Отговори
# 105
Пфууу, тамън се наточих и ОС-а по лейдиту битти Whistling Whistling Whistling Whistling
newsm19 newsm19 newsm19

Ренко, ти през това време можеш да правиш КС на КПА. Аз и без това го изпуснах около 15-та серия, а така поне ще се осведомявам как се развиват нещата. Peace
Аз КПА не гледам отдавна Laughing а и утре ми е финала на Фатиха Peace

# 106
Пфууу, тамън се наточих и ОС-а по лейдиту битти Whistling Whistling Whistling Whistling
Егати късмета на4и, пуу ooooh!

# 107
  • Още у мъглата ...

Направуууу ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 108
newsm19 newsm19 newsm19

Ренко, ти през това време можеш да правиш КС на КПА. Аз и без това го изпуснах около 15-та серия, а така поне ще се осведомявам как се развиват нещата. Peace
Фатиха е от 23,15 Naughty а щом не гледаш КПА, зна4и ше се вклю4иш на ОС Laughing Laughing

# 109
  • в подножието на планината
Teра кай да преведем тва за Илдето... Laughing Laughing Laughing

Дефне: Помощ !
Кахраман: Това е Максут.
Дефне: Има ли някой?
Кадир: Нали беше казал, че не познаваш баща си?
Максут: Говори!
Кахраман: Не я докосвай!
Максут: Какво си мислиш, че правиш?
Кахраман: Максут отвлече Дефне.
Елиф: Какво?
Кахраман: И докато не те вземе, няма да я остави.
Кадир: След това, което причини на Мерием и Керем, още можеш да ги гледаш в лицата.
Якуб: Ако така ще говориш, по-добре изобщо да не говорим.
Докторка: Невъзможно е бебето да оцелее

Зиз,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тери, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря!  love001 Имам си фрагман, а и преведен на това отгоре... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 110
  • Още у мъглата ...
Отивам да пушлява, че похапнах едно линцерче и ми е едно пушливо след сладкото Laughing

# 111
  • в подножието на планината

Профи, Heart Eyes благодаря и дано утре да си на линия за КС- то, че ако пак не се състои - не знам... ooooh! ooooh! ooooh!

# 112
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз щях да ви казвам, че няма смисъл да почвате, щото свършва, ама не исках да ви трепя ентусиазма.

Ренко, направи си КС на нещо друго. thumbsup

Илде, ами правете го без мен. Ирчето и Белл като се включат, ще стане.

# 113
Зиз, видях, че си се появила. Кажи леля с две три думи какво си конушваха във видеото с хубавците та се хилеха, плииииииз, Praynig накратко само. Rolling Eyes

# 114
newsm19 newsm19 newsm19

Фатиха е от 23,15 Naughty а щом не гледаш КПА, зна4и ше се вклю4иш на ОС Laughing Laughing
Аз се се бъркам с Реакция ooooh! че той е от 22 ч ама в другиден Laughing има мачове Naughty

# 115
  • Още у мъглата ...
Профче, а кой епизод ти е в гащите newsm78, че аз си ги имам епизодите, та не ми трябва да бъркам в тях  Laughing

# 116
Аз щях да ви казвам, че няма смисъл да почвате, щото свършва, ама не исках да ви трепя ентусиазма.

Ренко, направи си КС на нещо друго. thumbsup

Илде, ами правете го без мен. Ирчето и Белл като се включат, ще стане.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама така като кериза филма на ТВ-то ми е по лесно да коментирам, ина4е се зазяпам у филма и забравям за коментара Joy Joy

# 117
Профче, а кой епизод ти е в гащите newsm78, че аз си ги имам епизодите, та не ми трябва да бъркам в тях  Laughing
пуу, не стига 4е Ентелигентна, па и скромна ooooh! Mr. Green

# 118
# 119
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
пуу, не стига 4е Ентелигентна, па и скромна ooooh! Mr. Green
Мани! Зарад нея тряаше сама си бъркам в гащите. newsm09  Embarassed
53-ти епизод БГ-аудио.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт