От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 429
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • София
ггбг са съвсем близо до спирка на метрото, на мен ми звучи като удобно място  Rolling Eyes

# 301
Здравейте!
И аз моля за помощ. Искам да пусна поръчка от Германия до София. Кой превозвач да ползвам и да е удобен за вземане на сина ми. Живее до Халите ... май / на ул. Братя Миладинови/. Удобно е и някъде из южните квартали на града.
Мерси предварително   bouquet
Гъбко имат офис в центъра - http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=16
 beer2

# 302
някоя фирма с офис за раздаване в центъра знаете ли ?
досега ползвах уктобг , но новият им офис не ми е удобен много ,
чудя се дали няма фирма с по-удобен офис ?

Гъбко имат офис в центъра - http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=16
 beer

# 303
  • Варна
Благодаря ти!

# 304
Здравейте! Можете ли да ме ориентирате цените на коя фирма са най-ниски, когато става въпрос за превоз на обемни предмети - в случая, скоростна кутия за автомобил? От София съм, ако има някакво значение. Благодаря предварително!

# 305
Габиели 2лв/кг. Може и да ги питаш за конкретна цена.

# 306
Мерси, ще им пиша. Peace

# 307
Здравейте поръчах стока от английския ebay.
Регистрирах я в dostavki.co.uk. Обаче в потвърдителния мейл от фирмата от която закупувам стоката, видях че са пропуснали да ми въведат id-то в адреса, а нали по него разбират за кого е стоката като пристигне в склада на dostavki.co.uk в Лондон. Та още в деня на изпращането се чух с продавача и каза че веднага ще звънне на куриерската фирма да добавят нужната информация. Това става на 14 май. На 15(петък) май видях чрез тракинга че пратката е доставена и приета от M KOLEVA . Но до 18 май(понеделник) нямах потвърдителен мейл от dostavki.co.uk че има пратка за мен. Звънях им п отелефона чухме се по мейл и ме увериха, че нищо не се задържало в склада им Лондон. Въпреи това Вчера пак си писахме и ми казаха че нямало пратка за мен в курса от неделя, в същото време и в скалда им нямало нищо. Въпреки че в мейла и скайп и пращах тракинг номера явно въобще не си правят труда да го погледнат, защото днес се чух с тях по телефона и една жена ми каза същото - че нищо не оставало в склада им в Лондон, ако се притеснявам за пратката да поискам тракинг номер от продавача (явно въобще не са си направили труда да видят че в мейлите и скайпа няколко пъти им пращам тракинг и го имам от самото начало), казах и че имам тракинг и че пратката е пристигнала при тях още в 10ч в петък и е приета от M KOLEVA, каза ми да чакам да обработят курса от днес в софия и тогава ще видим какво ще правим и общо взето арогантна работа, един вид аз трябва да се чувствам виновен че ги безпокоя да питам, такова държание. Иначе преди 2 седмции проъчах друга пратка през тях и пристигна, сега не знам защо така се получи. Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем и въобще мога ли да разчитам на тази фирма или друга та ползвам? Незнам в случай, че тракинга показва че пратката е приета от тях, а да речем се окаже загубена при тях, какво правим в такъв случай?

# 308
Момичета, моля препоръчайте ми посредник за next.co.uk! От Варна съм. Има ли някой, който е успял да поръча от там с българска карта?

# 309
  • Русе
Некст искаха английска карта за пазаруване и домашен адрес (апартамент, къща) за доставка. Адресите на повечето транспортни фирми са индустриални и от сайта не доставят там. Въпреки това, има няколко фирми до чиито адреси доставят, но не се сещам в момента кои бяха...
Колкото до картата - в некстовската тема по едно време се говореше, че има успешни покупки с БГ карти. Но за по-сигурно питай там.  Peace

# 310
Точно от темата за nextdirect знам, че понякога приемат и бг карти, но никой не пише нищо конкретно - на коя банка е картата и дали все пак си е получил поръчката.

# 311
Тъй като ползвам за първи път GGBG, моля да кажете кога ще получа СМС - при получаване на пратка на адреса в ЮК или при натоварване в съответен курс за БГ?
Благодаря.

# 312
  • София
GGBG не пращат смс-и. Ще получиш имейл, когато пратката ти пристигне в склада в UK, после когато тръгне оттам, и когато пристигне в BG също, после когато я обработят, ще ти пратят още един, че чака потвърждение и така.

# 313
Много моля, момиче на име Мартина Алексиева, която ползва услугите на Кдшоппинг и има липсваща пратка /предполагам, че може да е от Варна/, да ми се обади. 0896698180.

# 314
Здравейте отново, попринцип ползвам Габиели за превозвач, но сега искам да поръчам от ocado, а те не доставят на техния адрес. Спрях се на dostavka-anglia.com ,защото имат офис в Пловдив, а и като цена май са най-добре. Но в ocado не може да се пише номер в полето за име, в такъв случай къде трябва да напиша кода на заявката?

Общи условия

Активация на акаунт