iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Денис благодаря за помоща. До сега не съм ползвала такива добавки, но мисля да пробвам  Peace дано има ефект  Praynig

# 211
Здравейте, ползвали ли сте шампоаните на Avalon Organics Кой бихте препоръчали за тънка коса с мазен скалп  newsm78 Реших да си взема капсулите за коса отпреди няколко поста и да взима да допълня пакетчето с едно шампоанче.
този го хвалеха тук в темата  и има най- много положителни отзиви
http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Therapy-Th … sr=null&ic=13
Аз го ползвам, но косата на никой в къщи не е тънка. Определено няма ефект за мазен скалп - и приятеля ми и дъщеря ме са с бързо омазняващи се скалпове, но тя е тийн, а той е мъж Simple Smile и мисля, че има значение. Като цяло на мен много ми харесва и съм доволна. Сега ползвам на Natures gate, но ще се върна към Авалон.

Аз точно за мазен скалп бих го препоръчала, при мен действа осушаващо, че чак прекалено....
Чакам поръчка с масла от 1.12, дайте ми кураж, че Дядо Коледа няма да ме пропусне.... Sad

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - VIH820

# 212
Пуснах една голяма поръчка и се замислих - ако искам по-тежки и скъпи неща, примерно, и искам с тракинг номер - ще ми кажате ли какво се случва ако се поръча със скъпата доставка? Задължително ли отива на митница и ако не, до вкъщи ли идва? Колко се оскъпява?

# 213
 Ще отиде на митницата на летището, откъдето
 освобождаването е доста трудно и може да ти начислят допълнителни такси. С една дума - недей.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 214
  • София
Пуснах една голяма поръчка и се замислих - ако искам по-тежки и скъпи неща, примерно, и искам с тракинг номер - ще ми кажате ли какво се случва ако се поръча със скъпата доставка? Задължително ли отива на митница и ако не, до вкъщи ли идва? Колко се оскъпява?
Не пускай с друг метод на доставка освен International Airmail
Задължително отиват на Митница / до летището/ и освобождаването е много трудно. Последното момиче, което сподели освен че си плати ДДС, но не му дадоха добавките, защото били от животински произход и подлежали на унищожаване. Спазват някакви други разпоредби.

Пратките с доставка International Airmail нямат Тракинг номер
Пристигат в Пощата или на Митница

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 215
Точно така!

Българските митници включително и митничари са абсолютни наглеци, невъзпитани кретени според мен.  Когато си направих пакет и избрах DHL, всичко пристигна на митницата, а не в пощата. След като минах всичките процедури - по изкарване на ЕОРИ номер, плащане на ДДС и мито и т.н. отидох да си взема бележката, с която мога да си взема пакета от DHL.
Там един доста дебел, разплут и мазен митничар ми каза "ето ти бележката - да си вземеш зобта". Отговорих му , че това са добавки и билки за здравето на цялото ми семейство.
Аз нямам нужда от зоб, защото съм си достатъчно здрав и атлетичен дори само като приемам само храна. След това му отговорих: "за разлика от мен той трябва да си мръдне сланинестия задник и да прави поне един ден от седмицата някакви упражнения, защото скоро ще се пукне и не се знае какво ще излезе от него" И до там ми бяха взаимоотношенията с митничарите.

Само international airmail!!!!

# 216
  • Варна
Здравейте   Simple Smile Назад в темите прочетох, че има много доволни от:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-Capsules/22372
Интересуваме дали някои от вас са го давали на деца под 4 г.
Вече се чудя какво да давам за повишаване на имунитета, ползвам коластра, поръчах и рибено масло и се чудя дали да не включа и още нещо (става въпрос за дете на 2,4 г.). Приемам и други предложения   bouquet

# 217
Здравейте! Да споделя, че днес си получих поръчката от 25/11 в пощата. Явно като се пооплача тук и ми пристигат нещата Grinning  .
P.S. аз чакам още две поръчки от началота на декември 1-5 декември.

iHerb Код при Първа поръчка: KQT289

# 218
  • София
Здравейте   Simple Smile Назад в темите прочетох, че има много доволни от:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-Capsules/22372
Интересуваме дали някои от вас са го давали на деца под 4 г.
Вече се чудя какво да давам за повишаване на имунитета, ползвам коластра, поръчах и рибено масло и се чудя дали да не включа и още нещо (става въпрос за дете на 2,4 г.). Приемам и други предложения   bouquet
Epicor  е за деца над 4 год.
Ето няколко предложения:
Сироп от черен бъз
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Organic-Sambucus-for-Kids-Bio- … l-oz-120-ml/43059
Мултивитамини:
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Nordic-Berries-Multivitamin … mmy-Berries/12881
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Children-s-Chewable-Mult … ble-Tablets/43068
http://www.iherb.com/MegaFood-Kid-s-One-Daily-60-Tablets/26994  органик
Им.Ст-нт:
http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade- … -90-Animals/21161

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 219
  • Варна
denis благодаря ти   bouquet

# 220
  • Europe
Здравейте на всички,

имам следния проблем: Наскоро си изпатих от възпален нерв на тила с направо смъртоносни болки при движение на главата. Едва изкарах 2 дни в мъки и без сън. Спешно се наложи да ми поставят инжекция за да мога да заспя и да си почина от болките. Изписаха ми и противовъзпалително - Мелбек. Инжекцията ми подейства много слабо, почти незначително и то след най-малко 4 часа след поставянето и, това много ме подразни. Мелбекът не мога да определя, но не съм усетила някакво голямо подобрение. Това са ми първите лекарства, които пия от 15 години насам. Мразя химия, антибиотици и т.н.. След 3 дни отидох на кинезитерапевт с който започнах процедури и упражнения, които правя и до днес. Състоянието ми се подобри веднага. Просто още не мога да повярвам, че не можех да се мръдна преди това. Споделих с кинезитерапевта каква е инжекцията и какво съм пила до момента. Той ми обясни, че ще ми трябват около 3 месеца за да се "изчистя" от инжекцията - Дипрофос, който е кортикостероид. За Мелбекът каза също, че няма да ми помогне кой знае колко, но както и да е ......

Сега търся начин да се "изчистя" от тези лекарства. Опитвам се с повече спорт, вода - потене, зеленчуци и плодове. Но ми се иска да си направя една детокси терапия (знам, че не се прави по време на кърмене, но ние вече се отбиваме с малкото). Моля препоръчайте ми продукт или програма за детоксикиране, която сте пробвали в подобни на моя случаи. Преди години съм пробвала няколко пъти с "Лесно начало" на Аква Сорс, но това беше много отдавна, сега съм сигурна, че са излязли по-нови неща.

Благодаря ви предварително.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 20:17 от aleina

# 221
Точно така!

Българските митници включително и митничари са абсолютни наглеци, невъзпитани кретени според мен.  Когато си направих пакет и избрах DHL, всичко пристигна на митницата, а не в пощата. След като минах всичките процедури - по изкарване на ЕОРИ номер, плащане на ДДС и мито и т.н. отидох да си взема бележката, с която мога да си взема пакета от DHL.
Там един доста дебел, разплут и мазен митничар ми каза "ето ти бележката - да си вземеш зобта". Отговорих му , че това са добавки и билки за здравето на цялото ми семейство.
Аз нямам нужда от зоб, защото съм си достатъчно здрав и атлетичен дори само като приемам само храна. След това му отговорих: "за разлика от мен той трябва да си мръдне сланинестия задник и да прави поне един ден от седмицата някакви упражнения, защото скоро ще се пукне и не се знае какво ще излезе от него" И до там ми бяха взаимоотношенията с митничарите.

Само international airmail!!!!

Извинявам се, канех се да поръчвам за трети път преди малко и се сблъсках с доста неприятните нови цени на доставка до БГ, но и на този пост, който ме провокира да питам дали това сложно освобождаване от митница важи за всички митници в София или само за тази на летището и каква е вероятността пратката да се озове там ако е поръчана с international airmail, но надвишава 30 лева?

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 21:32 от СКО

# 222
  • София
СКО
Ако използваш за доставка: International Airmail  и пратката отиде на Митница - освобождаването е бързо, лесно и безпроблемно  Peace

ПП
На Митницата до Летището отиват пратките, които са изпратени с DHL Express- International
Тяхното освобождаване е трудно и понякога невъзможно - конфискуват продукти

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 223
Много благодаря за бързия отговор!  Hug
Ще си позволя още един въпрос - към една и съща банкова сметка имам две карти. Може ли да регистрирам друг профил с втората като реално данните на картата са различни, но банковата сметка, името и адреса ще бъдат еднакви? Ако ме хванат какво следва?  Crazy

# 224
  • София
Много благодаря за бързия отговор!  Hug
Ще си позволя още един въпрос - към една и съща банкова сметка имам две карти. Може ли да регистрирам друг профил с втората като реално данните на картата са различни, но банковата сметка, името и адреса ще бъдат еднакви? Ако ме хванат какво следва?  Crazy
Направи регистрацията от др. IP, използвай друг мейл и промени малко адреса
Ако те хванат - може да ти блокират акаунта, да ти анулират поръчката 

Общи условия

Активация на акаунт