На море в България 2015

• 90 592
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Би ли споделила, колко е широка плажната ивица там. Има ли достатъчно чадъри за всички почиващи, защото тям са няколко големи хотела?
Понеже ме заинтригува хотелът и набързо хвърлих един поглед на коментарите от миналото лято. Платен паркинг, платени чадъри и шезлонги, малък плаж (половината бил със скали и камъни)... На мен това ми е достатъчно, за да ме откаже. Море без хубав плаж за какво ми е.
Точно за това попитах, да каже човек бил лично там. Имам горчив опит от плажа в този район уж Несебър, а по-скоро е Равда. Иначе хотелите изглеждат ок.

Аз съм отсядала там, по-точно в Несебър Бей. Хотелът беше супер, храната - също, но точно заради плажа не бих отишла отново. Точно пред хотела има някакъв плаж, може и изкуствен да е, малък, тесен, в единия си край - с камъни. Чадърите бяха с логото на хотела, без да са включени в цената, т.е. плащаха се допълнително. Отидохме само един ден и имаше и едни дребни мушици, ужасни! Та ходехме с колата на Несебърския южен плаж, който в свободната си зона най-вече, е прекрасен! Но - с колата, което е кофти... става за хора, които предпочитат басейните, иначе категорично не!

# 316
Виж този комплекс , http://rocamar.bg/ , точно до Серенити е.Миналата година юли бяхме на Серенити , но като го видях този комплекс и си резервирахме за септември , много съм доволна.Сега агитирам мъжо за едно септемврийско море пак там.
Благодаря и аз за това предложение.
Имам въпрос - в хотела има ли ресторант, където може да се поръчва поне закуска сутрин?
Не ме интересува ОИ, а само закуската и дори да е срещу допълнително заплащане няма проблем.

Ресторанта на плажа, имаше вариант за цялостно изхранване , и вариант само закуска, и още един вариант да си седнеш когато искаш  и ползвахме процент отстъпка от цените им.В кварталчето, което е наблизо има доста заведения.Често казано точно за закуската едва ли ще е толкова голям проблем , отсреща срещу комплекса има много добре зареден магазин.Цените в ресторанта на плажа бяха напълно нормални,но не сме им ползвали услугата изхранване , няма как да ти кажа добра ли е закуската , която предлагат.

# 317
  • София по рождение
Някой ходил ли е скоро:
-Свети Тома
-Ривиера /Златни пясъци/
-Русалка
Бихте ли коментирали?

# 318
diamondlady, благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

# 319
Аз давам един положителен глас за СОЛ НЕСЕБЪР БЕЙ & МАРЕ - несебър
Би ли споделила, колко е широка плажната ивица там. Има ли достатъчно чадъри за всички почиващи, защото тям са няколко големи хотела? Има ли достатъчно място между чадърите? До плажа стръмно ли е и как се слиза на него? Доволна ли си от храна, чистота, обслужване? Паркинг има ли и дали се доплаща за него? Има ли забавления за млади хора, клуб или дискотека например и влиза ли в ОИ? Предварително благодаря?
Няма чадъри, плажната ивица ами ... тясна е не разчитай много, Чистота - супер, храна - добро ниво. Паркинг - 10 лв на ден. Забавления има - за децата страхотен детски кът /семейство без деца няма смисъл да ходят/Анимация -за възрастни отделно и за деца отделно. Басейните са страхотни и за възрастни и за деца

# 320
  • Велико Търново
siska79, дай малко инфо, как са хотелите в комплекса? Вярно ли са много амортизирани? Басейните и атракционите за деца толкова ли са добри, както по снимките?

Тонита, моите критерии са много занижени и ме  е страх да не те подведа. Почивала съм в "Долфин" и "Долфин Марина", като във втория бяхме в апартамент. Храната беше прилична, апартамента и той, но, мога да намеря хиляда кусура Simple Smile
Плажът не ми харесва, защото е изкуствен и е един за всичките 4 хотела.
Харесва ми това, че детските байсейни са хубави, има открит фитнес, защото в хотелите няма, а на мен ми е важно и другото, което ми харесва е, че има къде да бягам сутрин. Моите деца не обичат детската анимация, но гледам на всички останали деца им харесва. Ако, има още нещо питай!

# 321
  • BG
Аз резервирах за Мирамар за м. юли 7 нощувки. Притеснявам се, дали ще се оправдае високата цена  дали ще има забавления за дъщеря ни, която е почти на 12г. Който има пресни спомени, нека ги сподели.

# 322
Merlinski, Mimsim, благодаря за отговорите! На мен плажът и морето са ми най-важни. Басейните не ме кефят особено и ги ползвам понякога следобед, ако не ми се ходи до плажа. При положение, че се доплащат чадъри, шезлонги и паркинг съвсем пък не си заслужава. Определено не е моят хотел, а няма да го предложа и на синовете ми /20 и 27 г. за тях питах за клуб или дискотека/, които също в момента обмислят августовската си почивка. Предположих, че ги има тези недостатъци, защото май повечето хотели, да не кажа всички в Несебър нямат вкл. такива услуги, което не ни устройва. Иначе обичам разходките в старият Несебър и някогашният широк южен плаж или този в началото на Слънчев бряг, но при тези условия няма да се възползвам от тези хотели. А за тесният плаж така и очаквах, защото съм била на почивка в този район за 3 нощувки, но малко по-на юг в посока Равда и там също плажната ивица почти я нямаше. 3 или 4 реда чадъри и като легнеш на шезлонга главата ти е под стъпалата на човека от  горният ред  Naughty

# 323
Merlinski, Mimsim, благодаря за отговорите! На мен плажът и морето са ми най-важни. Басейните не ме кефят особено и ги ползвам понякога следобед, ако не ми се ходи до плажа. При положение, че се доплащат чадъри, шезлонги и паркинг съвсем пък не си заслужава. Определено не е моят хотел, а няма да го предложа и на синовете ми /20 и 27 г. за тях питах за клуб или дискотека/, които също в момента обмислят августовската си почивка. Предположих, че ги има тези недостатъци, защото май повечето хотели, да не кажа всички в Несебър нямат вкл. такива услуги, което не ни устройва. Иначе обичам разходките в старият Несебър и някогашният широк южен плаж или този в началото на Слънчев бряг, но при тези условия няма да се възползвам от тези хотели. А за тесният плаж така и очаквах, защото съм била на почивка в този район за 3 нощувки, но малко по-на юг в посока Равда и там също плажната ивица почти я нямаше. 3 или 4 реда чадъри и като легнеш на шезлонга главата ти е под стъпалата на човека от  горният ред  Naughty

ООО твойте са големи определено искат нощен живот, аз препоръчвам за малко дете. Значи в никакъв случай не ходете там, хлапета /като моето/ ще ви надуват главата Joy Joy

# 324
  • Асеновград
За къпането - всеки си преценява. Плажът е доста каменист, вътре във водата - също, много малък и не особено поддържан. Това ти го казвам от личен опит.
Ако прочетеш коментарите във Визит, още по-зле.  Wink
Харесвам Царево, но заради плажа няма да ходим повече там.

Благодаря Hugпродължавам да търся Peace

# 325

ООО твойте са големи определено искат нощен живот, аз препоръчвам за малко дете. Значи в никакъв случай не ходете там, хлапета /като моето/ ще ви надуват главата Joy Joy
Ние ходим отделно. На тях не им пречат малки деца и определено обичат да има забавления, но искат да имат всички условия за една хубава почивка, която да ги зареди за врмето през което учат и работят. Големият ходи 2 години подред в Поморие - хотел Феста Виа Понтика и бяха изключително доволни, но за съжаление от миналото лято, хотелът смени политиката и вече не е на ОИ.

# 326
Аз резервирах за Мирамар за м. юли 7 нощувки. Притеснявам се, дали ще се оправдае високата цена  дали ще има забавления за дъщеря ни, която е почти на 12г. Който има пресни спомени, нека ги сподели.

То си е до дете според мен.Една 12 годишна девойка може да се включва и в гимнастика, и в зумба и и др. от този род.Последната година на Серенити моята 12 годишна девойка на се включи  в нищо , просто не и беше интересно нищо.За мини диското е голяма , имаше някаква тийн анимация , която беше адски слаба ( един единствен път се включи в народна топка ли беше нещо такова), сега на Мирамар не знам,  не сме били от няколко години може да им е добра тийн анимацията.Но миналата година на Серенити много се издразних  , искаше да играе волейбол детето  и я питат на колко си години... а не си за тук, за тийн анимацията си , а тя беше под всякаква критика.

# 327
  • София
Ако сте от 1-ви юли, веднага ти осигурявам още две дванайсетгодишни девойки за компания, които се включват във всичко, в което ги допуснат -  йога, водна гимнастика и водна топка, футбол, волейбол...

# 328

Харесвам Царево, но заради плажа няма да ходим повече там.

Тонка, права си за плажа, въпреки че ние бяхме 2 поредни години на един и същ плаж- нищо общо нямаше.
Ама се чудя какво друго ти харесва Царево  Heart Eyes

# 329
  • BG
Кльомба от 4 юли сме. Ще се търсим.

Общи условия

Активация на акаунт