Отговори
# 735
ще мятаме Змейове  Party

# 736
  • У Диспансера ...♥♥♥
Профче  Heart Eyes Hug
Ох, като видях фрагмана им и се чудя кое хлапе е пратило бележка на Еджето, и тя поради липса на идеи е решила да стане сериал, който е за дисни чанъла предназначен ooooh!
Те там даже се държат по-на ниво . Силикона се полюшва, бръчките на главния герои даже без да е hd, се виждат перфектно. И тия хора с детски ум са в тела на възрастни хора, въртят си игрички, тя прави нацупени мутри където е потресаващо комична. Той пък е един влюбен за пръв път тинейджър ама с бръчки, такива само не бях виждала. Предлагам на Едже да го преименува от ПО, на събудих се на 30 . Така поне ще има известна логика в действията им.

# 737
  • София
Малей,колко народ сте се появили #Crazy-Ирче, Hug,Наде, Hug,Зиз, Hug,Гале, Hug,Мимчо, Hug,Габи, Hug,Релаксче, Hug,Профи, Hug,Верче, Hug,Бел, Hug,карам по памет,дано не съм пропуснала някой Heart Eyes.
Направих едночасова тренировка,после облизах къщата,като и хладилника и микровълновата так пътьом почистих.....ох,останах без кръст ooooh! ooooh! ooooh!.
Чакай да си сложата милото,че да се окопитя  Mr. Green

# 738
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Reyting Sonuçları - Haftalık Reytingler
Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Karagül   Fox TV   % 11,41   % 27,85   8,75 Milyon
2.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 8,27   % 20,34   6,34 Milyon
3.   Paramparça   Star TV   % 7,72   % 18,75   5,92 Milyon
4.   Küçük Ağa   Kanal D   % 7,69   % 18,25   5,90 Milyon
5.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 7,57   % 18,50   5,80 Milyon
6.   Kocamın Ailesi   Fox TV   % 7,51   % 18,54   5,76 Milyon
7.   O Hayat Benim   Fox TV   % 7,13   % 17,60   5,47 Milyon
8.   Güzel Köylü   Star TV   % 6,99   % 17,07   5,36 Milyon
9.   Karadayı   ATV   % 6,76   % 16,50   5,18 Milyon
10.   Küçük Gelin   STV   % 6,71   % 16,16   5,14 Milyon
11.   Kiraz Mevsimi   Fox TV   % 6,67   % 16,09   5,11 Milyon
12.   Sungurlar   STV   % 6,12   % 14,65   4,69 Milyon
13.   Beni Affet   Star TV   % 5,97   % 18,66   4,58 Milyon
14.   Roman Havası   Show TV   % 5,90   % 14,15   4,52 Milyon
15.   Arka Sokaklar   Kanal D   % 5,87   % 14,09   4,50 Milyon
16.   Kertenkele   ATV   % 5,84   % 14,24   4,48 Milyon
17.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 5,54   % 12,96   4,25 Milyon
18.   Yılanların Öcü   Show TV   % 5,52   % 13,58   4,23 Milyon
19.   Medcezir   Star TV   % 5,37   % 12,96   4,12 Milyon
ПО-по-най-доброто дизи потъва ли потъва, направо на приливи потъва Mr. Green

А довечера ще сцепят мрака с поредната простотия, която вероятно вече и за ума на петокласниците е обида hahaha МиретУ ще изпробва дали Яман и е верен и ще му играе игрички hahaha В реала някоя за нещо такова би получила шут отзад и да я няма hahaha А при по-по-най-двойката, лигоча ще ескалира Sick

А добрютро wavey wavey wavey
Нещо такова ще е довечера. Peace По-скоро Мирето лекинко ще си отмъсти на Яманчо за дето я напрегна до лодките преди няколко серии. В резултат, на Яманко ще му се станат стипчиви и кисели живота и настроението, все едно е ял райски ябълки през лятото, както се шегува с него Селим във фрагмана.  hahaha

Привет на всички!  Hug Hug Hug
Браво на Габи за шапетата, че аз нещо я изоставих тази дейност и Беллорчето затова няма какво да прати на Зиз. Embarassed

За Илдето специално пуснато в гащурите ми, а и за всички гости, довечершното епизодче по БТВ Лейди - 55 еп. БГ-аудио ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  Grinning Който иска, и който може, двечирка КС с начален час - този на телевизията. Peace Laughing

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Те мойте шапета си бяха готови още от Габелфитата, само преди време ги бях спрятала лееекинко в размера на шапките и сега като се появи зов за помощ, лесно откликнах Laughing

# 739
  • Още у мъглата ...
Профче  Heart Eyes Hug
Ох, като видях фрагмана им и се чудя кое хлапе е пратило бележка на Еджето, и тя поради липса на идеи е решила да стане сериал, който е за дисни чанъла предназначен ooooh!
Те там даже се държат по-на ниво . Силикона се полюшва, бръчките на главния герои даже без да е hd, се виждат перфектно. И тия хора с детски ум са в тела на възрастни хора, въртят си игрички, тя прави нацупени мутри където е потресаващо комична. Той пък е един влюбен за пръв път тинейджър ама с бръчки, такива само не бях виждала. Предлагам на Едже да го преименува от ПО, на събудих се на 30 . Така поне ще има известна логика в действията им.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз преди няколко дни бях предложила и ПО-Просто Олигофрения Mr. Green

# 740
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профче  Heart Eyes Hug
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много точнУ!  newsm10

Лини,  Hug твоят човек много готин на тази снимка. Crazy Heart Eyes

# 741
  • Още у мъглата ...
Малей,колко народ сте се появили #Crazy-Ирче, Hug,Наде, Hug,Зиз, Hug,Гале, Hug,Мимчо, Hug,Габи, Hug,Релаксче, Hug,Профи, Hug,Верче, Hug,Бел, Hug,карам по памет,дано не съм пропуснала някой Heart Eyes.
Направих едночасова тренировка,после облизах къщата,като и хладилника и микровълновата так пътьом почистих.....ох,останах без кръст ooooh! ooooh! ooooh!.

Joy Joy Joy Joy Joy Ох, чета си аз ... "после облизах къщата, каКто и хладилника и микровълновата" Joy Joy Joy Joy и викам, ми то ко се е трепала с тренировка, като после облизала хладилника Laughing Joy Joy Joy Joy Joy
Ма не било това  Grinning
Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 742
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профче  Heart Eyes Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 743
  • Варненска клюкарка
Аз пратих на Зиза шапка, освен да не е видяла съобщението.... newsm78

нищо за новото къще ще си е... Wink

# 744
  • У Диспансера ...♥♥♥
Профче  Heart Eyes Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз преди няколко дни бях предложила и ПО-Просто Олигофрения Mr. Green
То за олигофренията още в първи сезон трябваше да се смени  Mr. Green

Ей го на, пак е с китарката  ooooh!

# 745

Joy Joy Joy Joy Joy Ох, чета си аз ... "после облизах къщата, каКто и хладилника и микровълновата" Joy Joy Joy Joy и викам, ми то ко се е трепала с тренировка, като после облизала хладилника Laughing Joy Joy Joy Joy Joy
Ма не било това  Grinning
Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Профи Hug

Общи условия

Активация на акаунт