Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
-
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
Родителите използват различни техники за ускоряване на подготовката на децата сутрин, като например използване на награди или наказания, създаване на състезание с времето, предлагане на забавни дейности като гледане на телевизия или четене, установяване на рутина и предварително опаковане на дрехите и закуската.
-
Какви са изискванията за получаване на карта за градски транспорт за деца над 7 години?
-
Какво е типичното време за подготовка на децата сутрин?

И тази сутрин грейна: "О, и по Роден край имахме домашно!", та като закуси писа имената на цялата фамилия и си рисува портрет. Общо около 3 минути
. Но ме е яд, че хич не мисли за тези домашни и се сеща винаги в поледния момент. Не че в неделя не я питах поне 2 пъти всичко ли си е написала... Както не веднъж съм казвала - заплесче си ни е.

Голям зор беше да я гледат, Дребен се съгласи да си чете. Е, не успя.
Като са по-малки, около ред или малко повече, но с лесни думи, се справяше. Но като задърдорят героите и ония ми ти надписи летят, се провикваше: "Чететееее!"
Тъкмо сега му времето - края на седмицата от събота да речем - 20-24.12 - ще избият рибата.
Отидохме, седна в стаята, след 2 минути дотича при нас в коридора - не искал да стои без нас. Отидохме в стаята. Имаше и още 1 майка, та не се срамувах сама. В момента, с който дойдоха да им раздават задачите, той отново излезе от стаята и ревна, че не искал да участва. Ни с добро, ни с лошо успяхме да го върнем вътре. Аз бях бясна, мъжът ми - по-скоро спокоен. Калоян обясни по-късно, че се притеснил. И аз съм се притеснявала хиляди пъти, но не съм се отказвала! Цял уикенд обсъждахме живота, състезанията и притесненията. Обеща, че на великденското състезание ще участва...да видим... За сегашния отказ го глобих 6 лв. - таксата
Не че 1 левче е нещо, за което си струва да се говори, но ми стана интересно.
)