Отговори
# 435
  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 утри сабах ши я гледаш пак  Crazy

# 436
  • в подножието на планината

Утре няма да имаш серия, но аз ще имам фрагман... smile3516

# 437
утреи сабах да не объркам бутоня на скайп пак  Mr. Green

# 438
  • Още у мъглата ...
Добър вечер, прекраснички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студентки  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Леле на Верчето й гърми главата тези дни в Банско, щот целото студентско войнство, казват, се е изсипало там Whistling Whistling Whistling

Изчетох ги страничките в къщурката Party Party Party, кат гледам Илдето и Сис си играят на тука има, тука нема ... епизодче  Mr. Green
Видях, че сте отразили ELLE Чачовите снимчаци Laughing

Ма ви е убягнала една от една специална категория  smile3503

Чай да ви я постна Grinning Party Party

# 439
  • Още у мъглата ...

Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Много красиво е направено Heart Eyes Направо ще помислиш, че е в чужбинско Party Party

# 440
  • Още у мъглата ...
Ехооо, де сте бре newsm78

Щот ма "бана не" - ствате Crossing Arms в знак на протест, отивам да пуша  Mr. Green Party Party Party

# 441
  • Още у мъглата ...
Ей ма пак, и протестът не подейства  Mr. Green

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ми е изкуствен Ча... ooooh! Преди, сякаш усмивката му беше искрена, а сега е сложил някаква маска и въобще не ми харесва... Sick
Кат треснат от инсулт е с тая крива уста  Mr. Green

# 443
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Много арно Габелфи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз си гледам серията...нали имам Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Нарцис, объркай бутона, ама си тегли един гребен преди тва hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лелле, ше я отепам Нарциса...готино маце и ми се прай на Дора Габе... Crossing Arms

Ше я зиам за сна'а... Grinning

# 444
  • в подножието на планината
Габи, Hug Heart Eyes много готино габелфи си спретнала...  bouquet Нема протест, то тези дни тук си е така, като в пенсионерски клуб сме...до полунощ всичко е зачезнало... ooooh! Mr. Green

Ирче, Hug Heart Eyes устата крива, прическата- трепач, носа- камба... ooooh! ooooh! ooooh!

# 445
  • Още у мъглата ...
Феми, новата ще е някоя неизвестна пееща манекенка Peace

Любовен триъгълник, още малко осмоъгълник, ще измислят tooth

Между другото, не знам как да го тълкувам, но Илкнур на наградите беше спретната в тон с Ча, а не с мъжо си Peace На Ча вратовръзката, кърпичката и обувките бяха в тон с роклята на Илкнур....

И други странности имат.... като най-фрапираща е в онзи клип, където имаха среща Ча и Илкнур в някакъв хотел, а като ги набараха журналята, тя хукна като луда, Ча се притесни.... А в първия клип имат и прегръдка във фоаето.... Wink Ча забави журналята, а после Илкнур беше на предната седалка на Рейндж Роувъра на Ча и отпрашиха.... Whistling

Кат четох това и ми светна що Енгин се ходи с Чачо Mr. Green
Ми опазва го от Илкнур или опазва Илкнур от него, се тая, с две думи, гледа да не си размешат прашеца  Mr. Green Joy Joy Joy
Мали, хвана ме простотията Mr. Green Ма има още, ама за друг пост Joy

Аууу, ся се сетих, че ще ретуитна любимата снимка на Ренка Laughing

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак  Heart Eyes Hug
Аз я отразих още като беше топла та чак пареше  Heart Eyes
Звезде  Heart Eyes Hug

# 447
  • Още у мъглата ...
Много ми е изкуствен Ча... ooooh! Преди, сякаш усмивката му беше искрена, а сега е сложил някаква маска и въобще не ми харесва... Sick
Кат треснат от инсулт е с тая крива уста  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy То ту от едната, ту от другата страна го треска Joy Joy

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси за пърфекта в туити Heart Eyes Heart Eyes

Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерсиии Hug Hug

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерсиии Hug Hug Аз се правя на протестираща, щот ми се пушеше Mr. Green Peace

# 448
  • Още у мъглата ...
А ся, без да протестирам Naughty Mr. Green, отивам да похапна  Grinning

До после  Hug Hug Hug

# 449
Мам,няаше време за гребен бързах за Булчето  hahaha  чек ма Боби мой да са дърпа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт