Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Честита нова година! Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела; за топлота и доброта –
дарявани и получавани; за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!

Зиз, Марвела най-после! smile3501 Поздравления!

За серията на Светлината в Индия: Много ми хареса планът на Чоту и Сантош да съберат Сандия и Сурадж, а дали ще има някакъв напредък ще видим в следващите епизоди. Сигурно е свързано с училището на Чоту, защото като отидоха със Сурадж и Сандия беше там седнала на една скамейка като ученичка. Духаше вентилатор и шала на Сандия отново се закачи на лицето на Сурадж и той си спомни първата им среща. Учителката на Чоту накара Сурадж да седне до нея. Той го направи. То бяха такива погледи все едно нищо не е било. Heart Eyes Сурадж може и да се инати, но все още я обича. А Анкур е решил да отмъщава на Сурадж и се надявам това да не провали плановете на Сантош и Чоту.
Рокси ще ти бъда благодарна, ако разкажеш епизода. Много интересна ми беше сцената в училището и тази листовка, която падна на земята та Сандия и Сурадж се наведоха да я вземат и си чукнаха главите.

# 706
Честита нова година! Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела; за топлота и доброта –
дарявани и получавани; за дни на радост
с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!

Зиз, Марвела най-после! smile3501 Поздравления!

За серията на Светлината в Индия: Много ми хареса планът на Чоту и Сантош да съберат Сандия и Сурадж, а дали ще има някакъв напредък ще видим в следващите епизоди. Сигурно е свързано с училището на Чоту, защото като отидоха със Сурадж и Сандия беше там седнала на една скамейка като ученичка. Духаше вентилатор и шала на Сандия отново се закачи на лицето на Сурадж и той си спомни първата им среща. Учителката на Чоту накара Сурадж да седне до нея. Той го направи. То бяха такива погледи все едно нищо не е било. Heart Eyes Сурадж може и да се инати, но все още я обича. А Анкур е решил да отмъщава на Сурадж и се надявам това да не провали плановете на Сантош и Чоту.
Рокси ще ти бъда благодарна, ако разкажеш епизода. Много интересна ми беше сцената в училището и тази листовка, която падна на земята та Сандия и Сурадж се наведоха да я вземат и си чукнаха главите.

Аз много се надявам Сандия и Сурач да се съберат отново. Ако това стане ще го гледам с голямо удоволствие, защото сега ми е някак тъпо и не мога да се наслаждавам на епизодите.

Преди малко изгледах още 3 епизода. Останаха ми още 3, но ще ги оставя за утре, че стана късно.

В крайна сметка се оказа, че май Викрам е купил камерата. Никой не можеше да я пусне. Първо Сантош каза на Сандия да не се меси, понеже сина и и дъщеря и също били образовани, та те щели да помогнат. Те обаче не направиха нищо и в крайна сметка трябваше Сандия да пусне камерата. Сантош призна, че единствено тя била с ума си. Правиха си снимки и се забавляваха всички.

Сурач тръгна да си търси книгите за да си прави пликове за сладки. Не можеше да ги намери и попита Сандия дали не ги е взимала. Там бяха много сладки. Тя му каза, че не е взимала книгите му и му каза да си припомни дали той не ги е занесълв магазина. Сурач каза, че не си спомня да ги е местил. Двамата се смееха и някак закачливо Сандия пак му казваше да си помисли къде може да са му книгите. После му каза да оправи покривката. Не знам дали там някъде не намери книгите, всъщност не разбрах точно какво се случи, но Сандия го помоли да не прави повече така, да не къса страниците на книгите, понеже там имало много интересна информация, поезия и т.н. Ако веднъж започне да ги чете книгата щяла да му стане най-добрият приятел, когато се чувства самотен. Сурач се съгласи, но каза, че ще трябва да намери друг начин да си прави пликове. Сандия му каза, че ще му донесе вестници. Той се съгласи.

