iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 837
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
SAB на каква стойност ти беше поръчката и колко тежеше ? Освен това Фед Екс не се предлагат като опция, само DHL и UPS.

Денис хлорела и спирулина могат ли да се вземат заедно и ако могат при какви дози ?

# 91
  • София

Денис хлорела и спирулина могат ли да се вземат заедно и ако могат при какви дози ?
Да, могат и комбинацията е много добра - имат синергично действие
Спирулина - ПДД е 3 грама /дн.
Хлорела- ПДД е 3 грама/дн.
Започва се с ниска доза, приема се с повече вода.
Хлорелата е силен детоксикант

ПП.
На гладно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 92
pipi554, фирмата, от която аз поръчах - Seeking Health, работи с FedEx. Не знам какъв беше грамажа, но поръчката ми се състоеше в две малки кутийки с витамини B. 

# 93
Не, няма начин да ти изпратят поръчката с различна опция за доставка от тази, която си избрала.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 94
Много благодаря Денис   bouquet
Следя темата от няколко месеца и много често се задават едни и същи въпроси. Незнам дали е добра идея в началото на всяка тема да се сложат линкове към витамините, имуностимулантите, пробиотиците за деца, които най-често се препоръчват от сайта.

# 95
pipi554, фирмата, от която аз поръчах - Seeking Health, работи с FedEx. Не знам какъв беше грамажа, но поръчката ми се състоеше в две малки кутийки с витамини B. 

Избираш International Airmail и пратката ще пристигне на адреса ти!

Код за 5-10 $ отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 96
  • Пловдив
Здравейте, съфорумци. Преди около 1 месец се прецаках здраво - поръчах през сайта Seeking Heаlth хранителни добавки и изрично отбелязах International Mail за 10-15 $. Въпреки това от сайта решиха, че те ще решат как ще ми изпратят пратката! И ми я изпратиха чрез FedEx, което ми костваше около 150 лв. отгоре и попълвах митническа декларация, за което наех митническа агенция, а не платих само ДДС както се очакваше. Тъй като съм опарена, ви моля да ми кажете, такова нещо може ли да се случи с iherb - по тяхна преценка да използват спедиторска фирма и да ме набутат? По принцип знам английски език и съм сигурна, че грешката при поръчката не беше моя. Моля да ми кажете, ако всичко е наред и пуснат пратката ми по пощата, а не по DHL, FedEx и т.н. реално в Стара Загора ли ще пристигне пратката или ще трябва да ходя до София (аз съм от Стара Загора)? До колко долара трябва да е пратката, за да си спестя разправиите и срещите с DHL, FEDEX и UPS?
Не мисля, че може да се случи и не знам да се е случвало  Peace  Трябва само да съобразиш теглото и сумата, за които можеш да ползваш по-евтината доставка, защото има ограничение /за не повече от 90 долара и тегло до 1814 гр./  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 97
SAB ти от iHerb  ли поръча ? Аз поне не намирам бранд Seeking Health в листа на сайта ?

# 98
  • София
Можело е да откажеш пратката и да я върнат. Никой не може да те задължи да я приемеш или да платиш

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 99
SAB ти от iHerb  ли поръча ? Аз поне не намирам бранд Seeking Health в листа на сайта ?

Поръчала е от сайта http://www.seekinghealth.com/

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 100
denis, благодаря!  Grinning Hug

sunny91, това е кремчето, преди 7 години го купувах от БГ, но сега вероятно от iherb ще го взема. Не се притеснявай за кърменето. И аз съм с много чувствителни гърди, но след първите седмици всичко си идва на мястото. Не знам дали е добра идея да се мажеш в 9-ти месец, заради вероятността от контракции. Потърси още инфо или ако hedra се включи по въпроса ...  Grinning

Благодаря и за препоръката за кокосово масло за бебчетата  Grinning Ще се възползвам като му дойде времето Simple Smile

# 101
  • София, Младост 2
Благодаря ти! И аз се отказах от другия ланолин. Самите ми зърна винаги са били по-чувствителни и мисля  от 9-тия месец леко да ги мажа Simple Smile ))

Гледам, че има много добри отзиви и за това кремче - http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Natural-Nipple-Butter … fl-oz-60-ml/21358

В това кремче има множество други съставки и според мен ще трябва да се отмива преди кърмене, което леко обезсмисля нещата. Ланолинът не се отмива, което ти спестява една грижа - и ти спестява допълнително дразнене на зърната от постоянното миене със сапуни.

Зърната може да се мажат и по време на бременността, ако са сухи и се дразнят от сутиените и блузите - едно намазване няма да предизвика контракции, ако е само мазане, а не издърпване и манипулиране на зърната по някакъв начин. Единственото, което човек трябва да има предвид е, че мазането не предотвратява разранявания и няма смисъл да се прави "профилактично", ако зърната не са сухи или раздразнени. Зърната се разраняват от неправилно поставяне и лошо сукане, а не от липса на "подготовка Peace Така че освен кремчетата е хубаво да се прочете внимателно как точно се слага бебето и какви са критериите за добро поставяне и ефективно сукане, за да се избегнат проблеми - а ако случайно има проблеми след раждането, по-добре търсете веднага помощ, за да не се задълбават нещата и бързо да се решат (сори за ОТ).

# 102
  • Бургас
Благодаря ти Simple Smile
Специално четох преди, а и на лекцията, на която бях, обърнаха внимание на това.  Simple Smile Дано нямам проблеми. Т.е. бебето трябва да засмуква не само зърното, а и ореолата. Както и да е обърнато към мама, с коремчето изцяло към нея, по време на сукане и по възможност да е на възглавница, за да няма напрежение. Това ни обясниха.
Сори за офтопика.

Гледам, че в iherb има и силиконови зърна - http://www.iherb.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Nipples-Slow … ;sr=null&ic=2
В магазините бяха по над 20лв...като гледах. Майка ми е била с много разранени и болезнени зърна при кърмене (моите от сега ме болят) и се чудя дали да си взема..

И за да не е само офтопик, искам да похваля най-любимото ми витамин Ц, сега по време на бременността го пия само при настинки и много помага, но все пак е страхотно - http://www.iherb.com/NutriBiotic-Ascorbic-Acid-Crystalline-Powde … 16-oz-454-g/24191  Hug

# 103
Този вит. С е сериозно количество 181 дози по 2.5г.  и супер качество и е добре ,че има дълъг срок на годност. Въпреки, че е толкова чист пак е само Ascorbic Acid, далеч е от натуралния вит.С и му липсват биофлавоноидите за да се усвоява добре. Преди време четох, че е е по-ефикасно  Ascorbic Acid да се приема често и на малки дози - примерно по 100мг през 3 или повече часа.

# 104
  • Бургас
Много съм доволна, поръчвам си го от над 2 години. И с ММ го пием при настинка, вирус, при по-силна тренировка, преумора. Излиза много изгодно. Опаковката е голяма (иначе вътре не го пълнят цялото шише) и си отсипвам витамин Ц в по-малко бурканче, за да не се овлажнява и ползвам него.

ММ не е фен на добавките, но като се прибере от работа или е преуморен, сам си иска витамин Ц. Иначе нищо друго не иска сам Laughing Просто ефекта му веднага се личи. Иначе да, на по-малки дози е по-добре, но лично мен ме мързи да си играя и приемам по 0,5-1гр (не сега като съм бременна, сега по-малко).

Това е с биофлавоноиди, но не съм го пробвала - http://www.iherb.com/NutriBiotic-Ascorbic-Acid-with-Antioxidant- … ;sr=null&ic=3

Това също е много хубаво, защото съдържа и Магнезий, с неутрално ph и не дразни корема (който има проблеми). Но според мен е една идея по-слабо от аскорбиновата киселина - http://www.iherb.com/Source-Naturals-Magnesium-Ascorbate-8-oz-22 … ;sr=null&ic=3 Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 10:53 от sunny91

Общи условия

Активация на акаунт