iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, поръчвала съм от тях, заради цената. Уж имат много неща, а са за без пари. Но се чудех дали са достатъчно добри в качеството си  newsm78

Код за отстъпка 5/10 $ при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 151
Пих ги по време на настинка. Помогнаха  Peace

Код за 5-10 $ отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 152
# 153
Тези неща с новите им цени на доставка ме карат да се замисля за алтернативи.
Понеже не ми се занимава въобще с митници (а и време нямам)...
Някой пробвал ли е доставка до Англия, където до колкото разбирам от тук:
http://ggbgbg.blogspot.co.uk/2014/12/blog-post_25.html
Цитат
Митото в Англия е в размер на 20% от стойността на продукта. На обмитяване подлежат нови стоки, чиято стойност надхвърля 40 паунда.

Някой пробвал ли е успешно подобно нещо? 40 паунда е доста по-добре от 30лв в Бг.
Аз се опасявам само дали тази информация е коректна и дали няма някое скрито "НО" - например, че това не важи за храни/хранителни добавки или лекарства/козметика?

Аз преди много време се опитах веднъж, но от GGBG ми се обадиха да ми кажат, че са получили бележка от митницата в Англия със сума за мито надвишаваща това което аз бях платил на iherb.
Така или иначе им казах да не го плащат и не разбрах (защото на бележката от англия е нямало хубаво написано име) дали това е моята пратка от САЩ или не. Не си я получих в крайна сметка.

# 154
Доставките до Англия като цени вече са още по-неизгодни, отколкото до България.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 155
  • Пловдив
При изпращането на поръчката ми от iHerb изписа - очаквана дата на доставка 12/12/2014. Но още не съм я получила. Четох първа страница, но доколкото разбрах пратката не може да се проследява. Освен да чакам известие от пощата, нещо друго мога ли да направя? А ако отиде на митница, къде е това в Пловдив?

# 156
Тези пратки нямат номер за проследяване. Ще получиш известие на адреса, който си посочила за доставка.

Могат да търсят по име, но или имат много пратки, или не им се занимава (по-вероятно второто).

Благодаря. Нормално ли е още да нямам известие? Някой с шипната по същото време поръчка, получил ли я е?

# 157
  • при моите любими
ronisum Денис  е пропуснала само тези http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Once-Daily-Multi-Vitamin-60-Tablets/37284 пием ги и двамата.

# 158
  • София
При изпращането на поръчката ми от iHerb изписа - очаквана дата на доставка 12/12/2014. Но още не съм я получила. Четох първа страница, но доколкото разбрах пратката не може да се проследява. Освен да чакам известие от пощата, нещо друго мога ли да направя? А ако отиде на митница, къде е това в Пловдив?
Teзи дати не са верни -  не ги гледай
Ще получиш известие от пощата, когато пратката пристигне

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 159
  • Русе
Момичета, случайно да има някоя , която е е освобождавала пратка от митница Р.усе. Чакам пратка от 25/11 за 39 $. В пощата я няма и искам а проверя на Митница, но нямам представа къде. ще съм благодарна за помощ.
Митницата е на централна гара. Не влизаш в нея а вървиш малко вдясно(там в чупката) на ъгъла. май "поща" пишеше отгоре на входа. Като влезеш в дясно има една врата. работят след обяд, по спомени. Дамата е много любезна.

# 160
Момичета, случайно да има някоя , която е е освобождавала пратка от митница Р.усе. Чакам пратка от 25/11 за 39 $. В пощата я няма и искам а проверя на Митница, но нямам представа къде. ще съм благодарна за помощ.
Митницата е на централна гара. Не влизаш в нея а вървиш малко вдясно(там в чупката) на ъгъла. май "поща" пишеше отгоре на входа. Като влезеш в дясно има една врата. работят след обяд, по спомени. Дамата е много любезна.

Мерси много! А да знаеш телефон или работното време?
Предваретилно благодаря!   bouquet

# 161
  • Русе
За съжаление - не. Имаше нещо особено в работното време, но доколкото помня като говорих с жената, каза, че стига да е там никого не е върнала дори да е извън работното време. Дано е същата жена. Съжалявам, че не мога да помогна повече. От нея разбрах, че даже има номера на пратките, но т.к. се претоварва в Германия има два кода, единия е до Германия, другия от Германия до тук и вероятно за това не може да се проследят от тук.

Код за отстъпка FLZ385

# 162
  • Пловдив
Дали ако е объркан шипинг адреса може да се пише на ай херб да го променят?

# 163
Май все още не съм на ясно с новите правила на доставка. Бях мярнала в коментарите, че било изгодно, но... сега като искам да си поръчам масла за лице нещо много ме товари тази доставка ooooh! Или аз не мога да лавирам, или... съвсем не съм разбрала правилно.

Код за отстъпка от www.iherb.com WCF746

# 164
Здравейте  Hug
Може ли да ми дадете някакви предложения за омега 7 ?
Имам запазен линк от denis ,но в момента не е налично
http://www.iherb.com/SeaBuckWonders-Omega-7-Complete-Sea-Bucktho … sr=null&ic=13 ?
Нещо по-изгодно има ли? Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт