Намаления зима 2014/2015

• 130 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
До колко процента стига намалението в "Bata". В момента са на -30%, а аз си харесах ботуши на -20%. Има ли смисъл на чакам по-голямо намаление?

# 541
 Simple Smile да се запиша и аз

# 542
някъде симпатични мъжки тениски със щампа за 6-7 лв?  Hug

# 543
някъде симпатични мъжки тениски със щампа за 6-7 лв?  Hug

В Esprit и Benetton имаше интересни преди на редовна цена 15-25лв, а сега ако с намаление може да са към 10лв   Peace

В Парадайс всеки магазин беше поне с 20% намаление   Naughty

# 544
  • София
В Peek&Cloppenburg  намалението важи и без покана, с картата на касата автоматично ти слага отстъпката

Kak може да се получи такава карта ?

# 545
 Видовете Лего намалени на 40% в Хиполенд са много малко. Повечето са Чина, 1-2 техникс, и междузвездни войни, нищо интересно поне за нас, колекционираме Сити.

# 546
  • на тавана в кошницата
Сваровски имат ли намаление? Някой знае ли, много ще съм благодарна, ако сподели.

Има, но на определени неща. Аз съм купувала, от намаление, кристалните им фигурки на много добри цени. За бижутата.....там трябва да имаш късмет да намалят точно това, което искаш.

razel_dazel  Много благодаря   bouquet

# 547
Благодаря Ви за включването!
И ние днес си получихме поканата с ваучерите,та в сряда ще щурмуваме P&K Laughing

# 548
Влизам да споделя, че има доста добро намаление в Women' secret. Взех много сладки пижамки за 20 лв  Hug

# 549
А някой случайно да знае дали във fashiondays  ще има по-големи намаления от сегашните -15% .  bouquet

# 550
  • Varna
В SCANDAL кога ще е -50% ,момичета? Praynig

# 551
  • Sofia
В Peek&Cloppenburg  намалението важи и без покана, с картата на касата автоматично ти слага отстъпката

Kak може да се получи такава карта ?

Отивате в магазина и на някое от гишетата казвате, че искате карта и ви попълват формуляр, след което ви издават временна карта. Покана за 14-ти също може да вземе всеки от магазина.
Аз се отказах от техните разпродажби, тъй като си купих яке от Tom Taylor.

# 552
  • София
Минах през Мол България тази вечер- в Дебенамс вече има 50% и 70%. Някой питаше за Десигуал- имаше табели 40% и 50%, но в 21,55ч. ми казаха- вече затворихме, та не можах да разгледам.  Crossing Arms

# 553
В Манго има 70 % .

# 554
  • в ябълковата градина
Току-що се връщам от Манго. Разгледах го бавно и внимателно и не намерих нито един артикул на -70%.
Повечето са на -50%, а специално ризите, които следя са на -30%.

Общи условия

Активация на акаунт