Намаления зима 2014/2015

• 130 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Berlin
В Дъ мол и на Графа имат магазин.

# 496
Има ли някой представа в Бата -мол България, да пуснат скоро по-големи намаления  Thinking

# 497
  • София, България
Сигурно сте писали вече, но нямам време да чета назад  - в Комсед пак има 30% намаление с ГЕТИ картите  Peace От 5ти до 10ти януари.

# 498
  • Berlin
И без тези карти си важи.

# 499
Да, важи си и без гети... Има огромен банер тук в сайта.  Peace
И намаление на мебели:
http://www.enikom-m.com/files/useruploads/files/reglament_10-50_2014.pdf
Ако някой знае други, моля, да пише,  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 13:48 от Nadejda1@

# 500
В Комсед е доста бедно, явно са поприбрали нещата, дори на Легото избора беше ограничен.
В Бенетон е на 50% всичко, без нова колекция.
Бата имат от 30 до 50% в МОЛ България.
Чакам аз Десигуал, не ми се дава 200лв за едно пуловерче, сега имат само 20% и за 150лв пак не го искам, ще чакам 50-70%, ако оцелее модела и размера Mr. Green

# 501
Това получих сега на емайл от getti:

"Benetton & Sisley стартират намаление на всичко -50%!

Празниците продължават с Benetton & Sisley!

Любимитe брандове не престават с
изненадите и предлагат на всички свои
верни почитатели страхотно намаление
от -50% на всички дрехи и аксесоари от
колекция есен/ зима 2014-2015!

Слагайте шапките и бързо към магазините.
Приятен шопинг!"

Това за КОМСЕД не е хубаво  Crossing Arms точно там ще ходя след малко за подарък  Thinking

# 502
Има ли някой представа в Бата -мол България, да пуснат скоро по-големи намаления  Thinking
гледам, че днес в The mall са сложили 30 % на ботушите.

# 503
  • София
В Пийк&Клопенбург започнаха ли намаленията? Имам някакъв спомен от миналата година, че са към края на януари, но не съм съвсем сигурна.

# 504
В Пийк&Клопенбург започнаха ли намаленията? Имам някакъв спомен от миналата година, че са към края на януари, но не съм съвсем сигурна.
На 50%са

# 505
А в Marks&Spencer сега 50% ли са, знаете ли кога стават 70%?

# 506
  • София
На 50%са

Това е добра новина, но очаква ли се или по-точно по принцип имат ли и по-големи намаления? Например - 70% Simple Smile

# 507
Днес в Дъ Мол имаше табели в Маркс и Спенсър до -70 %, но честно казано е много постно. Минах набързо вътре, че търсех нещо определено, но загледах бельото. Други години съм взимала изгосни намалени сутиени, а сега имаше само чорапи или сутиени 2 бр. за 45лв. Да си ги носят  Crossing Arms (взимала съм и по- евтини, не че не са изгодни).
В Пийк намаленията са си до -50%, няма ново от мин. седмица мисля.

# 508
Furla кога ще пуснат повече от 30%?

# 509
  • София
здравейте, моля, който днеес ще посети софия ринг, да сподели дали си струва стартиралия  SALE от 09 януари, който е рекламиран на много постери.

Общи условия

Активация на акаунт