Shellac, Gel Polish / Ши лак, Гел лак

• 1 991
  • 3
  •   1
Отговори
КЪМ НЯКОЙ С ПОВЕЧЕ ОПИТ!!

Здравейте!

Преди години съм работила като маникюристка, сега се връщам към занаята и ме интересува коя е най-добрата марка Гел - лак в  България в момента. ОPI са най-добрите за обикновен маникюр, но дали гел лаковете им са също толкова добри? Изчетох много и съм се спряла на Gelish. Друга марка която е с добри отзиви е IBD. Интересува ме коя от трите марки е най-добра или ако има друга добра и известна марка. Интересуват ме също и цените на всички марки за съпоставка, защото никъде не пише (освен на геловете на опи, който сега са на половин цена заради коледните промоций и излизат по-евтино от Гелиш, който май разбрах че са някъде към 60 лева бр.)

Моля за отговор от някой който наистина има опит и то колкото се може по-бързо!!!

# 1
OPI далеч не са най-добрата марка лакове....Както и никой от нас не може да ти каже коя марка гел-лакове е най-добра.Всяка маникюристка си има своите предпочитания.А цените са толкова различни...от 12лв. до 60лв. Просто избираш това,което те устройва като цена,съпоставено със салона - местоположение,клиенти,конкуренция и т.н. Ако държиш на нещо,което клиентите лесно ще разпознават,тогава да ОПИ и Гелиш са вариантите.Успех.

# 2
# 3
Blagodarq i az na CND se sprqh Simple Smile Sega problema mi e lampata! Nqkoi moje i da mi kaje neshto poveche?

Общи условия

Активация на акаунт