Препоръчайте ми възможно най-мек топ-матрак

• 4 738
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, преди седмица си купихме твърд матрак ( по съвет на консултант в магазина, тъй като мъжът ми е 130кг). Но откакто спя на него, започнах да се събуждам с болки в кръста и гърба. Мъжът ми е решил, че си въобразявам, но на мен наистина ми дискомфортно е  сутрин. Много мислих, и стигнах до извода, че единственото решение е да си купя много мек топер, само за моята половина на матрака. Моля да ми препоръчате много мек топер, от който сте доволни.
Предварително Ви благодаря!   bouquet  

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 15:58 от Napy

# 1
  • София
Насочи се към топ матрак с височина поне 7-8 см и да е от мемори пяна. Меморито е най-меко.

# 2
  • София
Много благодаря за съвета. Всъщност се оказа , че мемори пяната с колкото по-голяма плътност е , толкова е по-твърда. В край на сметка си купих мемори топер на Хепи Дриймс, с ниска плътност, много мекичък, с дебелина 5 см. Сега вече спя като на облак, разликата е голяма, чак не е за вярване. Важното е , че сутрин се събуждам без болежки.

# 3
Топ матраците, както и самите матраци са много важни за съня. Много хора предпочитат да си купят някоя хубава спалня и да я комбинират с възможно най-евтиния матрак, понеже не разбират смисъла му. Прекарваме по минимум 8 часа на ден в леглото, което си е 1/3 от живота ни. Ако не спим на хубаво - закъде сме?
Имайте предвид като давате съвети, че меморито е много специфична материя, с която трябва и да се внимава.

# 4
На мен ми е интересно как ви е комфортно единият да спи с 5 см. височина в матраците. Вярно, че всеки има половинка на леглото... Иначе съм ЗА топ матраците, особено след скорошна покупка на друг матрак, ще те е яд да си вземеш нов матрак толкова скоро.
Аз днес също получиш топ матрак като компромис след покупка на матрак, който е с кофти качество. Засега не искам да давам отзив, за да не подведа хората, но съм доволна на фона на долния матрак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт