Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 702
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Честита Нова Година и от мен на всички! Пожелавам на вас и близките ви много здраве, щастие, любов и късмет. Нека тя бъде много по-добра и успешна ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart Nature Snowman

# 691
Приятели на индийските филми и сериали! Сега по БТВ от 20 часа ще започне индийския игрален филм: Рам и Лайла - Любов и Куршуми. Може да го гледате - приятно гледане ....  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 692
  • София
  Честита нова година!!!! Желая ви здраве, късмет и много положителни емоции.

# 693
Честита нова година и от мен! На всички пожелавам много здраве, щастие и много успехи, да сме живи и здрави и да си помагаме, кой с каквото може!

# 694
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Честита Нова Година! Hug Hug Hug Hug
Бъдете живи и здрави и все така позитивни.  bouquet  bouquet  bouquet

Сал да обявим, че УфицЯлнУ с Марвелита Hug ше ставаме баби... Party Party Party
Развратова е бременна и сцената в серията беше много мила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И двамата с РазвратИ плакаха от щастие. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • Варна
Ананди ли е бременна  Party Те с Джаго имат ли деца  newsm78

# 696
  • София
     Да ви е честито  stork-boy  stork-girl

# 697
Не, с Джаго нямат...с РазвратИ ще имат близнаци... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тери, мерси... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 698
  • Варна

Разбрах,че е от Разврати, но се чудих дали имат с Джаго.
Е добре си е свършил работата Развратов щом близнаци  ще има  Shocked Wink

# 699

Разбрах,че е от Разврати, но се чудих дали имат с Джаго.
Е добре си е свършил работата Развратов щом близнаци  ще има  Shocked Wink
Ми тва е РазвратИ бееее...нема си играе на дребно... Joy Joy Joy Joy

# 700
Честита нова година и от мен на всички мацки и малки маценца!!!!
Да сте живи и здрави, да ви спохожда любовта и късмет, да черпете щастие с пълни шепи!!!

Развратова е бременна и сцената в серията беше много мила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И двамата с РазвратИ плакаха от щастие. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пуснете едно линкче и на нази, да се порадваме и ний, аку че нищо не разбирваме от хиндиту и англицки...

При казахските братя поредните 2 тъпи-разтъпи серии... Много съм разочорлена

# 701
Честита нова година и от мен на всички мацки и малки маценца!!!!
Да сте живи и здрави, да ви спохожда любовта и късмет, да черпете щастие с пълни шепи!!!

Пуснете едно линкче и на нази, да се порадваме и ний, аку че нищо не разбирваме от хиндиту и англицки...

При казахските братя поредните 2 тъпи-разтъпи серии... Много съм разочорлена

http://www.desi-tashan.com/balika-vadhu-1st-january-2015-episode/

Къде пък Казаките са пускали нови серии? Shocked Shocked Shocked 1204-1205 беха последните и бяха много добри Naughty

# 702
Приятели на индийските филми и сериали! Сега по БТВ от 20 часа ще започне индийския игрален филм: Рам и Лайла - Любов и Куршуми. Може да го гледате - приятно гледане ....  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Ето Лийла изпълняваща любимата ми песен. newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 703
https://www.youtube.com/watch?v=d8IT-16kA8M

Ето Лийла изпълняваща любимата ми песен. newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

Много хубава песен - актрисата е много красива. Филма също ми хареса много ...   bouquet  bouquet  bouquet

Зиз, Марвела - поздравления за бебетата на Разврати. Знам колко искахте бебе, а сега ще имате цели 2 - браво ...
  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm08

# 704
Здравейте! Тези дни нямах възможност да се включвам, но сега се надявам да наваксам.

Изгледах 3 епизода от качените във войо за светлината. Има още 6, но по късно ще ги гледам, а сега да разкажа до момента. Пуснах също и онзи епизод, в който Сантош питаше Сандия дали истински обича Сурач. Отново спря на същото място и Сандия не каза нищо. Не знам дали и по БТВ ще е така, но като излъчат епизодите ще разберем.

Бях стигнала до празнуването на Поли, където щеше да се извършва някакъв ритуал, в който младоженците се къпят в един съд. Сандия от начало не се съгласи, но после си промени решението. Явно двете двойки се къпеха на едно и също място, това ми стана много странно. Имаше доста музика затова не разбрах нищо. Сигурно е имало хубави сцени, но по някое време братовчедката на Сурач, която също е младоженка казваше на Сандия, че трябва да му изтърка боята с ръце. После явно двете момичета бяха останали сами, защото братовчедката на Сурач питаше Сандия дали и харесват гривните и. Сандия каза, че са много хубави, а Киртан мисля, че така се казваше започна да и разказва, че мъжът и и ги е подарил в първата брачна нощ. После започна да разпитва Сандия как е минала тяхната брачна нощ, какво е поискала тя от Сурач и какво му е обещала. Сандия веднага си припомни колко лошо се бе държала с него в онази нощ. В това време Сурач се появи от някъде и помоли Сандия да му даде дрехите. Киртан и се извини, че я е задържала и отиде също да даде дрехите на съпруга си..

Сурач благодари на Сандия, че не е позволила личните им проблеми да се разкрият пред другите. Сандия му каза, че поне на него може да каже истината. Каза му, че не може да му даде това, което той очаква. Не е снахата, която майка му е очаквала да има и че той не заслужава да го нарани по никакъв начин. Каза му, че е много добър човек, че тя много го цени и уважава и че той е направил много за нея, но няма как да отговори на чувствата му по начина, по който той очаква. Той имал право да вземе каквото иска решение и тя нямала да се противопостави, искала единствено да е щастлив и тя да не му пречи по никакъв начин. Сурач и отговори, че до сега никога в нищо не я е обвинявал и че за него истинската връзка се гради именно на онези моменти, в които се е опитвала да му зашие копчето, да го развеселява по някакъв начин и най вече в това, че никога не би го излъгала. Явно той я обича много, мисля, че тя също, но не си го признава.

Бяха седнали да ядат и братовчедката на Сурач каза на Сантош да не слага ориз на мъжа и, понеже той не обичал. Сантош се зарадва, че за толкова кратко време тя вече знаела какво харесва съпругът и. Пита я дали са щастливи, тя и каза, че са много щастливи и че той много добре се грижи за нея. Сантош я попита далисе наслаждават на брачния си живот, но Сурач и каза, че било време да си тръгват и тя нищо не каза. Сандия си представи онзи момент, в който Сантош я питаше дали обича Сурач, но пак не излъчиха какво е отговорила. Всъщност не знам, може пък точно това да си го е представял Сурач.

Сандия пак трябваше да ходи на пазар за зеленчуци. Тя се притесняваше как ще се пазари, но Сурач и каза, че като използва благи думи всичко ще е наред. Сардия тъкмо се пазареше с продавачите за карфиол и се появи приятелката и Прити. Каза и, че Сурач и казал, че Сандия е на пазар и тя е тръгнала да я търси. Разказа и как е отишла в дома им да се извинява на свекърва и, но е попаднала на онзи разговор, в който свекърва и е унижила Сандия пред всички за дето не си изпълнява задълженията на съпруга. Прити е стояла до вратата и е подслушвала както предположих. Каза, че била възмутена как можело Сурач да стои безучастно и да не направи нищо да защити Сандия. Сандия естествено и отговори, че на първо място не е приятно да се подслушват чужди разговори и че не е очаквала подобно нещо от нея. После и каза, че няма право да има такова погрешно мнение за Сурач при положение, че не го познава и не знае той какво е направил за Сандия. Каза, че дори да не го обича, тя дълбоко в сърцето си изпитва огромно уважение към него и никога няма да забрави колко много е направил за нея. Сандия продължаваше да се пазари, но Прити през това време продължи да и говори за мечтите и да стане полицай, затова как обърква и живота на Сурач и как го прави нещастен. Каза и да си помисли и да му даде развод, че така ще е най-добре и за двамата. Сандия се ядоса и каза на Прити да не споменава повече за развод, защото тя не можела да предаде Сурач. Прити пак започна да и говори, че тя и така го предава, понеже не може да изпълни задълженията си като негова съпруга. Сандия явно доста се замисли над думите на Прити. Тя явно си тръгна, но от някъде се появи Сурач. Като видя, че Сандия се е справила добре с пазаруването много се зарадва и я похвали, а тя си спомни думите на приятелката и как трябва да му поиска развод.

Сантош караше Чави да и помага за нещо в кухнята, но тя и каза, че трябвало да иде да си поправи сандалите, понеже били скъсани и се измъкна. Не разбрах дали Викрам или Мухин, но един от двамата отиде при Сантош. Каза и, че братът на Сандия е отишъл в банката да тегли кредит. В началото не са го одобрили, но после явно депозирал злато и му отпуснали кредита. Според него парите били за да отведе Сандия в Америка. Сантош каза, че ако е така ще е по добре по скоро Сандия да се махне от къщата им.

Чави докато си поправяше сандалите се появи онова момче, което беше в дома им уж заради сестрата на Менакши. Започна да и говори колко я харесва, а тя му каза, че я бърка със сестрата на Мена. Той и отговори, че всъщност е разбрал, че тогава са ги излъгали, но харесва нея и щял да направи всичко за да я направи щастлива. Чави му каза, че не може да отговори на чувствата му да се разкара и да я остави на мира. Той и подари някакъв подарък, но не разбрах какъв. Сантош взе, че ги видя от някъде и побесня за дето Чави я била излъгала, че отива да си поправя сандалите. Менакши също ги видя. Тя разбра, че това е същото момче и се изплаши. Сантош се развика на Чави да се прибира и започна да и се кара. Чави и каза, че не познава въпросното момче, но Сантош каза да не я прави на глупачка, понеже видяла как и подарява подарък. Тогава Менакши се намеси като каза, че момчето е питало за някакъв адрес и си е тръгнало. Сантош и каза, че по принцип се опитва да спасява някой единствено когато знае, че самата тя е в опасност това много ме изкефи. Попита я като е била толкова далеч как е разбрала чак и за какво си говорят, а вкъщи като започнела да я вика не я чувала, явно си била подобрила слухът, което било много добре. Викрам също се намеси и каза, че няма да позволи никой да стори нещо лошо на Чави или да я заговаря. Чави също призна, че момчето наистина е питало за някакъв адрес, но тя не могла да го упъти и той си тръгнал.

Бяха взели някаква цифрова камера, която не разбрах от къде се появи. Искаха да се снимат, но не разбираха какво да направят. Мислиха, че нещо е развалена. Сандия каза на Викрам, че трябвало да натисне някакво копче и камерата щяла да се оправи. Сантош им каза, че само дето Чави и Мухит ходят на училище, единствено на Сандия умът бил на мястото си и така свърши последния епизод. По късно ще гледам следващите и пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт