"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 060
  • 750
  •   1
Отговори
# 645

Лека и спокойна почивка! Hug
Успешна нова седмица от утре!   Hands Thumbsup

# 646
Ех,Маргита,много хубава снимка на Дениз и Сермет.Дано поне след време го повторят по някой канал.

# 647
Ех,Маргита,много хубава снимка на Дениз и Сермет.Дано поне след време го повторят по някой канал.
Нищо не се знае, може след време да решат да се продължи сериала....................дано да стане, защото вече ми липсва. Непрекъснато мисля за него и съм убедена, че са живи.

# 648
Здравейте!  Hug
За мен Милост свърши в момента в който Дениз каза на Сермет, че е бременна! Всичко останало до финала просто не се е случило!  smile3521
Никога нищо не се знаем, може да им хрумне продължение, което ще ме направи безкрайно щастлива!  newsm44
Дано го повтарят някъде по ТВ, защото не съм гледала началото и ще ми е интересно!
Гледам, че коментирате филма с Бурчин, определено ще се гледа! След Милост, тя е номер 1 за мен! Страхотна актриса! Бившия и мъж играеше само с очи, тя го владее също много добре! newsm20
Прекрасна седмица на всички вас!  Hug

# 649
За мен Милост свърши в момента в който Дениз каза на Сермет, че е бременна! Всичко останало до финала просто не се е случило!  smile3521

Чдесна позиция! Heart Eyes Така най-лесно се преодоляват трудностите в живота...лошото никога не се е случило Laughing

В този зимен ден да ви почерпя с горещ шоколад

И Ибрахимчо и приятели почерпих Joy Joy Joy

Хубава седмица на всички! Hug

# 650
В този зимен ден да ви почерпя с горещ шоколад
И Ибрахимчо и приятели почерпих Joy Joy Joy

Хубава седмица на всички! Hug

Благодаря за шоколада,много подходяща напитка  в снежния ден!
Лиа, ти си истински фен ,неотлъчно след Ибрахим, стъпка направи ти подир него . Joy Joy

# 651
Ели Hug Joy Joy Joy Joy, фен е силно казано Heart Eyes, щото не ми подскача сърцето като го видя, нито ми треперят краката Joy Joy Joy Така е то, любовта отминава с годините и става навик Joy Joy Joy Сега много по-големи идоли са ми тези:

Скрит текст:
Мерт - от "Карагюл" и Шюкрю

# 652
Ели Hug Joy Joy Joy Joy, фен е силно казано Heart Eyes, щото не ми подскача сърцето като го видя, нито ми треперят краката Joy Joy Joy Така е то, любовта отминава с годините и става навик Joy Joy Joy Сега много по-големи идоли са ми тези:

Скрит текст:
Мерт - от "Карагюл" и Шюкрю

Добре си се ориентирала Joy Joy
Ибрахим нещо все по масите с компании го гледаме,работа ЙОК Joy Joy

# 653

Права си! smile3521 Да видим от поколението над 30 г. кои от артистите ще се задържат newsm78 Към 40 г. това ще са единици Crossing Arms

На тази снимка има двама мерхаметовци, ще ги познаете ли? Laughing

# 654
Здравейте момичета Hug Приятна седмица!  bouquet  bouquet

Права си! smile3521 Да видим от поколението над 30 г. кои от артистите ще се задържат newsm78 Към 40 г. това ще са единици Crossing Arms

На тази снимка има двама мерхаметовци, ще ги познаете ли? Laughing

Ибрахим Челиккол и Синан newsm78 (не му знам истинското име)

# 655
Криси Hug, позна Peace
Скрит текст:

Аз пък забравих как се казва в Мерхамет rotfImbo rotfImbo rotfImbo, Синан бил ooooh!
Ето го: Къванч Касаблъ, заедно със съпругата си, актрисата Седеф Авджъ Simple Smile

sedef avci ve kivanc kasabali

# 656
Да ,момичета и на мене МНОГО ми липсва Милост.Дано наистина им хрумне някога продължение.Не вярвам много много,ама се надявам  Praynig

# 657
Здравейте!
Приятна вечер!
Поздрави за всички споделили в темата, благодаря за това! Hug

Харесвам сериала, но не ми липсва. Имахме си срещите с него/аз като зрител и героите с историята им/, имам си моите впечатления и емоции като преживени вълнения /въпреки финала  Rage  Wink/ А те са си с мен, у мен, та в този смисъл нищо не ми липсва.  Stop Grinning
Е, няма как, има начало- има и край, а безкрайността тя е друго нещо...тя е мисъл, усещане, спомен...  
А Милост ще остави спомени у мен...определено. Heart Eyes

Ърмак промени ли се според вас?
Имаше ли полза и ефект от престоя й в клиниката?
И заслужен и логичен ли бе финала й ?
Би ми било интересно да разбера мненията ви, ако желаете да споделите разбира се. Hug

Лиа,  Heart Eyes много млади тез момци... Wink
Ибрахим да не се разсърди... newsm78 Joy

Спокойна почивка! Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 00:08 от margita9

# 658
Здравейте Hug
margarita9   bouquet  bouquet
Относно въпросите ти:
Може би малко се е променила.
Имаше ефект.Ако не беше отишла в тази клиника,нямаше да забрави Фърат.
Точно заслужен не бих казала,но се радвам,че и тя се влюби отново.Горкия Дженк-Още какви неприятности го чакат с тази Ърмак hahaha

# 659
То като се замисля,май само за Ърмак имаше хубав край този сериал,като се изключи евентуалната смърт на сестра и.

Общи условия

Активация на акаунт