ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали - тема 9

• 88 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 705

С 23 февраля на канале #РОССИЯ1 выходит сериал "Весной расцветает любовь" в 20:35.

# 706
хайде, фенки на Сафонов - тази вечер любимият ни Кирилл ще е гост в "На ночь глядя'

В четверг, 19 февраля, в 00:20 на Первом канале выходит очередной выпуск передачи «На ночь глядя». На этот раз в гости к Борису Берману и Ильдару Жандареву придет актер театра и кино Кирилл Сафонов, который известен зрителям в первую очередь благодаря своим ролям в таких сериалах, как «Улыбка пересмешника», «Татьянин день», «Медвежий угол», «Условия контракта», «Краткий курс счастливой жизни». Будем надеяться, что разговор окажется крайне увлекательным. Ведь Кирилл Сафонов не так уж часто балует поклонников откровенными интервью, а авторы передачи «На ночь глядя» ведут со своими гостями исключительно доверительные беседы

# 707
Привет, привет!!!

Рина Кети и безсмъртния шансон Ще те чакам

Това е  въведението ми към филма Я дождусь (2011 -4 серии) на Иван Соловов.

Филмът е направен по действителен случай. Историята разказана в него е много близка до тази, разказана в Тальянка, само че е много по-мек вариант. Руски пленник успява да избяга от лагера във Франция. Ранен е и за него се грижи млада французойка. След войната той я довежда в СССР като своя жена и проблемите започват ...

В определени моменти имах чувството, че създателите на Тальянка са използвали точно тази история, но за драматизъм много са я засилили.

Не бях гледала този филм с Пампушный и с успех попълних пропуска. За пореден път показа, че може и княз и обикновен мужик да изиграе. Партнират му Джудит Дэвис,  Елена Лядова, Иван Кокорин, Александр Пашутин, Анна Миклош, Франсуаза де Сталь, Жан-Мари Фонбонн...

Он-лайн на руски http://bigcinema.tv/series/ya-dozhdus-tv.html

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 21:08 от nataly_gr

# 708
И песента на Пелагея Марьюшка също звучи във филма

# 709
Привет, виждам активност тук.  Simple Smile На всички, приятна вечер!
Аз гледах Такая работа, много хубав сериал. Но, само 13 серии засега, ще чакам следващите.

Вижте какво намерих нов филм с Кирилл Гребенщиков - ГРАЖДАНКА КАТЕРИНА
за съжаление, още не е пуснат, и него чакаме.

ПЛОХАЯ СОСЕДКА
също нов филм, с Илья Иосифов, бях си го харесала от Татьянин день.

реж. Роман Барабаш, а другите актьори са Настя Задорожная, Ада Роговцева, Валерия Ходос, Жанна Эппле, Сергей Калантай

# 710

С 23 февраля на канале #РОССИЯ1 выходит сериал "Весной расцветает любовь" в 20:35.

Скрит текст:

Хе-хе ще го гледаме преди московското му излъчване. Лор, моля те подай линк на сайт където ще го качват.

# 711
Привет, виждам активност тук.  Simple Smile На всички, приятна вечер!
Скрит текст:
Аз гледах Такая работа, много хубав сериал. Но, само 13 серии засега, ще чакам следващите.

Вижте какво намерих нов филм с Кирилл Гребенщиков - ГРАЖДАНКА КАТЕРИНА
за съжаление, още не е пуснат, и него чакаме.

ПЛОХАЯ СОСЕДКА
също нов филм, с Илья Иосифов, бях си го харесала от Татьянин день.

реж. Роман Барабаш, а другите актьори са Настя Задорожная, Ада Роговцева, Валерия Ходос, Жанна Эппле, Сергей Калантай

Много сладурско филмче. Леко приятно. Пълен релакс. А и актьорите са супер  newsm10
Който не го е гледал, да го гледа!!!

# 712
Здравейте, и аз гледах Я дождусь. Сега разбирам Натали и хубавите песни, които е постнала.  Simple Smile
Наистина вълнуваща история.
Пампушний е много различен тук, няма го обичайният му чар, обаяние. Обикновен мужик, мрачен, обрулен. И двамата с французойката са страхотни.

На мен не ми допадна преплитането на документални кадри. Режисьорът така решил, защото от истинската история във филма почти нищо не останало. Да бяха снимали по нея, или като са се отклонили, да бяха я оставили така, като приказка за любовта.  Simple Smile
Да кажа още, че много ми хареса Ал. Пашутин, наскоро го гледах в "Широка река". И там, като доктор, и тук като председатель колхоза, е много ярък, запомнящ се образ. А е на 72 години, да е жив и здрав!
Лядова както винаги на висота, такава завист показа, такава к...а изигра, че да ти е кеф да я хванеш за гушата.

# 713

На ночь глядя - Кирилл Сафонов

# 714
очакваме няколко много интересни премиери през следващите дни освен 'Весной разцветает любовь'

1.Если любишь - прости - с Любовь Толкалина, Егор Бероев, Светлана Иванова, Наталья Бардо, Дмитрий Фрид

22.02 на Первый

# 715
2. Судья-2 - с Дима Ульянов

22,02,2015 НТВ

# 716
3. Личный интерес - с Кирилл Жандаров

22,02,2015 - Россия 1

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 16:10 от lor

# 717
4. Алхимик - с  Игорь Петренко, Светлана Иванова, Павел Баршак, Кирилл Жандаров, Евгения Добровольская

24,02,2015 - (ICTV, Украина)

# 718
Здравейте отново!

Лор, благодаря за Сафонов. Не ми е тръпка, но беше интересно да го слушам.  Simple Smile

Съвсем случайно попаднах на филм, който много ми допадна. Не го намерих в списъците, горещо го препоръчвам.

Вальс Бостон

https://www.youtube.com/watch?v=PX0x-W3CFSM

година 2013, реж. Юлия Краснова, в гл. роли Елена Яковлева и Михаил Маликов

Надежда Петровна — большой начальник, успешный боец восточных единоборств и… совершенно несчастная женщина..................................................История могла бы закончиться печально, если бы однажды Надежда Петровна не дошла до точки кипения и не решила в корне изменить свою жизнь. Для начала героиня решила брать уроки бальных танцев…

# 719
Привет, привет!!!

И това филмче с ИванЖидков не е предлагано в темите Упакованные (2013) на режисьора Пётр Гладилин. Партнират му  Елена Аросьева, Камиль Ларин и Татьяна Яковенко.

Малко странен филм. Водят го комедия, но според мен съвсем не е, макар че има смешни моменти. Има и върху какво да се замисли човек, а и песничките изпълнени от Иван Замотаев са приятни.

Он-лайн на руски https://www.youtube.com/watch?v=QBvhT_wQJ64
Приятно гледане

Общи условия

Активация на акаунт