Намаления зима 2014/2015

• 130 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Berlin
В новата Грация има реклама на Ринг мол, пише, че разпродажбата започва от 9.01.

# 481
  • София
Аз бях днес в дъ Мол и да докладвам.
Ако някой иска да си купи летни намалени дрехи от ХМ сега е момента. Grinning
Сезонно намалено няма, поне в детското нямаше. Но виж- къси гащи, поли, тениски- по 5 лв. има.
Това, което може да се носи в сезона и е намалено е намалено на 30 лв, а получаваш раздърпана развлачена блуза.
Мерси! ooooh!

В Зара- дънки по 40 лв. но модели, които не са актуални вече. Ризите ме грабнаха повече, но нищо сериозно като намаление.

В Бенетон- 50% но само на якенцатата, които са най-късите им модели. И с намалението ми се вижда много да дам толкова пари за нещо, което я сложа 2 х, я не, щото няма да ми покрие и кръста дори!
Дънки търсих-прибрани бяха. Нищо интересно. Същите скучни пуловери намалени на 40лв! ooooh!

Най-голямо намаление, осезаемо е в Калиопе и Тера Нова, но то и качеството е като цената.

От ЛС УайКики- взех бельо за мен и щерката на -40%. Поне знам, че им е хубав памука. Simple Smile

Резървд- дънки от 70 на 50лв. Не е 50% сякаш. newsm78

# 482
В новата Грация има реклама на Ринг мол, пише, че разпродажбата започва от 9.01.

Доста билбордове в центъра днес видях с тази реклама.

# 483
Имате ли представа дали намалението в Mothercare има нещо общо с цените в сайта им?

# 484
Вчера минах през Уайкики. Намалението им е уж до 50% но дрехите им все още са скъпи. Още трябва да паднат. Купих една пижама на сина ми на 13лв, но тя е за тази есен евентуално, понеже я взех по голяма. Като цяло от детското нищо не ми хвана окото. Имаше мъжки блузи за по 12-13лв. В женското не съм гледала. Харесах една мъжка жилетка тип суитчър, но цената не ме удовлетвори. Дано като ги намалят още да има останали номера.

# 485
  • Бургас
Къде има хубави нощници, виждали ли сте Simple Smile
В M&S имало, тъкмо с копченца за кърмене подходящи Simple Smile

# 486
  • София

В Бенетон- 50% но само на якенцатата, които са най-късите им модели. И с намалението ми се вижда много да дам толкова пари за нещо, което я сложа 2 х, я не, щото няма да ми покрие и кръста дори!
Дънки търсих-прибрани бяха. Нищо интересно. Същите скучни пуловери намалени на 40лв! ooooh!

По-дългите якета също бяха намалени на 50%.Имаше и номера, и цветове. Това поне в мола на Стамболийски.

# 487
  • Berlin
Имате ли представа дали намалението в Mothercare има нещо общо с цените в сайта им?
Абсолютно не. Simple Smile цените в магазина тук са доооста по-високи от Англия. Пример: комплект пижами е намален от 60лв на 36, а иначе е около 14-16 паунда. Яке за 16  паунда тук го продаваха за 100лв. Има тема за пазаруване от сайта.

# 488
  • София
Доста билбордове в центъра днес видях с тази реклама.

Тази вечер бях там и във всички магазини, покрай които минах имаше надписи за намаление от 20 до 50%. Peace

# 489
Миналият уинекд обиколих магазините в Дъ Мол. Общо-взето още не са започнали наистина големите намалени. Но и нищо интересно не видях.
За моя огромна изненада, намерих повечето неща в Даная - магазин, който го смятам за по-посредствен обикновено.
Огледах зимните якета - все ще са скъпи, за шушлякови якета, каквито са навсякъде.

# 490
  • Berlin
От Даная преди години изскочих със страхотен летен панталон за бременни, доста преди да забременея, много добра работа ми свърши.  Grinning

# 491
За коя Даная става въпрос и къде се намира?
Едно време знаех такъв магазин, но после го закриха.....

# 492
  • София
В дъ Мол има Даная, не онази на Ботев.

# 493
В дъ Мол има Даная, не онази на Ботев.
Grinning ясно, тази като онази ли е или само името им е еднакво?

# 494
  • София
Тази сега май е по-парцаливеста едни висящи такива продават не можеш да им хванеш формата.Някогашната ми напомня на Калиопе нещо такова. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт