Намаления зима 2014/2015

• 130 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
В HM някакво развитие от неделя дали има или са пак старите неща?

ходих до Ринг Мол-а има повечко неща, но пак нищо като за намаление

и много се разочаровах от OVS, нищо интересно няма и намалението е много слабо все още  Rolling Eyes

# 631
Търся термобельо. Предпочитам марково, и намалено поне на 50% Mr. Green
Благодаря!!!

# 632
  • София

Търся термобельо. Предпочитам марково, и намалено поне на 50% Mr. Green
Благодаря!!!

Виж в Спорт депо  Peace

http://sportdepot.bg/bg/category/all-defaultpromotions.html?divi … &categoryId=7

# 633
asimo,  според мен, провери интерспорт. През февруари правят доста добри намаления на ски неща и предлагат марки, които са по-достъпни от спорт депо.
Иначе моето и на детето термо бельо са купени от лидл за без пари (за мен около 50 лв, за детето около 25) и са също толкова добри,  като тези на мъжа ми, за които дадохме към 150 лв. в спорт депо.

# 634
  • София
В София аутлет център зад Метро да е ходил някой скоро?
Моля и аз за информация, особено ме интересува дали съществуват двата големи сборни магазина за обувки на втори и трети етаж. Винаги съм намирала там нещо.
Но една марка е особено сполучлива - Hama или Haba  - имат номерация и за ширина на крака - S, M и  L.  За моето дете това се оказа безценно -за някои модели разполагаха и с тази номерация. Качеството се оказа блестящо, а за удобството да не говорим - носил ги е 2 календарни години, до разпадане Simple Smile

# 635
В Дика колко % са намаленията?

# 636
  • София
В София аутлет център зад Метро да е ходил някой скоро?
Моля и аз за информация, особено ме интересува дали съществуват двата големи сборни магазина за обувки на втори и трети етаж. Винаги съм намирала там нещо.
Но една марка е особено сполучлива - Hama или Haba  - имат номерация и за ширина на крака - S, M и  L.  За моето дете това се оказа безценно -за някои модели разполагаха и с тази номерация. Качеството се оказа блестящо, а за удобството да не говорим - носил ги е 2 календарни години, до разпадане Simple Smile

Магазините за обувки си бяха там, когато ходих последно в началото на януари.

# 637
  • Пловдив
В Дика колко % са намаленията?
До 50%. Не знам и аз да чакам ли 70 %  Rolling Eyes

# 638
  • София
На мен ми се видяха днес нищожни намаленията в Дика. На фона на намаленият в Зара ми се струва, че много на сериозно са се взели с изкуственяците си. Naughty
Скъпо ми се видя много за блуза намалена на 49лв. Знаете за намаленият на Зара как бяха и че за тази цена имаше копринени ризи. Няма да коментирам повече. Flutter

# 639
Някой тия дни да е бил в Ринг мола ? Да сподели дали има нещо останало от намалението .

# 640
  • 1st floor
Забърсах един портфейл от House  намален с 50 процента от намалената вече цена. Излезе ми четири лева. Плюс една тениска от невероятен памук - тя пък за пет. Веднага след нова година си взех от там два други цвята и сега пак не се сдържах, като видях, че са още намалени. Laughing На витрината са опънали плакат Последни дни...явно това е крайната разпродажба. До ХМ не стигнах, нямах време. Имат ли още намаления?

# 641
  • София, България
В Дебенамс има намалени детски пижамки /имаше де, аз ги поизкупих, но ако на някой му трябва пижамка може да види там/.

А в Бенетон има СТРАХОТНИ анцузи за момиченца - за детската градина. Комплекта е 43.90 лв. /не е намалено, но цената е добра/. Купих синьо с пеперудка, прахме го и го носим вече, невероятен е. Днес ходих да купя и от розовото. Само за инфо минах и през Окайди /в БГ Мол/ и там има комплекти анцузи, но там цената е 37 лв за блузата и 27 лв за долнището.

# 642
  • Бургас
Тези анцузи с пеперудката на Бенетон есента бяха по 24 лв. Simple SmileМоже скоро пак да ги намалят.

# 643
  • София
В Дебенамс има намалени детски пижамки /имаше де, аз ги поизкупих, но ако на някой му трябва пижамка може да види там/.

А в Бенетон има СТРАХОТНИ анцузи за момиченца - за детската градина. Комплекта е 43.90 лв. /не е намалено, но цената е добра/. Купих синьо с пеперудка, прахме го и го носим вече, невероятен е. Днес ходих да купя и от розовото. Само за инфо минах и през Окайди /в БГ Мол/ и там има комплекти анцузи, но там цената е 37 лв за блузата и 27 лв за долнището.

Анцузите по 43.90 само малки размери ли са?

# 644
  • Бургас
Аз когато купих есента бяха до 11-12 години.

Общи условия

Активация на акаунт