Новите ни козметични похождения 63

• 84 447
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
В бутиците на Герлен. Армирка, обаче този парфюм задържително трябва да се пробва как стои на кожата ти, защото на някои стои като на принцеси, а на други се проявява да го наречем слугинската. Никакъв го няма примерно или не търпи красиво развитие. Тези парфюми са трудни. А и са зверски скъпи. На среща го пробваме 10 жени и на всички стои различно.

# 136
  • Пловдив
Дени,предложими нещо женственно,точно такова ми се носи Hug

# 137
Ще помисля и ще пиша на лични предложения, както и да ми кажеш разни насочващи отговори на въпроси. Hug  bouquet

# 138
  • Пловдив
Ще помисля и ще пиша на лични предложения, както и да ми кажеш разни насочващи отговори на въпроси. Hug  bouquet
Магьосница си ти Hug Hug

# 139
  Heart Eyes цялата серия

h&m smoky eye brush

# 140
  • Belgium
Frig, чудесен избор - трифазния тоник ми е любим, както и почистващата пяна  Heart Eyes

От мен:

# 141
Bourjois Intuitive Liner Heart Eyes

# 142
Пух, моля те пиши за очната линия, като я пробваш  Hug

# 143
  • Street of Dreams

Младият джентълмен в бялата престилка на щанда обясни, че се слага шампоан - маска - балсам. Тази последователност ми е нова и непозната и не разбрах дали се отнася само до тези продукти, или до сега съм си мила косата грешно... Rolling Eyes

# 144
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сега видях гарленския ексклузив  Heart Eyes Каква му е цената, да съм потготвена като ходя до Париж  Wink

# 145
Струва около 220 евро, или 260 долара, или 442 лв. Peace Това е в световно известни магазини. Онлайн може и да се намери и малко по-евтино, но не съм търсила, защото не бих рискувала.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
Струва около 220 евро, или 260 долара, или 442 лв. Peace Това е в световно известни магазини. Онлайн може и да се намери и малко по-евтино, но не съм търсила, защото не бих рискувала.

Уф, сериозна сума. Знам един бутик на Герлен в Париж до площад Вандом, ама цената започва сериозно да ме разколебава  ooooh!

# 147
Герлен имат собствен бутик и по Шанз-Елизе, ако не се лъжа малко след Сефора в посока към площад Конкорд.

# 148
Ексклузивните линии на парфюмерските къщи по принцип са много скъпи и цените се въртят обикновено около 500 лв. за 50 максимум до 75 мл. бутилка. В случая при Герлен парфюмите са и с помпи, а от тях се изпарява сериозно количество течност /освен че са страшно красиви/ и загубите са големи, цената тогава става още по-сериозна, защото реално не похарчваш цялото количество парфюм.

# 149
  • София
The Body Shop Moringa Body Sorbet

The Body Shop Moringa Body Butter

Coconut Lip Butter

Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

White Musk® Eau De Parfum

Общи условия

Активация на акаунт