iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 700
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Мерси, Денис,
А ако дам Modify, може ли просто да махна няколко продукта и да добавя нови и да ми върнат разликата в цената?
Винаги ли се получава това блокиране?
Може да махаш, но не може да добавяш продукти
Погледни стр. 1 на темата
При повечето сайтове, след като се плати, сумата се блокира.
Ако нямаш достатъчно пари в картата, не може да пуснеш поръчката - трябва да е налична сумата, която да се блокира.
Iherb си теглят парите, напр. когато шипнат поръчката

# 601
  • Пловдив
Мога ли да си откажа една поръчка, щом още не е пратена? И да направя нова? Някакви "санкции" има ли и директно ми връщат парите в картата ли?

Освен това, което е описала denis, ако се откаже поръчката, се губи и възможността да се използва на този акаунт кода за отстъпка за първа поръчка.

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 602
  • София
Да се похваля, че вчера получих поръчката си от 18.декември.
Това не е толкова за хвалене, колкото полученото с тази пратка масло от баобаб - страхотно е!http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Baobab-Oil-Skin-Care-2 … fl-oz-60-ml/44205 

[
color=green]Код за отстъпка при първа поръчкаот www.iherb.com[/color] WCF746
[/b]

за какво се използва това масло? попива ли бързо, оставя ли мазни следи?

# 603
ЗДРАВЕЙТЕ , може ли да ми кажете дали се предлага този продукт или подобен на него .......Трябва ми за дете на 5 годинки със цьолиякия , т.е. без глутен .  

http://apteka.framar.bg/30033649/%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BC% … B0%D0%BF%D1%81-60
А също и Алое за пиене ... newsm78

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 17:09 от klem4e

# 604
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ , може ли да ми кажете дали се предлага този продукт или подобен на него .......Трябва ми за дете на 5 годинки със цьолиякия , т.е. без глутен .  

http://apteka.framar.bg/30033649/%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BC% … B0%D0%BF%D1%81-60
А също и Алое за пиене ... newsm78
Това е ПроБ - 1 капс. е 10 милиарда
Разгледай тези:
http://www.iherb.com/Renew-Life-FloraBaby-for-Kids-2-1-oz-60-g/15652
http://www.iherb.com/Solgar-Advanced-Multi-Billion-Dophilus-60-Veggie-Caps/14215
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-60-Capsules/124
Aлое
http://www.iherb.com/Aloe-Life-International-Inc-Aloe-Vera-100-N … -fl-oz-1-Qt/45940

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 605
Благодаря, Денис и не, не ми е първа поръчка, често си поръчвам от айхърб Peace

# 606
Мнооого ти благодаря, Денис!   bouquet

Даринанда, трябва да уточним нещата: питаш за колаген за кости, но колагенът е част от ставната, а не от костната тъкан. Ако човекът се оплаква от болки в ставите (колене, тазобедрени), тогава може да има полза от колагена, макар че може и да няма полза. Но ако има наистина болки в костите, това говори за дефицит на вит. Д.

Може би аз не съм толкова наясно в детайли, но наистина може би колагенът е изписан в случая за стави. Човекът има остеопороза, освен болките в костите..... ,  та май става въпрос в действителност за ставите.

Благодаря за обяснението!   bouquet

Добре, че Ви има  Heart Eyes

stelaartois, маслото ползвам вместо крем за лице. Не остава никакъв мазен слой върху кожата. Само дето няма миризма, но... ще го преживеем. Страхотно е. Препоръчва се и за маска за коса без отмиване(не съм го пробвала), а и маска на скалпа, но вече с отмиване (и това не съм пробвала).

Код за отстъпка при първа поръчкаот www.iherb.com WCF746
[/b]

# 607
Аз нахлувам пак с въпрос, този път за чичо ми  Blush. Та той има високо кръвно от известно врем. Пие някакви хапчета (изписани от лекар, но не съм запознати какви).
Та въпроса е подходящо ли е да приема някакви хранителни добавки за нормализиране на кръвкото и кои са подходящи  newsm78

Сещам се за Лецитин и Омега 3 като на най-общо четене, защото спомагат и за холестерола и кръвообръщението, но има ли нящо друго подходящо за високо кръвно?

Благодаря пак предварително за отзовалите се   bouquet

Код за отстъпка 5/10 $ отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 608
Денис ,   bouquet

# 609
Даринанда, за остеопорозата трябват:
1. Вит. Д - поне 5000 единици/ден, като след примерно 3-4 месеца може да си направи изследване на 25(OH)D - ако е достигнал 50-60 нг/мл, тогава може малко да намали дозата. Но ако не е достигнал, да продължава.
2. Магнезий (но не магнезиев оксид, а може цитрат, малат, глицинат, оротат) - дозата е поне 400 мг чист магнезий на ден, но може да трябва повече.
3. Вит. К2 (не просто К, нито К1) - от варианта МК-7 може 90-100 или дори повече микрограма.
4. Трябва да консумира много животински протеин (месо, яйца, сирене), защото костната матрица се състои предимно от протеин и за да се заздравят костите, е необходим висок прием на протеин. Точно за животински източници важи това (заради по-високото процентно съдържание и защото е пълен, т.е. пълноценен протеин), а не за боб и леща.

А иначе за ставни проблеми отделно може да приема колаген.

# 610
  • София
Само да вметна, че протеин и колаген е едно и също нещо - колагена е просто вид протеин, от голямата група на протеините - с основна структурна единица АК  
Ядеш протеин / напр. месо/ тялото го разгражда до АК, от които се синтезира колаген и каквото там е нужно.
Разликата животински - растителен е, че растителния е непълноценен - защото има непълен аминокиселинен профил. Когато липсва някоя АК или е в по-малки кол-ва - синтеза на протеин, / респ. мускули, хрущяли, сухожилия, ставни връзки, кости, зъби, кожа, коса и т.н./ е ограничен в различна степен.  
Напр. комбинацията зърнен протеин/хляб/ + боб дава пълноценния комплекс от АК Simple Smile - чрез взаимно допълване на метионин и лизин и когато се консумират в равни кол-ва се получава PDCAAS 1.0
Качеството на вида протеин, може да се определи по Метода за оценка на качеството на протеина PDCAAS /protein digestibility corrected amino acid score/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 20:56 от denis.

# 611
Даринанда, за остеопорозата трябват:
1. Вит. Д - поне 5000 единици/ден, като след примерно 3-4 месеца може да си направи изследване на 25(OH)D - ако е достигнал 50-60 нг/мл, тогава може малко да намали дозата. Но ако не е достигнал, да продължава.
2. Магнезий (но не магнезиев оксид, а може цитрат, малат, глицинат, оротат) - дозата е поне 400 мг чист магнезий на ден, но може да трябва повече.
3. Вит. К2 (не просто К, нито К1) - от варианта МК-7 може 90-100 или дори повече микрограма.
4. Трябва да консумира много животински протеин (месо, яйца, сирене), защото костната матрица се състои предимно от протеин и за да се заздравят костите, е необходим висок прием на протеин. Точно за животински източници важи това (заради по-високото процентно съдържание и защото е пълен, т.е. пълноценен протеин), а не за боб и леща.

А иначе за ставни проблеми отделно може да приема колаген.

Мнооого благодаря!!!
Ще споделя с човека, но .... пусто .... знам, че има разни други гадни диагнози, заради които не трябва да пие еди-кво си и еди-що си. В процес на някакво си експериментално лечение е, заради което се правят разни и разнообразни вливки  .....и ..... в повечето случаи се получава така, че лекуваш едното, а всъщност помагаш на друго да набира сили.

Денис, благодарности! Точно подобно обяснение чух при разговора ни с човека, на който му е предписан колаген.

Ама златни сте!  Heart Eyes

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com WCF746
[/b]

# 612

Сещам се за Лецитин и Омега 3 като на най-общо четене, защото спомагат и за холестерола и кръвообръщението, но има ли нящо друго подходящо за високо кръвно?

освен Омега 3-

коензим Q 10
калций
магнезий

билкови таблетки мента, глог и валериан от нашите аптеки
 Peace

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - sdb331

# 613
Искам да помоля за съвет.Дъщеря ми е на 9 и днес при зъболекарски преглед се оказа,че е развила 4 кариеса.Много съм притеснена,най-вероятно има някакъв си недостиг на минерали,витамини или не знам какво.В тази връзка,можете ли да ми дадете някакви насоки какво да поръчам?
Благодаря предварително!

# 614
http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-B-12-30-Vegan-Caps/15848

Може ли коментар за този вариант на В12? Ще се усвоява ли пълноценно като е от растителен произход?
вегетарианка съм от много години и искам да наваксам малко с в12. Не ми е проблем добавката да е от животински продукт. Ако препоръчате и друго ще съм благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт