Намаления зима 2014/2015

• 130 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Esprit са на -30 в Mall of Sofia. Parfois също са с намаление. Забърсах страхотно виненочервено чанте  Heart Eyes

# 391
  • sofia
Момичета, трябва ми намаление на спортни обувки- стоножки и други. Има ли някъде, не съм запозната, къде да търся? newsm78

# 392
Иска ми се да огледам за бански, някой да има идеи? Rolling Eyes

(Едва ли ще има нещо по моловете, защото сега намалят зимните колекции, но все пак...)  Praynig

# 393
Момичета, трябва ми намаление на спортни обувки- стоножки и други. Има ли някъде, не съм запозната, къде да търся? newsm78
Скоро купих на сина ми от Мол Сердика маратонки и бутонки на половин цена. Имаше и стоножки. Магазина се казва
Спорт-вижън.

# 394
  • София
Десигуал в България мол на колко процента е?
Преди 2 седмици бяха на 30%, дали е станало 50%?

Не, днес минах, повечето неща са даже на 20%.

# 395
  • София

(Едва ли ще има нещо по моловете, защото сега намалят зимните колекции, но все пак...)  Praynig
Бански скоро гледах в Интерспорт и в Декатлон

# 396
  • 1st floor

Бански скоро гледах в Интерспорт и в Декатлон
Миналата година, имаше намалени бански в Спорт Депо в мола на бул. България. Между другото, намаленията отбелязани на сайта им, хич не са коректни. В магазина засичам вече няколко неща с много по-ниска цена. Така, че не пазарувайте онлайн, а директно в магазините им. Миналата година по това време имаха много хубави цени. Сега не успях да отида до техен магазин, но от сайтът им не личи да има нещо кой знае колко намалено...

# 397
здавейте.Някой знае ли къде има намалени апрески за 7 годишно момче и горе долу как варира цената ?

# 398
Десигуал в България мол на колко процента е?
Преди 2 седмици бяха на 30%, дали е станало 50%?

Не, днес минах, повечето неща са даже на 20%.

Благодаря, много се надявах да са ги понамалили още, че една чанта съм си харесала.

# 399
Здравейте, в Бенетон и Дика връщат ли пари ако искам да върна нещо или правят само замяна?

# 400
В Сердика има един магазин за българско бельо - Престиж май беше  newsm78 , при тях банските извън сезон са си май постоянно намалени.

# 401
Супер сте, благодаря ви, момичета! Hug Ще огледам Peace

# 402
В Дика не зная, но в Бенетон миналата година се опитах да върна един панталон от намалението и ми предложиха два варианта или замяна за друг артикул или валчер на стойност сумата който мога да използвам за определен период може би за 1 месец. Ако имаш рекламация относно качество се пишело оплакване и се чакало решение на горестоящите дали да върнат парите.

# 403
  • София
Аз последно време купувам винаги намалени бански от Ню Силурет в Дъ Мол. Peace

# 404
В Дика не зная, но в Бенетон миналата година се опитах да върна един панталон от намалението и ми предложиха два варианта или замяна за друг артикул или валчер на стойност сумата който мога да използвам за определен период може би за 1 месец. Ако имаш рекламация относно качество се пишело оплакване и се чакало решение на горестоящите дали да върнат парите.

моя колега ми беше разказала, как гаджето й дал 150 лв за кашмирен пуловер, който след 1 обличане станал на нищо (дори не бил пран) и с 300 зора и разговори с амнайсе мениджъра, им върнали парите.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт