Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 428
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Popule Матрициума какво е?
Серу, крем, капсули, нещо за пиене newsm78

Стерилна течност, съдържа много неща, между които и хиалуронова киселина, продукт на специална разработка, която се маже на лицето сутрин и вечер, аз слагам и на врата (едната ампулка я деля на две - за сутрин и вечер). В аптеките без рецепта.

Със статут на медицински продукт Peace Всяка година правя по два курса с матрициум, а когато децата ми бяха болни от варицела мажех и тях за да не им останат белези Peace Топ продукт на Биодерма и от аптечната козметика без аналог Simple Smile

# 541
  • Варна
 А крема след това трябва ли да е от същата серия,за максимален ефект?

# 542
  • Пловдив

Стерилна течност, съдържа много неща, между които и хиалуронова киселина, продукт на специална разработка, която се маже на лицето сутрин и вечер, аз слагам и на врата (едната ампулка я деля на две - за сутрин и вечер). В аптеките без рецепта.

Каква е цената?

# 543
  • София
Скрит текст:

Каква е цената?

Различна е в различните аптеки. Аз го взех за 86 лв., но го срещам за около 100 лв. на други места.

Аз не слагам крем след него. Като свърша курса, ще мина пак на серуми. Кремове не ползвам.

# 544
  • Велико Търново

Може и да не е от същата серия Peace Цената към момента е 98 лв., ако в някоя аптека правят промоции може и да е по малко.
Аз винаги ползвам серум и задължително след него крем Peace

# 545
  • Варна
 Благодаря ви момичета!
В аптеки Марви го намирам за 83лв.

# 546
Значи в най скоро време и аз ще се снабдя Grinning

# 547
Дайте съвет как да си засиля косата?
Изтъня и оредя, а не мога да се боядисвам по рядко от на 3 седмици.  Rolling Eyes

# 548
  • Canada
the Дорис , на мен ми помогна еднократен курс с биотин, през останалото време пия колаген  Peace

Беше останала наполовината от стрес, промяна на климата, предполагам и хормонални промени. Може би по-добре е първо да потърсиш причината за изтъняването и оредяването, но споменатите добавки в никакъв случай няма да ти навредят  Hug

# 549
Foncé, много благодаря за отговора  Hug Би ли посочика кой Биотен и колаген приемаш?

# 550

По препоръка на дерматоложката ми, също отскоро, пия хомеопатичната Arnica Montana 15ch за заздравяване на повърхностните кръвоносни съдове.

Моля за извинение, ако вече е коментирано, но аз без това вещество в тази потенция не пътувам никъде ( ползвам ги при падане, травма, ожулване за децата и пр. ), но с удивление научавам, че било помощник и на красотата Simple Smile.

Как  го приемате ?

# 551
Дайте съвет как да си засиля косата?
Изтъня и оредя, а не мога да се боядисвам по рядко от на 3 седмици.  Rolling Eyes

Спри просто да влизаш в банята и да си миеш косата.
Направи така: сресваш грижливо и нежно, слагаш масло по избор, леко масажираш, слагаш шапка за затопляне и след малко се миеш както обикновено.

Сън, нещо за успокоение.

Отиди на лекар да видиш причините за оредяването.

# 552

Не разбрах какво имаш предвид?

Благодаря за съветите  Hug

# 553

Не разбрах какво имаш предвид?

Благодаря за съветите  Hug

Извинете ако не съм била ясна. Hug Исках да кажа да не влизате да си миете косата в банята без предварителна подготовка.
Имам близки, които описаното по-горе правят с мазната част на киселото мляко ( това, което е най-отгоре като маслен филм) вместо с масла.

# 554
  • Canada
Foncé, много благодаря за отговора  Hug Би ли посочика кой Биотен и колаген приемаш?

Това е биотинът, от него изпих само една опаковка  Peace

Този колаген взимам редовно в комбинация с таблетки хиалуронова киселина  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт