Нашите кухни - 56

• 100 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Същия е плота, просто разликата е в цветовете на монитора и от апарата с който е снимана кухнята.

Шадоу, а кое пдч е същото като цвят - пак ли меден дъб трябва да се търси? Аз ще го коментирам това в четвъртък с майстора- ще идва за размери, но ако се сещаш на прима виста, ще бъде чудесно. Като бяхме при мострите само сономата гледах, а после харесахме и медения плот на друго място, където пък пдч плоскости за корпус нямаше. и така, страх ме е да не объркам нюанса  Confused

Чудесни са сивичките плочки.

Нали  Flutter

escarlata, така виждаш ли?
http://www.keramis.com.ua/product/dekor-keros-park-hyde-25x70-acero/

# 391
  • Варна
Ralichka, вероятно си видяла и моята кухня в другата тема. Аз също като теб исках корпус в дървесен цвят и бели вратички. И бях и в същата дилема, дали видимите страници да са бели или дърво. В крайна сметка не ми се рискуваше и избрах бялото. Много далеч от "болничното", за което се тревожех. Харесва ми. И аз като Мегисан, мисля, че много зависи и какъв точно е проекта на кухнята ти. Има значение дали са много шарени и надробени шкафчетата, колко голяма е и т.н.
Та за корпуса исках да кажа основно, какво се получи накрая. Моята кухня държах да е с колкото може повече чекмеджета. На Блум са с метални сиви страници. Майсторът ми показа с бяла плоскост за дъно и с дървесна плоскост (нали исках корпуса да е дървесен). Ами направо нелепо стоеше второто - бяло чело, сиви страници и дървесно дъно. Избрах бяло. Всички останали шкафове пък са с бял гръб. Не знам дали има друг цвят фазер за гръб.  И сега като отвориш един шкаф е чисто бял, друг наполовина. Не съжалявам, разбира се, но малко безмислено излезе при всичките тези чекмеджета, които имам.  Peace А плочките са един път, браво! Внимавай да не я нашарш прекалено и с други елементи, че ще изгубиш хубавият ефект на плочките.

Шадоумен, последната кухня, която показваш е страхотна. Както винаги, страхотно изпълнение. А кога ще ни покажеш и новата си кухня.  Naughty Thinking Crossing Arms Любопитна съм и как намираш гранитните мивки на Санитек, нали такава избра за себе си, ако помня добре. Аз бях на косъм от покупка на такава, черна двойна, но липсата на реално мнение повлия.

# 392
  • Русе
Ей тази мивка мисля, че си взех на двора:
http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_159&products_id=4403
Исках пак гранитна черна за навън. Мисля, че са по-добри от Санитек, не само като материал, но и като фасон. А цените са същите, че и по-добри.
Вкъщи съм с по-скъпа, към 400- 450 лв май беше, показвала съм я преди, но за двора не ми се даваха толкова пари. Така че мисля, че на Лино са доста добър по-бюджетен вариант за гранитна мивка.

# 393
Лейди, благодаря  Hug Радвам се, че плочките ти харесват - твоята кухня ми е една от любимите и мнението ти (както и на всички останали) е ценно за мен  Hug А дъното на горния ред пак ли е бяло? В смисъл - видимата му част, която се пада над плота?

Аз исках да питам Комарчето - при теб кантът накорпуса (който се вижда като се отворят вратичките)  бял ли е, или дървесен като страниците? Че не се вижда от снимките.

# 394
  • Раковски

Шадоу, а кое пдч е същото като цвят - пак ли меден дъб трябва да се търси? Аз ще го коментирам това в четвъртък с майстора- ще идва за размери, но ако се сещаш на прима виста, ще бъде чудесно. Като бяхме при мострите само сономата гледах, а после харесахме и медения плот на друго място, където пък пдч плоскости за корпус нямаше. и така, страх ме е да не объркам нюанса  Confused

Трябва да се гледа на място, че същия го няма и може да изберете като съпоставите мострите, небраска натур я има като плот и пдч.

# 395
  • Раковски
Шадоумен, последната кухня, която показваш е страхотна. Както винаги, страхотно изпълнение. А кога ще ни покажеш и новата си кухня.  Naughty Thinking Crossing Arms Любопитна съм и как намираш гранитните мивки на Санитек, нали такава избра за себе си, ако помня добре. Аз бях на косъм от покупка на такава, черна двойна, но липсата на реално мнение повлия.

Ще я снимам ама е все притрупана с разни неща, малка е и няма място за всичко. От мивката съм доволен, само не им харесвам планките за монтаж ама да съм учил за друго навремето.

# 396
  • София
Rallichka, кантовете са същите като плота и корпуса (тъмен дъб Касъл). Иначе моделът на вратичките е този:
Скрит текст:
Даже мисля, че това е и моят цвят. Седефеният отблясък се вижда само на определена светлина. Имай предвид, че по-тесните чекмеджета не съм ги снимала отблизо, за да видиш. Получават се едни грозни диагонали с този профил, поне на мен не ми харесаха. Добре, че имам само 4 такива чекмеджета, че направо ми бодат очите.

Иначе и сивите плочки ми харесаха за гръб, и тези в банята  Heart Eyes Важното е да е шаренко  Mr. Green

Редактирам се, за да ти покажа този профил на Модекс

Скрит текст:
Сега направихме с него един вграден гардероб и изглежда много добре.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 12:59 от Комарче

# 397
Комарче, благодаря  Hug А дръжките какви са и от къде?

Аз сега се чудя за мивката - споделете - удобно ли е смесителят да е ъглово монтиран? Мивките, които са за централен монтаж, са 300+ лева, което ми минава психологическата граница за цена на една проста мивка, да му се невиди  ooooh! Та все повече клоня към ФАТ, които са с ъглов отвор за смесителя. И на коя страна да е -лява/дясна    newsm78 Отцедник? Ужас, не предполагах колко решения трябва да взема за минимум време...

# 398
  • София
Дръжките са от балкан-юг http://www.balkanyug.bg/bg/catalogue/index/127/
Мивката я взехме от Евролукс през мебелиста с отстъпка, излезна май под 250 лв. - модел Алекс 565, черна. Доволна съм.
Отцедник имам вграден над мивката (затова вратичката е с ратан, за да не мухляса шкафът).

# 399
  • Русе
На мен даже ми е по-удобен отстрани. Моят е вдясно, между голямото и малко корито. Супер си е.

# 400
Ние имаме смесител и в края, и в средата на мивката в момента. И с двата няма проблеми откъм удобство.

# 401
Мерси, момичета, успокоявам се така  Hug
Колева, а защо два смесителя?

# 402
  • В градината...
Комарче, аз исках всички горни в дратички да ги правя с ратан, много готино  рустик ми стоеше. А ето сега виждам, че наистина е много красиво и нестандартно  Peace

# 403
Просто единият е за обратната осмоза за пречистване на водата, а другия си е стандартния - за чешмяната вода за миене.

# 404
Просто единият е за обратната осмоза за пречистване на водата, а другия си е стандартния - за чешмяната вода за миене.

Аха, разбирам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт