Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 179
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Защо не пуснеш една тема Козметика за 30+

Май има вече такава тема.  Peace

# 421
  • София
Аз търсих такава тема, но понеже не намерих, пуснах питането тук. Видях, че не съм единствената 30 годишна, която пита тук и затова. Mr. Green Може ли линк към другата тема?

Иначе на ДМ козметиката наистина не е никак лоша, просто ми се иска да сменя с нещо по-така.

# 422
  • Бургас
Соник, опитай с масла.От няколко години ползвам предимно масла и чак сега започнах да оглеждам и да се интересувам от по-специална козметика и процедури, защото вече си виждам едни бръчки.Допреди 2 години ги нямаше  Cry .Маслата пак ще си ги ползвам, защото ми се отразяват много добре.

# 423
Здравейте, моля ви за съвет Hug
Почти на 33 съм, смесена кожа, още нямам бръчки, но кожата определено започва да се отпуска и хич не ми харесва. Confused Досега съм ползвала предимно нисък клас козметика (напоследък от собствените марки на ДМ), но вече май не е достатъчно и ми се иска да мина на по-висок клас. Марките обаче са страшно много и ми е трудно да се ориентирам, а не ми е удобно да вляза в аптеката и да насъбера 30 тестера. Crazy Ще търся дневен, нощен крем и околоочен - предполагам, че е добре трите да са от една марка/серия?

Аз съм на 34 г. и ползвам кремове от аптеката предимно за първи бръчки, на Нукс , много съм доволна Simple Smile

# 424
  • София
Аз търсих такава тема, но понеже не намерих, пуснах питането тук. Видях, че не съм единствената 30 годишна, която пита тук и затова. Mr. Green Може ли линк към другата тема?

Иначе на ДМ козметиката наистина не е никак лоша, просто ми се иска да сменя с нещо по-така.

Това намерих, въпреки че по спомени темата беше по-дълга  Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=831582.0

А може да попиташ и тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=825062.135;topicrefid=20

# 425
  • София
Reinа, благодаря за линковете!
DELI22, Нукс е една от марките, които загледах, но в близката аптека нямаха мостри. Непременно ще потърся, за да го пробвам.
Галчудо, кожата ми е смесена като клони дори към мазна, все си мисля, че маслата няма да й понесат добре. Rolling Eyes

# 426
  • София
Reinа, благодаря за линковете!

За нищо, дано ти свършат работа.  Simple Smile

# 427
  • Бургас

Галчудо, кожата ми е смесена като клони дори към мазна, все си мисля, че маслата няма да й понесат добре. Rolling Eyes

Възможно е, моята от нормална стана доста суха с времето и сега дори и лятото ползвам масла без проблем, но предимно взимам от макадамия, че не е чак толкова мазно.
На Нукс бях взела едно за около очи, но направо ми правеше като филм и ми сбръчкваше кожата.

# 428
  • София

Възможно е, моята от нормална стана доста суха с времето и сега дори и лятото ползвам масла без проблем, но предимно взимам от макадамия, че не е чак толкова мазно.
На Нукс бях взела едно за около очи, но направо ми правеше като филм и ми сбръчкваше кожата.

Аз съм изключително доволна от бомбичките на Юсерин - серум. Много лек и прави кожата сияйна.

# 429
  • Бургас
Продават ли се отделно или са винаги в комплект с нещо?

# 430
  • София
Продават ли се отделно или са винаги в комплект с нещо?

Ако питаш мен, бомбичките се продават самостоятелно. Ето как изглеждат:

# 431
Соник, опитай с масла.От няколко години ползвам предимно масла и чак сега започнах да оглеждам и да се интересувам от по-специална козметика и процедури, защото вече си виждам едни бръчки.Допреди 2 години ги нямаше  Cry .Маслата пак ще си ги ползвам, защото ми се отразяват много добре.
а какви масла на пример? Shocked

# 432
  • Бургас
Маслата могат да са най-различни според нуждите на кожата.Аз напоследък ползвам какаово и кокосово, зехтин доста често.Купувам си също от макадамия, кайсиево, арганово, шеа, гроздови семена и др.Има голям избор и на по-екзотични.

Ето една книжка с рецепти, но аз лично смески с етерични/ароматни/ не съм правила, ползвам чисто базово масло.

# 433

Нюкс прави много алергии (понеже е козметика с много натурални масла) - задължително тествайте и не купувайте силни продукти, ако не са за Вашата възраст/тип кожа. Същата работа е и Мари Кор.

# 434
  • Велико Търново
Подкрепям за Нюкс Peace Аз се изривам от почти всичките им продукти Tired

Общи условия

Активация на акаунт