Отговори
# 525
Рейтинга на Еркан почна кат на Съдбата да се качва Laughing

# 526
  • Варненска клюкарка

Heart Eyes

Добрютро wavey wavey wavey

# 527
Булка, Hug Heart Eyes Систър, Hug Heart Eyes много убу роклето бързо да си го взимаш да не битти  Naughty

# 528
  • в подножието на планината
Релакс, Hug Heart Eyes,Наде, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes

Ирче, Hug вземай роклята, много е хубава... Peace

Клоди, Hug даваха го в петък, затова ми е познат, но после го преместиха заради рейтинга и не знам вече... Rolling Eyes

Въх, сега видОх... Shocked Парченцата са бутнали Хулигана на второ място... newsm09

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 10:52 от ild7210

# 529
Ренка, Hug Звездичке, Hug Ирче, Hug Ивче. Hug
Миленка сЪ праЙ, че ме не види, затова няма здрасти. Naughty
Оххххх не мога да не споделя с Вас този шедьовър на журналистиката(от КГ).
Значи добре, че е бил Ча, че да осигури работа на гаджето на Къванч в новия му сериал освен в ОС. rotfImao rotfImbo
На всичкото отгоре толкова е бил пленен от нея, че едва се е сдържал да не навлезне в двубой с Киво за сърцето на хубавата Елена, Joy пардон, Stop хубавата Башак #Silly и поради липса на тази алтернатива се е задоволил с колежката си.
Излиза, че освен по абли си пада и по лелки, които са с десетина години, че и повече по-големи от него, newsm09  аааааа да не забравяме и колежките. Mr. Green tooth
Направо съм безмълвна пред този уникат.
Абе като пишат никак ли не проверяват източниците си? Thinking

http://kliuki.ws/bashak-dizer-omagiosva-emir-ot-ogledalen-svyat-novi-snimki/

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 11:06 от Neidjal

# 530
Значи добре, че е бил Ча, че да осигури работа на гаджето на Къванч в новия му сериал освен в ОС. rotfImao rotfImbo
На всичкото отгоре толкова е бил пленен от нея, че едва се е сдържал едва ли не да не навлезне в двубой с Киво за сърцето на хубавата Елена, Joy пардон, Stop хубавата Башак #Silly и поради липса на тази алтернатива се е задоволил с колежката си
Излиза, че освен по абли си пада и по лелки, които са с повече от десетина години по-големи от него.
Абе като пишат никак ли не проверяват източниците си?! Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Булка Laughing http://corner.dir.bg/news.php?id=17993719   Heart Eyes

# 531
На всичкото отгоре толкова е бил пленен от нея, че едва се е сдържал едва ли не да не навлезне в двубой с Киво за сърцето на хубавата Елена, Joy пардон, Stop хубавата Башак #Silly и поради липса на тази алтернатива се е задоволил с колежката си
Абли, лелки, които са с десетина години, че и повече по-големи от него, всички под ножа
Абе като пишат никак ли не проверяват източниците си?! Thinking

# 532
Релакс, Hug Heart Eyes,Наде, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes

Ирче, Hug вземай роклята, много е хубава... Peace

Клоди, Hug даваха го в петък, затова ми е познат, но после го преместиха заради рейтинга и не знам вече... Rolling Eyes

Въх, сега видОх... Shocked Парченцата са бутнали Хулигана на второ място... newsm09
smile3521 има 1 еп с руски субки Laughing ма не ми се гледат семейни драми Rolling Eyes

# 533
Илде, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Булка,Ноле е голям !  Heart Eyes

# 534
А, това вече е друго нещо. Grinning Hug
SET
Изглеждат сърдити. Thinking

# 535

К актерскому составу сериала "Грязные деньги и любовь", присоединилась актриса Демет Оздемир. Демет до этого играла в таких проектах как: Я открою тебе тайну,Курт Сеит и Шура. В сериале "Грязные деньги и любовь", актриса сыграет героиню по имени-Ипек. Ипек, будет бывшей возлюбленной комиссара Омера. Mr. Green

# 536

Бай, момичета... Hug зачезвам да бачкам и ако има нещо за мен...нали се досещате Grinning  - мятайте го в темата...А, дано да има... Praynig

# 537

Бай, момичета... Hug зачезвам да бачкам и ако има нещо за мен...нали се досещате Grinning  - мятайте го в темата...А, дано да има... Praynig
Нема да има Mr. Green лека работа Hug

# 538

К актерскому составу сериала "Грязные деньги и любовь", присоединилась актриса Демет Оздемир. Демет до этого играла в таких проектах как: Я открою тебе тайну,Курт Сеит и Шура. В сериале "Грязные деньги и любовь", актриса сыграет героиню по имени-Ипек. Ипек, будет бывшей возлюбленной комиссара Омера. Mr. Green
Я дай нейна снимка, че не се сещам коя е и като каква е играла в КСШ. newsm78

# 539

Я дай нейна снимка, че не се сещам коя е и като каква е играла в КСШ. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт