"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 070
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Bg-girl Hug,  мдааа, по мъжете спор нямаме с теб, само Ибрахим малко ти бяга, но Joy Joy Joy, това се случва и в най-добрите семейства Heart Eyes
И аз не знам какво стана с Асито, но също не мога да го отворя newsm78
Аз още не мога да се прежаля да гледам турския вариант на Честта, ти да не би да изгледа 1 еп?

# 106
Здравейте!

Спорна подготовка за празника!
Нека вечерта е топла, вдъхновена и споделена! santa2

jupetrov7, eliNIM, bggirl22, благодаря за посрещането в темата!  bouquet Hug
Вниманието ви е мило и приятно! Grinning
bggirl22, радвам се, и благодаря!   Heart Eyes

Да, БТВ спряха Милост, предполагам, че е само за празниците, макар да не виждам нито смисъла нито логиката им. Заместиха го отново с филми далеч неподходящи също по мое мнение поне. Но няма да ги критикувам/не, че не го правя често  Mr. Green/, уморили са ме с програмните си схеми и стратегии. Crossing Arms
Дано поне след празниците възстановят излъчването му.

Изпуснала съм когато са го излъчвали он-лайн, но следя доста сериали и просто ми е убягнал. Бях и в няколко месечна почивка далеч от виртуала, форум и сериали. А и след няколко он-лайн гледания съм си обещала да не си причинявам този зрителски стрес. Стрес за мен, щото гледам  картинки, не разбирам 80% от казаното, правя свободни и волни интерпретации и после ми е зор да приема сценария на сценаристите.  newsm78 Joy

Иначе съм зрител-фен на историите в сериалите. Обичам да ги нищя за себе си, разбира се и да споделям до какви тълкувания стигам. Харесвам доста артисти, едни с повечето им роли, други само с определени. Нямам фаворити, любимците ми са много. Май когото не съм гледала само той не ми е харесал поне малко или с нещо... newsm78 Joy

Ибрахим за да го загледам, а и Ифет покрай него роля изигра майка ми, тя много му се радва.
Та успя да ме убеди, е, останах си с резерви до финала на сериала, но при първата реклама на Милост си казах...а, този сега ще го погледна.  Shocked Joy
Ама задачите ме завъртяха, сериалът започна и повече като фон го гледах. И в един момент...случи се каквото се случи.  #Crazy Той ли ме докосна/сериала с историята си, артистите с играта си/, аз ли зрителски хлътнах...ама резултата бе, че веднага го потърсих в нета и за два дни го изгледах с руски субтитри. Задържа се в мислите ми, почнаха въпроси един след друг...какво, защо, как??? Rolling Eyes
А това вече е "симптом " при мен като зрител...че още един сериал ми е влязъл в класацията преминали през мен и направили ме свой фен. Heart Eyes

Погледах само няколко страници назад в темите- да, доста труд свързан с превода и всичко около сериала е имало. Поздравления и благодаря!   bouquet Hug
Благодаря и за това, че сега имам възможност да проследя цялата информация около сериала и историята на героите му. Прочетох и много интересни коментари. yes
Брех, разписах се...  Praynig Hug

По-късно ще намина отново, спорна празнична сряда!  Close-mas:

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 15:05 от margita9

# 107
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Аз днес имам повод да ви почерпя ,че съм именничка  smile3521.Заповядайте да ви е сладко smile3521

Скрит текст:

# 108
 Hug Hug Hug

Готови ли сте вече за вечерта? А подаръците опаковани ли са?

Аз вече наредих масата, която ще остане 3 дни, само гозбите ще са различни Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 109
Ени Hug, мила, честит имен ден!
В този хубав ден ти пожелавам здраве, много усмивки и любовта на всички близки до теб хора!

