ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А филмът за жълтите човечета е "Миньоните", премиерна дата за България - 10 юли. Peace

Добре сме се уредили в темата.
Майки запознати  с новите филми, и такива с класиките, и такива с книгите и следящи състезанията и такива, като мен дето само плагиатстват. Grinning
Благодаря за което!  bouquet

И на нас ни остана само празненството утре. Организацията от страна на родителите - приключена, остана - децата да се забавляват. Laughing

Последните подаръци - купени и опаковани, татко - изявяващ талант в кухнята, ученик - пищеш домашни и аз - почиваща с книжка в ръка. Празниците могат да започват. Heart Eyes

# 466
  • у дома
Наградени от КМК-София http://kmsvms.iztok-smb.com/KMS2014_Nagradeni.pdf -Виждам дечицата на Жасмин сред наградените-поздравления  Hug

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Наградени от КМК-София http://kmsvms.iztok-smb.com/KMS2014_Nagradeni.pdf -Виждам дечицата на Жасмин сред наградените-поздравления  Hug

Браво на децата Simple Smile при нас нищо не се чува за награди Simple Smile

утре как сте на училище?

Tired

Скрит текст:
преди малко ми сервираха, че ще работят до обяд да си мисля как да го взема.  Rolling Eyes според госпожата от занималнята, ще ни пуснат да си ходим от работа по обяд, заради празниците  Rolling Eyes
 Confused няма никакъв начин да си тръгна по обяд. да принудя някой колега да се върне на работа, след като си направихме разпределение за двете двойки до нова година е неприемливо.

# 468

Мерси много!  Hug
За каката има някаква грешка обаче, не виждам резултатите на децата от СМГ?

# 469
  • у дома
Наградени от КМК-София http://kmsvms.iztok-smb.com/KMS2014_Nagradeni.pdf -Виждам дечицата на Жасмин сред наградените-поздравления  Hug

Мерси много!  Hug
За каката има някаква грешка обаче, не виждам резултатите на децата от СМГ?
Няма грешка-децата от СМГ по принцип решават други задачи-поне преди беше така,сега не съм се интересувала...Виж в темата за турнирите какво е писала една потребителка,защото не ми се повтаря   Hug

# 470
  • Sofia
За утре... одеве звъннах да питам от колко часа са. Класната каза, че са както обичайно - от 8.30ч. щели да си направят малко тържество в стаята (много ми е любопитно какво ще е), преди да тръгнат за представлението. И сега ще бъркам един сладкиш да нося за почерпка. Много е прост, лесен и бърз, а с цялата си простота е невероятно вкусен.
След 12.30ч. ще си я вземем щерката и отиваме на контролен преглед.
Докато е в у-ще ще идем да вземем опаковъчна хартия, че хипер рядко ни се удава да излизаме/пазаруваме без нея.  ooooh!   И вечерта ще опаковам, а и едното ядене за Бъдни вечер ще сготвя.
Тъй... ваканцонно е вече. Нищо училищно не споменах.  Mr. Green

Аз снощи гледах не заплануваното, а...
Скрит текст:
"Принцеса за Коледа" ...

Абсолютно сладък и предвидим (като повечето коледни филми впрочем Wink), но много ми хареса. Вероятно, защото не бяха лъскави артистите, а много симпатични, играта им ми хареса, а малката е направо невероятна... Ще си го дъвкам във времето явно...  Grinning

Сега съм си пуснала - "Коледа с Холи".  Simple Smile

# 471
  • В светлината на слънцето
И нашите ги искат утре нормално на училище, но без чанти, тъй като само ще празнуват и ще се веселят. Ще приключат по обяд предполагам.
Наистина е неприятно като няма кой да прибере децата от училище по такова време. Дано намерите решение, st Dobri.  Thinking
И у нас настроението е вече коледно.
Ето ни и коледното медено село. На финала е и носталгичната битово-селска елха. Grinning
http://lulumba.snimka.bg/children/koleden-kalendar-2014.844932.34561622

В понеделник ще намажат едно кино - новият "Астерикс" http://www.imdb.com/title/tt3759416/ Ще пиша после как е филма. Той тръгва по кината у нас от 2 януари, така че влиза във ваканцията. Simple Smile

# 472
Ето ни и коледното медено село.

Леле каква красота, уникално е!!!  Heart Eyes smile3501

# 473
  • София
Честито на Оги и всички наградени. И моята щерка е с грамота за отлично представяне. Много е щастлива.
Утре ни искат в 8 за тържеството -децата ще се черпят и ще има дядо Коледа. Ще ги прибираме в 11 и ваканция. Simple Smile

# 474
И моята щерка е с грамота за отлично представяне. Много е щастлива.

Браво! Simple Smile
А аз му казах на моя син за класирането, а той "А, така ли?" и веднага след това "Мамо, ще ми изтеглиш ли тази игра на айпада?" ама грам не се впечатли какво му говоря. Човекът е над нещата, абсолютно му липсва състезателният хъс. Дано и занапред запази тази ведрост и спокойствие.

# 475
  • София
Може ли да направя една скромна анкетка по никое време, не че не се напаснах спрямо нашия клас и училище, но:

- Как са уредени при вас двата "важни" въпроса с носенето на телефон и с даването на джобни?

Познат с първолачка ми разказа, че в техния клас са се разбрали да няма такива работи, примерно. При нас никой нищо не се е разбирал, обаче се оказа, че всички са с джобни и телефон. Приех го вече, просто ми е чудно по принцип как е  Simple Smile

# 476
Моят няма телефон и джобни. Телефоните са забранени, а с джобните и да иска, няма какво да си купи - няма откъде.

# 477
  • София
Моят няма телефон и джобни. Телефоните са забранени, а с джобните и да иска, няма какво да си купи - няма откъде.
Абсолютно същото е и при нас, за което съм благодарна.

# 478
  • София
Същото е и при нас.

# 479
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на родителската среща се реши да не носят телефони, за да не се залисват и да не пречат на другите - някои деца все пак носят и не съм чула да се напомня на родителите да не ги дават;

за джобни не сме обсъждали, не знам дават ли или не, аз му оставям 2 лева в портмонето и ги проверявам всеки ден. от началото на учебната година до сега няколко пъти си е купувал вода от лавката и два пъти са му ги открадвали. мисля да не му оставям пари, няма смисъл да изкушавам дете, което явно има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт