Новите ни козметични похождения 63

• 85 837
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Денси, честити придобивки със здраве да си ги ползваш.   bouquet
Особено палитрата на Гучи е  Heart Eyes
Благодаря да се връща! Hug  bouquet
Арабския парфюм с уд е велик. Просто не мога да повярвам колко е добър. Сестра ми също има и нейния, който е без уд също е страхотен.

# 586
  • в 1001-та нощ

# 587
Аленка , кой номер е Перфекта,който е на снимката след Флормара?Страхотен е Blush

# 588
  • в 1001-та нощ
S75 и както предположих - ми се повтаря  Crazy

# 589
  • Street of Dreams
На мен много ми хареса най-последният лак - какъв е?

# 590
Една уникална пяна за лице, която е много пухкава като консистенция, ако мога така да се изразя, пени се разкошно и почти не мирише. Доста е икономична. Задължително ще си я подсигуря и след като я изразходвам.  Heart Eyes

Всички снимки са от интернет.  Peace

p2 happy bride

p2 romantic dinner

p2 total mate lip cream berlin club

# 591
Много харесвам лаковете на P2. Не ми мърдат по 7 дни от ноктите и имат разкошни цветове и текстури. Искам марката да започне да се продава и у нас.

# 592
  • Belgium
Аз обожавам портокаловият пилинг за ръце на p2  Heart Eyes

# 593
За първи път сега ще ги ползвам, тези са ми първите лакчета на марката. Имах да изразходвам стари и не ми се щеше предварително да ги отварям.  Crazy
Иначе много им харесвам спиралите. Дори обожавам, от най-качествените ми са били именно техни. И наистина е крайно време и в България да започнат да се продават. Щом вкараха продукти на Dr. Kneipp може би има надежда.  Mr. Green
Лу, какъв е този пилинг?

# 594
  • София
За първи път сега ще ги ползвам, тези са ми първите лакчета на марката. Имах да изразходвам стари и не ми се щеше предварително да ги отварям.  Crazy
Иначе много им харесвам спиралите. Дори обожавам, от най-качествените ми са били именно техни. И наистина е крайно време и в България да започнат да се продават. Щом вкараха продукти на Dr. Kneipp може би има надежда.  Mr. Green
Лу, какъв е този пилинг?
agressiva, от къде си взе пяната на Alterra ?

# 595
  • София
Убийствен е!  Heart Eyes

# 596

Да,страхотен Heart Eyes Аз го имам и до сега съм го ползвала с розов лак отдолу,но не съм слагала топ върху него,вие слагате ли?

# 597
a.l.e.n.a ще ти открадна палитрата Hug Hug Hug

Подарък от много много далеч  Heart Eyes

парфюм и боди лосион

# 598
Германия. За крупната сума от 2,25 евро. Не се шегувам, някъде ми се мотае бележката.  Mr. Green
Лу, какъв е този пилинг?
agressiva, от къде си взе пяната на Alterra ?

# 599
  • София

Да,страхотен Heart Eyes Аз го имам и до сега съм го ползвала с розов лак отдолу,но не съм слагала топ върху него,вие слагате ли?

Да слагам топ и мисля, че ще ми държи пове. Този лак стои убийствено под всеки един цвят. В момента съм с тъмно лилав и само на безименния съм с него и е бижу newsm76

Общи условия

Активация на акаунт