Сандия занесе бижутата си в стаята на Сантош и я помоли да ги прибере при себе си. Тя и каза, че така или иначе оставали още 5 дни, след които ще трябва брат и да си я прибере и бижутата да си останат при нея. Сандия и каза, че не знае какво ще и е решението след тези 5 дни, но така или иначе е редно бижутата да останат при нея и ги остави. Сантош някак разбра, че кутията, в която Сандия си държи огърлицата е празна. Тя каза на мъжа си, че Сандия целенасочено е оставила кутиите при нея, за да я обвини в кражба. Развика се всички да се съберат и разказа за бижутата и огърлицата. Менакши беше много притеснена, понеже тя е при нея. Сантош каза да претърсят всички стаи, включително и нейната,абе с 2 думи направи от мухата слон. Като се заговори за стаята на Менакши тя като светкавица изчезна, с нея и викрам. Мислиха как да разрешат проблема, накрая на Менакши и хрумна да я сложи на врата на Викрам, понеже там нямало да я намери никой. Той хич не беше съгласен, но в крайна сметка се съгласи. Претърсиха на всякъде, но огърлицата никъде я няма. После започна да се оплаква, че получавал някакви сърбежи. Баща му искаше да го намаже с мехлем, ама той нали се е хванал с глупостите на жена си, каза, че вече му било минало. Никъде не откриха огърлицата. Менакши предложи тя да намаже съпруга си, но като се прибраха в стаята той каза, че щял да я продаде. Започнаха да се гонят в кой да остане огърлицата. Менакши я взе за малко и в крайна сметка я даде на викрам, той не знам какво я направи.

Сандия видя, че в стаята и също я няма. Тогава Сантош каза, че знае кой е откраднал огърлицата. Разказа как Мухит, всъщност той бе разказвал за братът на Сандия, че е теглил кредит и в началото не са го одобрили, как е трябвало да занесе злато. Веднага набеди Сандия, че е излязла под предлог да купи зеленчуци, а е дала огърлицата на брат си. Сандия се опита да опровергае думите и, но напразно тя беше непреклонна. Ще видим в утрешните епизоди какво ще стане, показаха, че брат и се появява явно са го извикали.

# 707

Аз много се надявам Сандия и Сурач да се съберат отново. Ако това стане ще го гледам с голямо удоволствие, защото сега ми е някак тъпо и не мога да се наслаждавам на епизодите.

Бубе, гледай си епизодите на "Светлината" и се наслаждавай. Според мен Сурадж и Сандия скоро ще се съберат. Сериала е много интересен - няма как да няма и проблеми, но вярвам, че скоро всичко между тях ще се оправи ...  newsm10 Heart Eyes Praynig

Благодаря за разказите на епизодите! Ще бъде интересно. Аз нямам много сили да разказвам, понеже нещо съм ужасно настинала. Дано тези дни съм по-добре и да кажа основното от епизодите във вторник по БТВ ...  Praynig Praynig Praynig

Ани, определено този епизод в Индия беше невероятен! И аз се изкефих максимално като гледах Сурадж и Сандия. Още в началото, когато Сурадж отиде и благодари на Сандия за помощта и че е арестувала служителя бяха много сладки. Тя му каза, че това е част от задълженията й - не го е направила заради него. Пак започнаха да си говорят на г-н Сурадж Рахи и г-жа Сандия Рахи. Паднах от смях като почнат да се наричат така. Много са ми забавни.  Joy Joy Joy

Викрам гледаше в страни и видя, че определено между тях продължава да има чувства. Затова реши да ги остави насаме. Сурадж обаче му каза, че няма за какво - можел да стои тук - те свършвали с разговора. После си тръгнаха - Викрам се върна в къщи и разказа на Сантош за срещата между Сурадж и Сандия - как двамата са се държали един с друг, как Сандия им е помогнала. Сантош остана доволна ...  smile3501

Май учителката на Чоту искала да говори с настойниците му, за да им обясни как се справя в училище. Настойниците до колкото разбрах са Сурадж и Сандия. Чоту питаше дали и Сандия ще дойде - Сурадж му каза да престане - нали той ще отиде. Между другото Чоту е порастнал много за тези 3 години - станал е на ръст колкото Сандия ...  Mr. Green

Сантош и Чоту измислиха план! Сантош открадна телефона на Сурадж и накара Чоту да прати съобщение на Сандия от негово име - един вид, че Сурадж иска Сандия също да дойде в училището и да говорят с учителката на Чоту. Той го изпрати и пак върнаха телефона. В това време Сандия и Закир обсъждаха нещо в работата. Тя видя, че има съобщение и се учуди, като разбра, че е от Сурадж. Когато го прочете не повярва, че Сурадж иска и тя да отиде в училището на Чоту заедно с него. Каза на Закир и той също се зарадва и каза на Сандия, че това е голям напредък. Тя се чудеше дали да му отговори, но в крайна сметка не го направи. Сантош и Чоту провериха, че ако има отговор да го изтрият преди Сурадж да е видял. Той Чоту изстри веднага и съобщението след като го прати Heart Eyes

Наистина сега Анкур е бесен на семейство Рати, че са се държали зле със Сандия и не са я приели обратно. Затова реши да им отмъсти - до колкото разбрах отиде при кредитора дето е дал пари на заем на Викрам - наговори му нещо и го убеди да си поиска веднага парите обратно. Този се яви да си иска парите - даде им срок. После Викрам и Мухит се скараха на улицата заради това - Менакши пък се скара с Емили. Спретнаха голям скандал на улицата пред хората - явно се карат за магазините си и за парите си. Надявам се това да не навреди на отношенията към Сандия. Те обаче не знаят, че Анкур е убедил кредитора за парите. Сега не разбрах точно ама се карат по между си ...  newsm78

Сурадж и Чоту отидоха в училището и влязоха в стаята - учителката се зарадва, че са тук. Беше си пуснала вентилатора - Сандия седеше на чина до тях, изведнъж шала й го духна вентилатора и той се закачи върху лицето на Сурадж. Той веднага си спомни как шала й се закачи за него и при първата им среща в храма. Двамата пак се погледнаха влюбено - колкото и да отричат се обичат ...  newsm51

Сандия ми хареса, че се беше облякла модерно - сложила си беше брачното колие от Сурадж, червеното на челото и с този червен шал - уха ...  newsm44

Учителката каза на Сурадж и Сандия, че се радва, че и двамата са тук, защото нещата са сериозни - Сурадж седна на чина до Сандия ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Учителката им даде мисля бележника на Чоту да го разгледат - те тъкмо го хванаха, но от вентилатора и той хвръкна и падна под масата - двамата се наведоха да го вземат - много ми хареса как си удариха главите под масата и започнаха да се гледат продължително и с чувство. Определено чувствата им си стоят. Единя взе бележника - после другия. Накрая го вдигнаха ...  txtloves txtloves txtloves

Гледах и следващата серия и учителката явно им каза, че Чоту има проблеми с някои предмети и има слаби оценки. Трябвало да му обръщат повече внимание. Такива неща - те обещаха. Взеха бележника и излязоха с Чоту. И тук се почна - Сурадж правеше забележка на Чоту как може такова нещо - трябвало да учи. Сандия се намеси и каза, че трябва да го оставят да обясни, но че е сигурна, че ще се справи. Сурадж й каза - г-жо Рати не се месете - сега говоря аз. По едно време Сандия вика - добре г-н Рати. Като почнаха да си подмятат бележника и да го теглят ту единя ту другия - голям смях...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

По едно време нали Сурадж се караше на Чоту и Сандия се намеси и му каза - Сурадж джи, както си викат така сладко. Каза му - Сурадж нека говорим по спокойно - и той в крайна сметка се съгласи - май каза: добре Сандия . Чоту се зарадва, че от г-н и г-жа Рати са преминали пак на Сандия джи и Сурадж джи ...  hahaha hahaha hahaha

По едно време Сандия попита Сурадж щом не иска да се меси, тогава защо й е пратил съобщение и я е извикал тук. Сурадж се почуди какво съобщение и каза, че не е пращал нищо. Сандия му каза да не се прави на луд - извади си телефона и му го показа - Сурадж се учуди кой ли го е пратил - по едно време Чоту се хвана за ушите и почна да се извинява. Той го бил пратил, но искал и двамата да са тук като говорят с учителката. Те нищо не му казаха - разбраха идеята му. По едно време Сурадж и Сандия пак започнаха да спорят относно учението на Чоту. Той им каза, че иска и двамата да му помагат иначе нямало да се справи. Първоначално явно упорстваха, но до колкото разбрах накрая се съгласиха да му помагат и двамата. И като спорят са сладури ... 
smile3521

