харесат. Освен тях и второстепенните актьори са супер. А сериала като цяло е доста забавен, интересен и поучителен. Да не говоря наистина, че и в него има доста поуки ...

Не знаех, че си била на същото място. Кажи ми само кой е епизода и ще ти го намеря цял. Има един сайт дето ги качват цели ...

Има и сайт дето са качени целите епизоди на "Светлината" по БТВ до тук - ако го загледаш и тях може да ги видиш. Мисля, че ги има и в vbox 7 ...