# 110
Марги Hug, много хубав пост, приятно четмо в днешния ден newsm44
Чудесно си описала процеса на зарибяването Joy Joy Joy Joy Peace Точно така става Laughing Лошото при мен е, че повечето сериали избледняват, т.е. тотално ги забравям  hahaha, а покрай тях и актьорите, които са ми харесвали... newsm78 За  да ти хареса даден артист, според мен, всичко трябва да е на ниво...и визия и игра и сценарии newsm78 А най-доброто е самият артист да търпи развитие...всеки следващ сериал да е по-интересен, с по-добра игра и прочие и прочие newsm78
Никак не е задължително да е някой красавец /манекен hahaha/ newsm78 Но просто трябва да те грабне с нещо Stop

# 111
  • Мюнхен
Здравейте и от мен!

Лиа сега си пуснах за малко турската Чест. Даже и музиката са взели от оригинала. Не издържах да гледам. Най-големият ми проблем е главният герой.  Sick Sick Sick Не е грозно момчето, но е никакво. Ролята на Тонио е на мъж, който виждаш и искаш на минутата да си с него, да е твой. Точно какъвто е и Гарко. Не очаквам, че и на цялата планета може да се намери някой, който изцяло да може да се справи с тази роля както Габриел. Това е невъзможно в моите очи. Може би в отминалите десетилетия това можеше да е Ален Делон и пак няма да е същото, но  това момче (Керем ли беше  newsm78) е едно брадясало, средно на ръст и прекалено слабо според мен младежче. Никакъв сексапил не виждам в него. Шюкрю е много по-красив от него, но пък е прекалено миловат за ТОнио. Мисля че ролята на Санти му лепва добре, поне от това което видях първите 20 минути. За Нелла не ми се говори. Подбора е под всякаква критика. Една клечава мадама, без никой нито на горният нито на долният етаж. Не ми харесва. Нелла каква сочна жена е ... А пък актрисата, която трябва да поеме ролята на Мелиса, направо е пълно разочарование. Не си спомням да съм я гледала другаде. Освен Санти, може би и нашата Ясемин като Олга е горе-долу добър подбор. Още не съм я видяла в акция все пак.
Марги изчерпателен и интересен пост както винаги. И аз до скоро гледах почти всичко, което се излъчваше и в БГ и влизаше със субтитри. Повечето филми започват много обещаващо и после издишат. Проблема според мен е в старанието да правят по 1000 серии, опъване на локуми и когато им заповядат да приключат от днес за утре, съсипват всичко за нула време.
Ени ти Евгения ли си? И баба ми празнуваше винаги на този ден и ни събираше всички. Да си ни жива и здрава и дано сте си изкарали добре.
Аз тези дни наваксах няколко серии на Милост  и все още ми харесва. Много се забавлявам със Сермет и Дениз. Особено със есемесите  hahaha hahaha hahaha hahaha Фърат ми е много труден за преглъщане. Не ме грабва и това си е. Атъф също не ми харесва за Нарин. Ама то любовта не пита. Сцената в която Фърат изигра Нарин и я остави почти гола в спалнята и то за втори път беше много грозна.  Sick Ако нямаха тази случка в миналото да приемем, че не е разбрал, но това си беше ужасен удар под кръста и то за жена, която цял живот е обичала само него и е била само с него и то въпреки миналото им.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 112
# 113

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, Eny!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

на всички в темата пожелавам благословени празници!

# 114
Здравейте!
Честито Рождество и щастлива Коледа!
Пожелахме си всичко, време е за случването и сбъдването, нали? Grinning
Затова...ДАНО и да БЪДЕ! newsm10 Close-mas:

lia-martin, bggirl22, eliNIM, jupetrov7,  Hug

Eny87, с ден закъснение, но с най-искрени чувства...
честит имен ден и личен празник!  
Здраве, вдъхновения и упоритост...за мечти, за желания и за миговете на успехите от реализацията им! Hug

Ще се повторя, но наистина ми е много приятно от вниманието ви. Само ден, два и вече имам усещане, че сред вас и в темата съм си в свои води.
Благодаря за това!

Празник е, затова толкова за сега, довечера пак!
Приятен ден за всички!

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 11:21 от margita9

# 115
Честито на именниците!
На всички пожелавам много здраве и  да ви се сбъднат всички мечти и желания!

# 116

Момичета Hug

# 117
Добър вечер  wavey wavey wavey
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО,МОМИЧЕТА !
Бъдете здрави и много ,много щастливи !

# 118
Лиа :  Hug Саше HugЖу Hug Марги Hug мерси  за милите пожелания smile3521
Клю HugЕли : HugДани Hug
Саше да аз съм Евгения smile3521
Марги много хубави и интересни коментари smile3521 С удоволствие ги прочетох  smile3521.

# 119
Мили дружки Hug

В последния ден от Коледните празници да изпием заедно по едно коледно кафе! Heart Eyes

Elvis Presley - On A Snowy Christmas Night

Общи условия

Активация на акаунт