Намаления зима 2014/2015

• 130 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676

Реално ли е намалението, че не мога да преценя.... newsm78

# 677
  • София
Реално е, но само на избрани продукти. Не всичко, което беше обявено на сайта беше налично вчера в МОЛ Сердика, но си пишеше че е до изчерпване на наличностите...

# 678
Реално е, но само на избрани продукти. Не всичко, което беше обявено на сайта беше налично вчера в МОЛ Сердика, но си пишеше че е до изчерпване на наличностите...

Мисълта ми е да не са вдигнали цените, после уж смъкват. Хиполенд имат такава лоша практика!!!  Peace

# 679
Установи ли се от/докога важи намалението за детски дънки?

# 680
  • На земята, която е всъщност звезда.
В Бата има 70% намаление на зимни обувки. Малко модели са останали, но, ако някой е почитател на марката, може да хвърли едно око. 

# 681

Мисълта ми е да не са вдигнали цените, после уж смъкват. Хиполенд имат такава лоша практика!!!  Peace
легото, което мен ме интересуваше беше на същата цена и по новогодишните празници - сега е на половина, т.е. според мен е реално. Може да пуснеш в гугъл желаното от теб лего и да провериш в други магазини как му е цената.

# 682
Благодаря ти, само дето желаното Лего го няма.... Tired

# 683
  • София
Вече е валидно. Сложили са дори етикет "-10лв" на всеки чифт, за който е валидно намалението. До кога не видях да пише някъде, а и не се сетих да питам  Rolling Eyes

# 684
-15% в Сефора от днес до 08.03.

Момичета, а някоя от вас знае ли дали всичко е намалено в Сефора, или само техните продукти?  Laughing  че съм хвърлила око на едни палитри...

# 685
  • София
В Сефора намалението от 15 % е на всичко за притежателите на карта Сефора. На мен ми я поискаха, за да я видят.  Peace

# 686
Благодаря   bouquet

# 687
здравейте,тези намалени Лего СИТИ които са в сайта ,има ли ги още налични в двата мола? Някой има ли инфо ?

# 688
Вече е валидно. Сложили са дори етикет "-10лв" на всеки чифт, за който е валидно намалението. До кога не видях да пише някъде, а и не се сетих да питам  Rolling Eyes

Благодаря   bouquet

# 689
Ами сигурно пак е до изчерпване на количествата. Поне миналата година беше така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт