Намаления зима 2014/2015

• 130 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви за отговорите, момичета!

Summersunsun, в Мол София имаше детски Esprit, отделно от този за възрастните, казваше се Акцент, но го няма вече 2-3 години. В Сердика беше секция - вече я няма. Мисля, че и с магазина в България Мол ще се случи същото.

# 421
  • Бургас
В Debenhams има от днес 50% намаление, знаете ли дали стават по-големи?  bouquet

# 422
Очаквах реакцията, но не обсъждаме това, а политиката на Бенетон, нали?
Що ли ми трябваше да пиша, аман от възмутени от всичко, давайте го по-лежерно  Crazy

Всичко подминавам в този форум, но проява на нечистоплътност  Sick не мога. Дори и във форума.
Ама ти защо така се засегна, нали не си го облякла ти Wink, "давай го по-лежерно"

# 423
В Debenhams има от днес 50% намаление, знаете ли дали стават по-големи?  bouquet

стават, да

виждал съм до 70 %

# 424
В Зара дали ще има намаление и на парфюмите   Thinking

# 425
В Зара дали ще има намаление и на парфюмите   Thinking

на 30/12 все още нямаше. Иначе и аз може да се възползвам.  Peace

В Лили бяха обявили, че ще има -50% на парфюми, но бяха намалени само няколко и то от ниския ценови клас. От 19,99 на 9,99. Марковите парфюми нямаха намаление.

Това в Дъ МОЛ.

# 426
  • София
Магазина наКларкс в Ринг мол да знаете дали и какъв процент имат намаление?

От Лили взех за подарък една мъжка тоалетна вода 100 мл на азаро хром, или дуо ..  newsm78, намалена на 50% за трийсет и няколко. Верно стар аромат, но наполовина на цената си е направо без пари. Имаше и други маркови парфюми в порядъка на сто и нещо редовна цена намалени с 50%. Това в Ринг мол, средата на декември. Минавах инцидентно покрай лъвов мост Лили, намаление на някакви неизвестни за мен марки от 19,99 на 9,99. Явно на определени места се изчерпват по бързо, или пък не зареждат.

# 427
  • София
По повод намалението в Комсед да питам - продават ли книжки и активни карти на Клевърбук и ако да -. в кои магазини на Комсед? В люлинския няма...

# 428
  • София
По повод намалението в Комсед да питам - продават ли книжки и активни карти на Клевърбук и ако да -. в кои магазини на Комсед? В люлинския няма...
На 30 декември  имаше на Тодор Каблешков Peace

# 429
В Уайкики днес сигурно 10 мин. чаках на касите на етажа с детско, от никъде не се появи човек от персонала.
 Накрая зарязах всичко и си тръгнах. Аз ли трябва да ги търся, за да си платя

# 430
Очаквах реакцията, но не обсъждаме това, а политиката на Бенетон, нали?
Що ли ми трябваше да пиша, аман от възмутени от всичко, давайте го по-лежерно  Crazy

Всичко подминавам в този форум, но проява на нечистоплътност  Sick не мога. Дори и във форума.
Ама ти защо така се засегна, нали не си го облякла ти Wink, "давай го по-лежерно"

според теб, засегнала ли съм се, особено пък като съм уточнила, че става въпрос за познати.
Мисълта ми беше, като не можеш да кажеш нещо по темата, не пиши  Simple Smile

# 431
В Salamander на Витошка има до 50% намаление.

В Dika - до 30% на избрани артикули.

В детския Benetton на Витошка също има до 30% намаление.

# 432

за Саламандър - до 50% има ли реално 50, или са наблегнали на ДО-то?

# 433

за Саламандър - до 50% има ли реално 50, или са наблегнали на ДО-то?

ами не знам на кои марки колко е
но поразгледах Дизел, намалението е около 20-30 %  Peace

# 434
Някой знае ли дали има намаления в Колев&Kолев?

Общи условия

Активация на акаунт