Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява туберкулозният миазъм?
Кои хомеопатични лекарства са свързани с туберкулозния миазъм?
Какви са основните принципи на хомеопатията и лечението?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява туберкулозният миазъм?
-
Кои хомеопатични лекарства са свързани с туберкулозния миазъм?
-
Какви са основните принципи на хомеопатията и лечението?
Основните принципи на хомеопатията включват принципа на подобното, където субстанция, която предизвиква определени симптоми при здрав човек, се използва за лечение на подобни симптоми при болния; принципа на минималните дози, където лекарствата се разреждат до такава степен, че често в тях не се съдържа нито една молекула от оригиналната субстанция; и принципа на индивидуализация, където лечението се избира въз основа на индивидуалните симптоми и характеристики на пациента. Хомеопатията също така взема предвид цялостното състояние на пациента, включително емоционалното му състояние и предшестващите заболявания в семейството. Лечението включва използването на силно разредени субстанции, наречени потенции, които имат за цел да стимулират самолечението.
-
Какви са някои от симптомите на туберкулозния миазъм?
-
Какви са някои от принципите на хомеопатичното лечение на деца?
аз съм съгласна с това.....
"
Ако лекарят обръща внимание на менталното и емоционално състояние на пациента, неговото лечение ще бъде по-адекватно, съответно вероятно ще се наложи доста по-малко да пуска излишни изследвания, да търси болестта, където не е, да предписва излишни и скъпи лекарства.
). Бих била много щастлива ако има.
, особено първоначално интервю

и понякога и сина ми яде от земята. гледам да е вкъщи, не навън, но нямам контрол навсякъде.