От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Знаете ли какво се случва с Бритс Бг? Трябваше днес да раздават един от последните си курсове, но няма никой, махнали са телефоните си от сайта, не намирам и фейсбук-профила им... Не ми харесва нещо тази история!
stuffinka, взе ли си пратката и обясниха ли ти нещо от Бритсбг?

# 526
Да, вчера мъжът ми е взел, но за съжаление не всичко. Обяснили са му, че и другата седмица, вторник или сряда, ще има още един курс, но нищо друго. Започвам да правя проучване за друг посредник.

# 527
Здравейте ! Бихте ли споделили мнение относно поръчване чрез ukdostavki.com ?

# 528
  • Варна
Какво по-точно те интересува - те да поръчат вместо теб или да ги ползваш за транспорт, защото те само с транспорт не се занимават май. Иначе често ги ползвам за общи поръчки - доволна съм, всичко е било ОК.

# 529
Дами, някой с отзиви за shopper.bg? Офисът им е с много удобна за мен локация.
Става въпрос за ибей търг, искам да посоча адреса на фирмата като шипинг адрес и след това да си взема пратката от склада на фирмата в София.

# 530
Здравейте!
Знаете ли какво се случва с Бритс Бг? Трябваше днес да раздават един от последните си курсове, но няма никой, махнали са телефоните си от сайта, не намирам и фейсбук-профила им... Не ми харесва нещо тази история!

Аз съм много разочарована от тях. Писаха на страницата си първо че до края на януари ще приемат пратки. На 5 -ти януари на техния адрес е нямало кой да приеме пратката и са я върнали в пощата. Писах им във фейса. Промениха съобщението, че ще се местят, че нямало вече кой да приема и това за това. Писах им няколко пъти на имейла, писах във фийса - изчезнаха. Ни вопъл ни стон. Даже не си правят труда да отговорят на писмата ми. Сега като се върне пратката, пощенските до новия адрес кой ще плаща?! Да се разходят до пощата да съберат неприетите пратки, и това няма. В крайна сметка проблема не е в мен, че не съм прочела, а че те така са решили. И предполагам не съм само аз, на която пратката седи в пощата.

# 531
Препоръчайте ми някой друг превозвач от Варна.

# 532
Здравейте!

Аз съм много разочарована от тях. Писаха на страницата си първо че до края на януари ще приемат пратки. На 5 -ти януари на техния адрес е нямало кой да приеме пратката и са я върнали в пощата. Писах им във фейса. Промениха съобщението, че ще се местят, че нямало вече кой да приема и това за това. Писах им няколко пъти на имейла, писах във фийса - изчезнаха. Ни вопъл ни стон. Даже не си правят труда да отговорят на писмата ми. Сега като се върне пратката, пощенските до новия адрес кой ще плаща?! Да се разходят до пощата да съберат неприетите пратки, и това няма. В крайна сметка проблема не е в мен, че не съм прочела, а че те така са решили. И предполагам не съм само аз, на която пратката седи в пощата.
Мда, много махленско поведение. И аз прочетох, че старият адрес е валиден до края на януари, но все пак ги попитах във фейсбук страницата им (докато я имаше) от кога започват да приемат пратки след празниците. Не ме удостоиха с отговор. Добре, че не поръчах и аз щях да съм в тази ситуация в момента. Или нещо са загазили или повече не смятат да се занимават с тази дейност, защото трудно се печелят клиенти, но лесно се губят.

# 533
Препоръчайте ми някой друг превозвач от Варна.

Коректни изглеждат dostavki-anglia.com. Но за съжаление некст не приема и техния адрес. Иначе бързо ми отговориха на запитването (не че ми помогна в случая, де). Но ако пазарувате от други магазини или с общи поръчки мисля, че ще свършат работа. Но най-добре да се изкаже някой, който ги е ползвал.

# 534
  • София
Не съм във Варна, но защо не ползвате Габко или КД? Това са силни и утвърдени превозвачи?

# 535
  • Варна
Аз ползвам КД, Габиели отскоро и за малки пратки ползвах Бритс -много ми беше удобен офисът им,  тъй като прескачах в обедната почивка да си взема нещата. Много странна история,толкова години работят и винаги всичко е било наред, кой знае. На Габиели офисът им е на малко неудобно място -до Военна болница и през седмицата раздават, което за мен е малко неудобно, но пък те возят на най - ниска цена. А на КД е хубаво това, че може да се разбереш с момичето да си вземеш нещата в удобно време.

# 536
Аз пазаря само от ибей и амазаон. Трябва ми евтина оставка за пратки под 1 кило и да е някъде в града. Четох ги всички, или вземат много за 1 кило, или да далече от центъра. и. Ще мисля вариант

# 537
  • Sofia
   Аз по-скоро виждам логика, точно когато пратката е с малко тегло (под 1 кг.), цената да не е от такова значение, тъй като така или иначе сумата няма да е голяма. Вече за по-обемни пратки е разбираемо цената на кг. да е от по-съществено значение.

# 538
Мисля, че всички превозвачи таксуват минимум 1кг.

Габиели ги мерят заедно, така че ако имате 3 пратки по 0.300кг ще са 2лв, а не 3 * 2лв. Ако е една пратка за 0.300кг също ще е 2лв.

# 539
  • София
Ако са в един курс, и GGBG, и Габко, събират теглото на пратките и тогава отчитат. Ако са в различни курсове, пратките от всеки курс се смятат отделно.

Общи условия

Активация на акаунт