# 708
Попаднах на едно клипче с интервю на Анас и Депика/ Сурадж и Сандия. То е от днес 03 януари 2015 - дават и кадри явно от предстоящ епизод. Там Сурадж и Сандия са много сладки - незнам по каква причина но пак са заедно и украсяват входната врата на дома на Рати. Може би е нещо за Сантош, че е по-добре или за Чоту. Личи си, че уж още се мръщат един на друг, но всъщност се обичат. Сандия му донесе герлянди - Сурадж ги взе, тръгна да ги укача, но и тя се качи - както винаги се хлъзна и щеше да падне, но Сурадж я хвана и пак се гледаха. Това ще е интересно - вероятно ще е скоро.  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts newsm44

Клипа се казва: Романтиката между Сурадж и Сандия започна отново ...  Flushed ppp  Hands Clap

Това много ми хареса. Според мен ще се съберат - личи си как се гледат. Пък и толкова срещи имат - все се засичат. Това е съдбата им - трябва да са заедно и това е ...  Praynig Praynig Praynig

Ето линка с интервюто и кадрите:
Hug

https://www.youtube.com/watch?v=T3gqzQHT_mg

# 709

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Честита Нова Година, приятели!
Пожелавам ви от сърце много здраве и усмивки в домовете ви! Нека 2015 година е много силна за всички ни, изпълнена с невероятни моменти, с много положителни емоции, уют, топлина и спокойствие!
Дано тази година всеки един от нас сбъдне желанията и мечтите си и постигне целите си!
Бъдете усмихнати!

# 710
Добър вечер на всички!

Днес изгледах поредните и последни 3 епизода на светлината до този момент. Сантош каза, че се е обадила на братът на Сандия да отиде у тях. Сандия започна да я моли да не го вика, понеже лично тя винаги е казвала, че семейните проблеми трябва да си останат в семейството, а брат и не е от тяхното семейство. Сантош започна да я иронизира, че когато и изнася е научила добре нейните съвети. Сандия каза, че след време ще се разбере, че брат и не е замесен и тогава Сантош ще се убеди в думите и, но тя така и не я послуша. Анкор отиде пред къщата и започна да вика, но те вътре се разправяха и никой не излиза да му отвори. Сантош каза на Мухит да го покани да влезе, но Сандия му каза да изчака и отиде да говори с брат си навън. Каза му да си върви, понеже това са семейни проблеми и няма нужда той да се намеса. Анкур и каза, че се тревожи, понеже усеща, че има някакъв проблем, но тя го увери, че всичко е наред и той си тръгна. Бащата на Сурач извика Сандия и я помоли да си мълчи и да не спори със Сантош, понеже така тя ще се успокои по бързо. Каза, че вярва, че тя е невинна, но трябва да се опита да разбере и Сантош и по някакъв начин всяка от тях двете да се опита да докаже невинността си. Сурач също каза на Сандия, че вярва в нея и че според него огърлицата е някъде другаде. Като цяло се разказваше през всичките епизоди за въпросната огърлица. Сандия отиде при брат си и му поиска документите, с които е кандидатствал за кредит от банката и където са описани всички бижута, които е заложил. Попита го защо е теглил кредит, а той каза, че възнамерявал да купи къща в Индия. Сандия показа документите на Сантош, остави и ги и и каза да ги разгледа. Чатури видя, че някаква лампичка на камерата свети и започна да търси Сурач да я оправи. Не съм много сигурна, но май въпросната камера просто е била пусната и е заснела Менакши когато говореше, че огърлицата е в нея. Сурач отиде при Менакши и я попита къде е огърлицата. Тя започна да обвинява Сандия, че явно брат и я е взел. Тогава май Сурач и показа записа от камерата и тя започна да се оправдава как си била поръчала същата огърлица, как свекърва и помислила, че това е огърлицата на Сандия и я дала на нея и как после тя решила да си я върне. Сурач и каза, че трябва да признае всичко на майка му. Менакши започна да го моли да си мълчи, но той беше непреклонен. Пропуснах да кажа, че за да спаси Сандия Сурач отиде и поръча същата огърлица. Каза, че ще каже на майка си, че огърлицата е била някъде в къщата и той я намерил. Когато каза адреса бижутера му каза, че преди няколко месеца са поръчали същата огърлица за този адрес. Менакши като започна да му разказва той си спомни думите на бижутера. За следващите епизоди показаха, че Менакши казва на Сантош, че е намерила огърлицата. Ще е интересно дано утре има епизоди.

# 711
Бубе и аз много ще се радвам, ако Сурадж и Сандия се съберат отново. Те са родени един за друг Heart Eyes  Two Hearts  txtloves Благодаря ти за разказите на епизодите винаги ги чета с интерес, както и разказите на Тереза за Кармата Hug Hug

Рокси благодаря и на теб за разказите на епизодите в Индия. Втората серия не съм я гледала, но сега ще я пусна. Благодаря ти и за клипа и аз вчера го гледах, но не знаех, че е като промо за следващи епизоди. Дано заглавието на клипа да е вярно и романтиката им да продължи Praynig

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 22:07 от Ani1707

# 712
Честита Нова година ,мили приятели!Нека тази година ни донесе много здраве,щастие ,любов и успехи във всичко.
Да продължаваме да се забавляваме с нашите любимци. newsm44 newsm51

Бубе ,нямах време да гледам сериите по Войо,и сега съм точно на тези ,които дават по БТВ.Затова нямаше как да ги разказвам,на всичкото от горе бях на работа  и болна.  bouquet  bouquet HugАбе, никакво време покрай празниците.Имахме и рожденик на 01.01  261uu newsm38
И така...... Rolling Eyes Hug

# 713
  • Бургас
здравейте искам да ви попитам кой епизод на малката булка се излъчва в момента? Ананди и Джагдиш събират ли се или той си остава с втората жена? Simple Smile

# 714
Бубе и аз много ще се радвам, ако Сурадж и Сандия се съберат отново. Те са родени един за друг Heart Eyes  Two Hearts  txtloves Благодаря ти за разказите на епизодите винаги ги чета с интерес, както и разказите на Тереза за Кармата Hug Hug

Рокси благодаря и на теб за разказите на епизодите в Индия. Втората серия не съм я гледала, но сега ще я пусна. Благодаря ти и за клипа и аз вчера го гледах, но не знаех, че е като промо за следващи епизоди. Дано заглавието на клипа да е вярно и романтиката им да продължи Praynig

И аз вярвам, че скоро нещата около Сурадж и Сандия в епизодите в Индия ще се оправят ...  Praynig Praynig Praynig

Бубе, благодаря за разказаните епизоди - ще е интересно. Хубаво, че Сурадж е видял огърлицата на врата на Менакши. Да я видим сега ...  Hug

Аз днес гледах епизодите по БТВ и видях това с въпроса към Сандия дали обича Сурадж или не - явно тези от Войо са имали проблем при качването - тук излъчиха всичко. Явно епизода е бил по-дълъг - защото имаше може би 10-тина минути след този въпрос. Обещавам по-късно да разкажа какво стана през това време както и основното от епизодите. Определено беше доста интересно ...  newsm10

shirindeniz - Благодаря ти за хубавите пожелания. Напълно те разбирам - и аз съм доста настинала. Този грип е ужасен. Надявам се и двете скоро да се оправим ...
Praynig Praynig Praynig

# 715
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ваййй, хубава серия на Булката Party Party Party Party
Амол беше в сиропиталището с Развратови, накефиха му се, че ходи и поиграха крикет. МинистърО го закъса с ДНК теста. Фанаха го, че лъже, заплашва и тн.  Laughing
Крюела не мой си седне на Д-то и тва е...кво па ся се е заяла с Казан Сингх...май му донесоха някаква органична храна за болестта и оная сложи някаква подправка дето не трябва. В серията се кефи, ама в трея Ананди опита манджата и разбра кво става...веднага навърза пъзела. Отиде и директно си и го каза. Бизнесмена нещо рипна в защита, ама Крюела хвърли некво изречение та и двамата с Ананди така... Shocked Shocked Shocked

Послание "Независимо, че заемаш висок държавен пост това не те прави недосегаем и безсмъртен"
''Когато няма какво да правиш и ти е тъпо си чешеш Д-то да си правиш ранички" (тва за Крюела Mr. Green)

# 716
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
здравейте искам да ви попитам кой епизод на малката булка се излъчва в момента? Ананди и Джагдиш събират ли се или той си остава с втората жена? Simple Smile
За щастие не се събират. Женят се за други хора. Peace
Това е и същинското послание на филма. "Ранните бракове не са добра идея и не носят нищо хубаво" Naughty

Ето какво стана днес...не са се виждали с години имаше 5мин. идилия и вече почват драмите, споровете, налагането на Джаго за всичко.
Лекето не приема, че понякога има и друга истина освен неговата.

# 717
Както обещах първо да кажа това, което най-много ми хареса в епизодите във вторник! Сурадж и Сандия бяха много сладки, когато тя му подари каска. Каза му, че тя е важна за неговата безопасност на пътя - той отговори, че няма нищо против да носи каска, но много му тежала. Сандия му каза, че е така понеже не е свикнал. После му припомни как той също й е обяснил, как трябва да се пази когато работи в кухнята. На пътя било дори по-опасно. Сурадж се съгласи и си сложи каската. Голям сладур е - беше я стегнал много и каза, че не може да диша. Сандия му каза, че трябва да я разхлаби - после тя самата го направи. Много хубав момент ...  txtloves txtloves txtloves

Сурадж каза на един от търговците също да си купи каска, защото е важно за неговата безопасност. После със Сандия се качиха на мотора и потеглиха - Сурадж мина покрай полицаите с каската и никой не го спря ...  smile3501

След като се прибраха - Сандия влезе в къщата, а Сурадж отиде в магазина. Толкова беше сладък - даже не си беше свалил каската. Чоту го видя и започна да му се подиграва защо е с тази шапка - Сурадж му каза, че не е шапка, а каска и че му я е подарила Сандия за неговата безопасност. Чоту се засмя и вика - леле по филмите жените дават цветя, а твоята ти е подарила каска. От тяхната история щял да излезе интересен филм. Сурадж свали каската - освободи специален ред на шкафа, изчисти го и я сложи там, а Чоту се смееше, че сигурно ще прави и сладките с каска ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ще кажа и как Сантош намери онова хапче! Менакши си го беше купила от магазина и го сви в сарито си. Искаше да го прибере, но Сантош я прати да свали нещо от горния рафт - докато се протягаше без да иска закачи лекарството и то падна на пода - тя така и не разбра. После се появи Сандия да остави новото какао - Сантош я видя и след като Сандия си тръгна отиде да провери дали всичко с какаото е наред. Така видя хапчето и предположи, че е на Сандия. Другото беше днес - ще го разкажа после ...
 newsm10

# 718
Привет мацки santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

Благодаря на всички за милите поздрави по случай бременността на Ананди, такова чакане му ударихме със Зиза, че си заслужихме поздравленията.  Hug Hug Hug

Зиз Hug Очакват се обрати в историята с Амол. Щели да се появят биологичните му родители. Те ще го вземат със себе си, като ще се изяснява причината за изоставянето му в сиропиталище. Развратови ще бъдат разбити от ситуацията, но нещата щели да се оправят като се появят близнаците  Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Новината от снощи е, че Разврати са го хванали да шофира след употреба на алкохол  Mr. Green Глобили са го 2000 лири и в четвъртък трябва да се явява в съда. Зизу, тоя пич от нашата партия ше дойде  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

kavak_yelleri_fan Добре дошла  Hug Hug Hug
Не знам по TV-то коя серия дават, но за сега Джаго остава с третата си жена  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 719
  • Бургас
За щастие не се събират. Женят се за други хора. Peace
Това е и същинското послание на филма. "Ранните бракове не са добра идея и не носят нищо хубаво" Naughty

Ето какво стана днес...не са се виждали с години имаше 5мин. идилия и вече почват драмите, споровете, налагането на Джаго за всичко.
Лекето не приема, че понякога има и друга истина освен неговата.

Гледах го  Hug Имах предвид в Индия кой епизод е стигнат и какво се случва?  По телевизията дават срещата на Ананди и Джаго след пет години може би около 500 епизод  Peace

Общи условия

Активация на акаунт