От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 852
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Еконт не започнаха ли да носят пратки и в чужбина?

# 556
  • Sofia
Аз пращах със спиди до англия, 20кг колет за около 60лв.

# 557
  • Русе
Точно и аз за Спиди щях да пиша. Еконт мисля, че само до Румъния пращат.

# 558
  • София
Еконт пращат до десетина държави в Европа, Спиди до повече, но за малки пратки излиза много скъпо. Сумата е около 60 лв, независимо дали е 0,5 кг или повече. Затова предложих Интерлогистика, тъй като тяхната оферта за малки пратки е най-изгодна.

# 559
Момичета, след като от години ползвам Бритс, а тях вече ги няма ,,,моля насочете ме към друга сигурна фирма за град Варна да имат офис
 bouquet

Какво е станало с Бритс? И аз търся за Варна, моля пишете. Габиели само превозвач ли са, или може да се ползват като посредник?

# 560
някой има ли записан телефона на Бритс за варна? останаха ми две пратки в тях, последно като влязох в сайта пишеше , че офиса е отворен до края на януари, отивам онзи ден никаква следа от тях... искам си нещата  Crossing Arms

# 561
Английският склад на кой от превозвачите приема пратки от сайтове в неделя? GGBG? Gabieli? Gabco?

# 562
Момичета, реших да използвам услугите на Габиели и сега май ще бера големи ядове...

Поръчах си ботуши от ибей, платени са през пейпал, трябваше да пристигнат на 28.01.
Изпълних всички стъпки от сайта на Габиели както следва, през тракинга на Роял Мейл са пристигнали сутринта и някой се е разписал за пратката. Дотук всичко добре, но след ни вест, ни кост, опитвам да се свържа с тях. Естествено, телефонът не се вдига, пиша имейл, на който ми се отговаря, че едва ли не няма такава пратка там и не се знае кой се е разписал...

Някой сблъсквал ли се е с такова нещо? Умирам от яд!
Първо, супер много ги исках ботушите, второ, не ми се ще да прежаля 60 паунда с лека ръка...

Моля, помагайте със съвети...  cry

# 563
Английският склад на кой от превозвачите приема пратки от сайтове в неделя? GGBG? Gabieli? Gabco?

Габиели със сигурност.  Peace

# 564
  • София
Силно се надявам GGBG да приемат пратки и днес, защото имам пратки от Амазон, които са пуснати с Амазон Логистикс и ще бъдат доставени днес... Като знам какви safe places избират, за да оставят пакетите, почвам да се чудя ще си получа ли нещата изобщо.
Орхидея, защо не изчакаш и понеделник, да видиш дали няма да отбележат, че имаш пратка?

# 565
Никои от посредниците не работи в неделя, но ако случайно някой куриер реши да направи доставка, което е почти невъзможно за UK, няма да намери никой и ще повтори доставката в понеделник. Пратката няма да изчезне.

beer

# 566
Никои от посредниците не работи в неделя, но ако случайно някой куриер реши да направи доставка, което е почти невъзможно за UK, няма да намери никой и ще повтори доставката в понеделник. Пратката няма да изчезне.

beer
Gabieli работят -> Неделя: 12:00 - 17:00

# 567
Момичета, получих съобщение от Емпреса, че вече не работят с доставчика си в България. Вече няколко години поръчвам чрез тях и нямам идея от коректни превозвачи от Англия. Моля да препоръчате някой, аз плащам с моя карта, ползвам само за доставка - от Варна съм.

# 568
  • БУРГАС
 Някой получил ли е нещо за тази година от Доставки—Англия. Мин.седмица ми каза момичето в Бургас, че пътуват за Бургас. Мина цяла седмица и нищо. Звъня в София не ми вдигат, звъня в Бургас също никой не вдига. Писах емайл нямам отговор. Много трудна комуникация.

# 569
  • Бургас
Здравейте, знаете ли дали някоя от фирмите ползва стария адрес на кдшопинг
125 Cherry Orchard Road
Croydon
Surrey
CR0 6BE
United Kingdom, че по грешка съм пратила там

Общи условия

Активация на акаунт