Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Reinа, явно ти е много нежна кожата. Моята крокодилската няма изтъркване  Mr. Green

sugar_baby, при мен освен пъпчиците и врасналите косъмчета след епилация намаляха драстично  Grinning

# 451
  • София
Reinа, явно ти е много нежна кожата. Моята крокодилската няма изтъркване  Mr. Green

Такава е, за съжаление. Просто се старая да съм по-внимателна, но понякога се случва да забравя и после ближа рани.  Laughing Обаче от ръкавичката не бих се отказала за нищо на света, незаменима ми е.  Peace

# 452
  • София
Ръкавиците на Рая си поръчвах от страницата им във Фб на много по- изгодна цена от олх. Много съм доволна.

# 453
  • София
Ръкавиците на Рая си поръчвах от страницата им във Фб на много по- изгодна цена от олх. Много съм доволна.
Може ли линк, че не я откривам?

# 454
  • София
На мен ми се струва много брутално това третиране на лице с разни излющващи пособия. В козметичен салон, комбинирано с други терапии - да, но така просто като домашна ежедневна процедура ми е трудно да го приема.

Аз съм си по нежните грижи  Simple Smile и затова от известно време ползвам тази гъбичка Konjak от която съм доволна

# 455
Здравейте момичета!
На 48 години съм, скоро ще навърша 49 г.
Все още не съм намерила "своя" крем за лице Blush. Бръчки нямам, но кожата ми е загубила тургура си, леко отпусната е и тенът е повяхнал. Кремове с по-мазна/ тежка/ консистенция не ми понасят, лъсвам, фондьотена не се задържа дълго, разтича се...
Моля, препоръчайте подходящ крем.

# 456
  • София
Здравейте момичета!
На 48 години съм, скоро ще навърша 49 г.
Все още не съм намерила "своя" крем за лице Blush. Бръчки нямам, но кожата ми е загубила тургура си, леко отпусната е и тенът е повяхнал. Кремове с по-мазна/ тежка/ консистенция не ми понасят, лъсвам, фондьотена не се задържа дълго, разтича се...
Моля, препоръчайте подходящ крем.

Na aven hydratas rich newsm78

# 457
  • София
На мен ми се струва много брутално това третиране на лице с разни излющващи пособия. В козметичен салон, комбинирано с други терапии - да, но така просто като домашна ежедневна процедура ми е трудно да го приема.

Аз съм си по нежните грижи  Simple Smile и затова от известно време ползвам тази гъбичка Konjak от която съм доволна

Скрит текст:

Имам и Konjak и мога да кажа, че е с аналогично действие на копринената ръкавица. А и не прочетох някой да е препоръчал да се ползва ежедневно. Предполагам всеки се съобразява с потребностите и особеностите на собствената си кожа. Аз лично я ползвам веднъж седмично.

# 458
Разбира се, че не ексфолираме ежедневно. Един път седмично е нормално  Peace
Тази Konjak се канех преди доста време да пробвам, но срещнах в нета доста коментари, че не прави почти нищо. Като я пипнах ми се стори мека, нещо като гъбичка за измиване. Наистина ли ексфолира добре?

# 459
  • София
Letsgo, Konjak има много мек измиващ ефект и в никакъв случай не очаквай кой знае какво ексфолиращо действие като на описаните от другите съфорумки ръкавици. Ако някой се е пробвал да жули с нея, нормално да не му се е получило. Има омекотяващ ефект благодарение на съставката, от която е направена.

Пак казвам - аз си падам по нежни и щадящи грижи и затова я ползвам. Никога не бих си претрила лицето!!! Препоръчвам я на жени с тънки и фини кожи. В този ред на мисли, Letsgo, за теб може би няма да е много полезна. И понеже спомена, че ти се е сторила мека когато си я пипнала, само да кажа, че гъбичката се продава обикновено изсушена и твърда като пемза (понякога се продават с вода в пакетчето, но рядко) и трябва да се накисне за кратко във вода за да стане мека и готова за ползване.

За който се интересува повече, ето описание и ревюта на клиенти:
http://www.sephora.com/konjac-cleansing-sponge-P382345

# 460
Благодаря за подробната информация Medy  Grinning Явно тази гъба е подходяща за ежедневна употреба. В момента ползвам силиконова гъбичка като тази
Скрит текст:
Но ще пробвам и Konjak. Трябва да има разнообразие  Laughing

# 461
  • София
Само да добавя, че в линка, който дадох към Сефора цената е много висока  Naughty. В момента ги има в аптеки Ремедиум по 10 лв гъбичката, а на който му се чака и му се занимава, може да си ги поръча от китайски сайт, както направих аз - на едро (за дузина) цената излезе около 3.50 на гъбичка!

# 462
  • гр. София
Само да добавя, че в линка, който дадох към Сефора цената е много висока  Naughty. В момента ги има в аптеки Ремедиум по 10 лв гъбичката, а на който му се чака и му се занимава, може да си ги поръча от китайски сайт, както направих аз - на едро (за дузина) цената излезе около 3.50 на гъбичка!

Благодаря много за информацията, Medy. Чакаме някой да пусне линк и за ФБ за копринената ръкавица. И само от олх ли може да се поръча? Виждам, че доставката ще е от Бургас, та малко се обезмисля. В София не продават ли някъде?

# 463
Аз четксм всеки ден с естественна четка лицето и тялото. Сухото четкане освен за всичко др помага и за подобряване на лимфния поток.
Бях споменала, че преди повече от година си направих снимка на бръчките на челото. След една година ходене на процедури и ползване на препоръчаните от козметичката ми кремове смея да твърдя, че бръчките са почти незабележими. Давам още 6 месеца и ще публикувам снимки, преди и след.
Сега започнахме третиране на областта на шията и деколтето....пак снимки направих, наистина се надявам да има същия или подобен резултат.

# 464
Аз четксм всеки ден с естественна четка лицето и тялото. Сухото четкане освен за всичко др помага и за подобряване на лимфния поток.
Бях споменала, че преди повече от година си направих снимка на бръчките на челото. След една година ходене на процедури и ползване на препоръчаните от козметичката ми кремове смея да твърдя, че бръчките са почти незабележими. Давам още 6 месеца и ще публикувам снимки, преди и след.
Сега започнахме третиране на областта на шията и деколтето....пак снимки направих, наистина се надявам да има същия или подобен резултат.
Като споменаваш за бръчките на челото, аз имам 2 големи, хоризонтални и много видими бръчки. Твоите такива ли са, или за гневни бръчки става въпрос? И моля те, разкажи за процедурите и козметиката, явни има страхотен резултат, поздравления (ако писала другаге подробно, кажи къде)

Общи условия

Активация на акаунт