Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Въпрос на избор е разбира се - за тяло, където кожата е по-дебела и мускулите са по-големи може и 2 пъти в седмицата, но за лице - аз избирам "не"  . В апаратите не съм видяла разлика, а съм ходила в едно 10-тина студиа в София само, последните 2-3 години. Вероятно има промени в техниката, но чак пък толкова революционни..........На 48 години съм и не бих направила 2 на седмица. Кожата ми е тънка и фина, мазна е, но не бих я пренагрявала. Никой не би ме убедил да прекалявам, въпрос на собстевно мнение. Peace

За да има ефект от профедурите, на преходен сезон (пролет и есен) е необходимо да се направят от 5 до 10 процедури в зависимост от състоянието на кожата и това дали процедурите се почват за първи път. Има ефект на натрупване, ако е правено преден сезон.

П.П. Ходя на триполярен. Мисля, че вече всички са такива. Поне там, където съм ходила.

# 406
А дали има вероятност да получа обратен ефект? Ако няма ефект, по-лесно се преживява, но да няма обратен такъв.

Съжалявам, станаха много въпроси, но пък мисля, че биха били полезни.
Всеки път, когато не проуча нещо много добре, виждам, че е било грешка.

# 407
  • софия
Въпрос на избор е разбира се - за тяло, където кожата е по-дебела и мускулите са по-големи може и 2 пъти в седмицата, но за лице - аз избирам "не"  . В апаратите не съм видяла разлика, а съм ходила в едно 10-тина студиа в София само, последните 2-3 години. Вероятно има промени в техниката, но чак пък толкова революционни..........На 48 години съм и не бих направила 2 на седмица. Кожата ми е тънка и фина, мазна е, но не бих я пренагрявала. Никой не би ме убедил да прекалявам, въпрос на собстевно мнение. Peace

За да има ефект от профедурите, на преходен сезон (пролет и есен) е необходимо да се направят от 5 до 10 процедури в зависимост от състоянието на кожата и това дали процедурите се почват за първи път. Има ефект на натрупване, ако е правено преден сезон.

П.П. Ходя на триполярен. Мисля, че вече всички са такива. Поне там, където съм ходила.
Би ли споделила къде ходиш. И аз съм на 48, до тази зима лицето ми беше ОК, малко бях бейбифейс. Но изведнъж кожата ми повяхна, остаря, влизам в менопаоза , а не ми се старее.  newsm45 Моля те, посъветвай ме на лични къде да отида!

# 408
А дали има вероятност да получа обратен ефект? Ако няма ефект, по-лесно се преживява, но да няма обратен такъв.

Съжалявам, станаха много въпроси, но пък мисля, че биха били полезни.
Всеки път, когато не проуча нещо много добре, виждам, че е било грешка.

Съмнявам се за обратен ефект. Правила съм процедурата в пакет от 8 през 4 дни, а след това поддържащи правя веднъж в месеца или дори по-рядко.
Все пак всеки апарат си е специфичен и с различна сила, за това протокола на изпълнение на процедурите и тяхната честота ще ти кажат в самия салон. 
Каква марка е или как се казва апарата, който си избрала?

# 409
Ще попитам за марката и ще пиша.

# 410
  • Варна
На мен ми похвалиха този, но цената е много по-висока от на колагена в Айхерб. Rolling Eyes

Някой ако има ли по-съществено наблюдение изобщо върху техните продукти и дали си заслужава инвестицията?
Много скъп този български колаген...цената на крема също е много висока, сравнение с цената на италианския крем с колаген...
Аз, лично доверие на "български" колаген нямам.

# 411
  • Бургас
Той не е бг, полски е.В сравнение с  Елемис, е по-евтин, но дали като качество си отговаря на цената или е натоварена като всичко, което се продава тук newsm78

# 412
При мен има ефект от ХК и колаген, също много видим от омегите  Peace На апетита ми не влияят Simple Smile
Alena, кои омеги имаш предвид?

# 413
Съвети за борба и премахване на пигментни петна?
Едно-две по лицето?

# 414
При мен има ефект от ХК и колаген, също много видим от омегите  Peace На апетита ми не влияят Simple Smile
Alena, кои омеги имаш предвид?
И кой колаген ? Grinning

# 415
Едно-две по лицето?
Виж тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=800392.new#new

А тук има доста съвети за естетични корекции
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=814853.0;topicrefid=20

# 416
  • Варна
Нямам проблеми с преглъщането на колагена, а винаги чупя хапчетата на две, ако позволяват, за да мога да ги изпия.
Имам грешка - колагенът го чупя на две. Объркала съм се с омега 6, която също пия.

# 417
Едно-две по лицето?

Ако са малко - ходила съм на кожен лекар и ми ги е махнал с коагулатор, т.н. електрическа игла.

# 418
  • София
Здравейте, моля ви за съвет Hug
Почти на 33 съм, смесена кожа, още нямам бръчки, но кожата определено започва да се отпуска и хич не ми харесва. Confused Досега съм ползвала предимно нисък клас козметика (напоследък от собствените марки на ДМ), но вече май не е достатъчно и ми се иска да мина на по-висок клас. Марките обаче са страшно много и ми е трудно да се ориентирам, а не ми е удобно да вляза в аптеката и да насъбера 30 тестера. Crazy Ще търся дневен, нощен крем и околоочен - предполагам, че е добре трите да са от една марка/серия?

# 419
Здравейте, моля ви за съвет Hug
Почти на 33 съм, смесена кожа, още нямам бръчки, но кожата определено започва да се отпуска и хич не ми харесва. Confused Досега съм ползвала предимно нисък клас козметика (напоследък от собствените марки на ДМ), но вече май не е достатъчно и ми се иска да мина на по-висок клас. Марките обаче са страшно много и ми е трудно да се ориентирам, а не ми е удобно да вляза в аптеката и да насъбера 30 тестера. Crazy Ще търся дневен, нощен крем и околоочен - предполагам, че е добре трите да са от една марка/серия?

Защо не пуснеш една тема Козметика за 30+ и сигурно ще получиш по-адекватни отговори, отколокото тука. На 33 г. съм била преди 15 години и козметиката невероятно се е изменила - ако някоя като мен ти напише нещо, може да се окаже, че продуктите вече ги няма Peace. Или някои грижи са вече палеативни или пък съвсем нови неща са открити.
Мое лично мнение - В никакъвм случай не препоръчвам ползване на по-агресивна за възрастта ти козметика. Освен това не се вторачвай в несъществуващи проблеми. Козметиката на ДМ не е никак лоша, защото има кремове произведени в Швейцария - контрола и качеството самото име на тая държава ги гарантира, докато много от по-висшите брандове се правят в Румъния, Словакия, Словения и Полша.

Общи условия

Активация на акаунт