Намаления зима 2014/2015

• 130 591
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Минах през Теранова днес. Има много пуловери, ризи, рокли, клинове на по 10 лева намалени. Горнища и долнища на пижами също по толкова, само че съм виждала само в Ринг мола, другаде не.

В OVS имаше хубави якета на 50%, също и шапки и шалове.
В Манго чанти на -30-40%.

# 571
  • София
Stefanel имат 50% намаление.

# 572
  • Berlin
Моля да хвърлите едно око на темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=820888.new#new
Бързи въпроси и отговори за дрехи и къде да намерим каквото търсим  Simple Smile

# 573
  • София
Здравейте. Някой да знае къде и кога пак ще има голямо намаление в магазини за детски стоки? Искам да купя на детенце триколка, но така или иначе, не ми е спешно, затова мога да се възползвам от някоя промоция. Simple Smile

# 574
  • София
В Дебенхамс има ли все още над 50%?

Тези дни мисля да обиколя из центъра за обувки и дрехи  - как са намаленията?

# 575
  • Cambridge, UK
днес минах през Wikiki в Paradise, както винаги имаше липса на размер L при мъжките блузи! и в другите молове ли е така?

# 576
  • в града на вечния купон
днес минах през Wikiki в Paradise, както винаги имаше липса на размер L при мъжките блузи! и в другите молове ли е така?
мога да кажа  за  Дъ Мол  е същото.
Ако има нещо  на 70% намалено  то са единични  бройки.
Другото  е  Макс 22%.

# 577
  • Cambridge, UK
раздразнението, че отново няма L размер не ме остави да погледна колко са намалени цените
преди да намалят стоката пак нямаше L размер?!

# 578
  • в града на вечния купон
Ако имаш предвид  мъжкото,когато няма намаление  се намира, но  пак зависи  от  модела.
За дамското  не мога да кажа,защото от БГ нищо не ми харесва.

# 579
  • Cambridge, UK
за мъжкото да, дамското ми се струва като прано/сушено и пуснато в продажба

# 580
  • София
Някой има ли наблюдения върху намаленията в Desigual? Харесах си чанта, намалена с 40%. Има ли вероятност да я намалят още?

# 581
На мен ми омръзнаха намаленията - в магазините е безпорядък, липсват размери и конкретно в Зара - много от дрехите са раздърпани, лекьосани и скъсани Crossing Arms

# 582
В Манго започват намаления 50%. Днес получих съобщение.

# 583
  • София
Че те техните, нали, уж, бяха до -70%? newsm78

# 584
До 70%, но не винаги го спазват, така е във всички магазини. Може сега на всичко да е 50%?
Споделям какво пишеше.

Общи условия

Активация на акаунт