Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 94 327
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 855
tinacarlyle, ако е вярно това за Дамяна ми се струва много завистлив ход.  Peace
Пошегувах се Mr. Green, не очаквах,че ще се върже някой!

Ха ха, ми то до тук какъвто спойлер сте дали е верен.  Mr. Green

# 856
Аз пък повярвах и на Йори и на Емо  за Надка и глупостите  които е вършила
Особено на Емо
Не съм   си и помислила ,че Надка ще си признае в ефир че е правила секс с участниците в Камбоджа
Не ви ли омръзна да "дъвчете" Надето и цялия този безумен "секс-скандал", честно!
В предаването снощи беше възмутително!!!
Тук е не по-малко неприятно.  ooooh!
Защо да е било възмутително снощи? Просто обсъждаха "стратегията" й.

Защо пък предаването да е било възмутително ,възмутително   е било поведението на Надка
Журито просто го прокоментира под дейното настояване и разпитване от стана на водещия

Влади снощи беше като бабите от квартала-"разкажете ми" ,"Това не го знам+

# 857
Един преуспял и възпитан човек като Емо ще седне да лъже за Надка? Ама вие сериозно ли Laughing
А, вие сериозно ли, tinacarlyle? Нали сами видяхме как лъже за "Светли и Йори", двете същества.
А и историята познава много по-преуспели (тук наистина ме напушва на смях) и възпитани (по-скоро - оперирани от предателства на принципна основа) хора да лъжат и мажат.

# 858
Не вярвам грам на Емчито. С този унесен поглед на евнух. Не знам с какво и дали се е друсал там, но със сигурност изглеждаше като човек под анестезия почти през цялото време. Върхът беше изказването за ранимите същества и за лошия Митко, който ги е наранил.
Т.е. - ако не бяхме гледали Сървайвър и дойдеше Емо да ни разказва за там, щяхме да чуем разказ, в който някакъв изрод е разделил две влюбени сърдца едно от друго безвъзвратно, и едното сърдце не е издържало и се е пръснало, и че е посегнал на най-скъпото на една майка и е отнел детето й завинаги.
Няма да се учудя ако просто е сънувал човека и не е могъл да различи сън от бодърствуване.
Д-р "Слушам и изпълнявам" доказа,че може да лъже,да плете интриги,да се подмазва,да обижда хора,която нищо не са му направили  и да изпада в тотални противоречия.Той не ми излъчва достойнство,толерантност и дори превъзходство,които очаквам от лекар сред бивши футболистчета,моделки,безработни.Жалка гледка беше отчаяно вкопчен във Ваня и данката,които също не изглеждаха да хранят респект към него.
На такъв не мога да вярвам каквото и да каже.

# 859
Мячик, не може да направиш подобно нещо и после да очакваш да не е коментирано...
Не знам, какво е очаквала или не Надя, но аз наистина очаквах поне някаква умереност, Одри.

Иначе и другото е вярно - "гризането" м/у поддръжниците и противниците на Ваня е вторият по неприятност феномен в темата.

Накарахте ме да си припомня, защо преди пет и повече години се въздържах да пиша за Сървайвър в бг-мама.  ooooh!
Не се ядосвай, Мячик, така е по форумите. Срещат се както красиви диаманти като теб, така и доста неприятни типажи. За да се наложи бон-тон, не е лошо "културната общественост" да не се крие гнусяйки се по кьошетата, а да участва активно!

Ето тук сега има двама изключително интересни и симпатични форумци - веско и фиш, които показват типично женска заядливост и развалят хубавото впечетление от персоните си! Стегнете се, момчета! Че разваляте доброто име на форума!  Mr. Green

# 860
  • в морето до колене
Защо пък предаването да е било възмутително ,възмутително   е било поведението на Надка
Журито просто го прокоментира под дейното настояване и разпитване от стана на водещия

Журито можеше да "прокоментира" поведението на Надя с доста по-премерена лексика. А ако някои негови членове не са искали да употребят такава, можеха да им "намекнат", а не да ги подкокоросват.
И не, Владо не беше като бабите от квартала - беше много по-вулгарен и неприятен. В моя квартал бабите не се държат като него... А той се държи така през целия сезон! И в предни сезони е имал подхлъзвания по наклонената плоскост, но сега просто беше под всякаква критика.

Ето затова за мен снощи предаването беше възмутително, Джолева. И спрях да го гледам след третото споменаване на думата "палатка".  Tired

# 861
Karinche, не не те лишава от емоции участието във формата, но да си легнеш с 2-ма различни мъже в Сървайвър говори за лека и похотлива жена, не за емоции. Значи за теб близост значи секс, така ли?...

Не, не значи...За вас значи, щом твърдите, че е имало секс м/у Надя и "двама различни мъже"...За мен е близост, която не е изключено да премине и в следващата фаза: секс!...но не е задължително...И като не съм го видяла с очите си, не мога да го твърдя...А и да бях го видяла, бих си замълчала и не бих го коментирала, защото за мен секса не е сензация!!!...И думата "секс" не е табу... И не разбирам защо си ми я оцветил в червено?...Като типичен представител на огнена зодия, секса ми е по-важен и от храната...Не го намирам нито за нещо срамно, нито за нещо пошло, а напротив...като нещо напълно нормално...Далеч повече ме плашат недоклатените дървета, които дали по природа, дали пък и по неволя, не са такива...дървени!!!...И ако хората правеха повече секс, вместо да надничат по чуждите ключалки, светът щеше де е едно по-добро място за живеене, същото важи и за този форум, респективно тема...

ПП...И защо Надка трябва да си признава пред драгите ТЕЛЕзрители, дали е правила, или не, секс?...В това има нещо, толкова нездравословно...И с какво това ще запълни празният, откъм емоции и секс, живот на чинка Минка, например?... Grinning

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 20:00 от Karinche

# 862
  • Другата България

Защо пък предаването да е било възмутително ,възмутително   е било поведението на Надка

Възмутително си беше отвсякъде.
Според мен разбира се.
Защото ти, аз, Иван или брат му не сме били там, за да видим или чуем, и нищо не ни дава право да характеризираме нечие поведение като такова. Защото това снощи си беше живо очерняне и клюкарско-провокативно оплюване на един определен участник във формата, който пак ще кажа никога не каза лоша дума за никого и не обиди никой. И йордана, и Дамяна не са по-различни, особено Дамяна с влажния поглед и пърхащите мигли, на която Явор просто не ѝ пусна. А тя горката така си искаше, че чак мен като жена ме беше срам.  Или йордана, която ...забравих колко дни ходи по сутиен Stop. .....и намсиколко дни игра "за Ваня"  ooooh! . Всяка жена си е изградила различна стратегия и си я следва, на Ива "феърплейската" такава на моменти е по-долна от тази на Надя, която наистина е време да спрем да коментираме. Или поне аз няма да го правя, защото снощи ми загорча на този импровизиран ....другарски съд.
Всичко е продуцентски трик и нагласени кадри и думи, защото за жалост това се търси и това се гледа - сеир, скандал, секс, похот, драма.... ooooh!, и ние тук се връзваме и си вадим очите заради Милошевите провокации.

# 863
... веско и фиш, които показват типично женска заядливост и развалят хубавото впечетление от персоните си! Стегнете се, момчета! Че разваляте доброто име на форума!  Mr. Green
Ако правилно долавям, че се има предвид моя форумен ник (персона - в превод "маска"), мерси Жаве! Мерси! Това наситина беше вразумяващо и полезно.

# 864
Т.е. как така, Colby, не са сигурно в победата? Прощавайте, но не зацепих.
Говоря за войната в интернет. Мислех, че такава активност и мобилизация в защита на Ваня и клеветене на всичко свързано със Занев, дори на Митко е невероятна, ако Ваня знае, че е победител. (А те знаят гласовете на финала, надявам се, че няма да ме обвините, че не вярвам в тайната на финалния вот за самите участници в българския Сървайвър.)

# 865
Един преуспял и възпитан човек като Емо ще седне да лъже за Надка? Ама вие сериозно ли Laughing
А, вие сериозно ли, tinacarlyle? Нали сами видяхме как лъже за "Светли и Йори", двете същества.
А и историята познава много по-преуспели (тук наистина ме напушва на смях) и възпитани (по-скоро - оперирани от предателства на принципна основа) хора да лъжат и мажат.
Напушва те на смях? Много ли неврохирурзи познаваш? Естествено още път има да извърви докато стигне високата летва на Надка Tired
И уж нямало нищо лошо в секса пък скачате като ужилени само при мисълта,че вашата любимка не е била самата невинност в играта Mr. Green

# 866
Изпуснах ви за малко и две страници без да участвам съм все намесен Laughing

Colby,
Скрит текст:
прочете ли си ЛС от мен изпратено в 14:59? След финала моля да го изкараш във форума публично Wink Преди това го остави за себе си. Благодаря.

Забелязвам една тенденция - ако някой каже нещо, което е видял от участниците веднага се поставя под съмнение. Странно Simple Smile Ами ако казват истината?

# 867
  • София
Надя никога не ми е била любимка, но това, което направиха на вчерашния съвет беше противно. Чудех се кое ли предаване гледам и ми идеше да сменя канала. Да предположим, че всичко, което казаха за нея е вярно /мен лично почти не ме интересува/, но на този свят има неща като тактичност, елементарна човечност. Защо преди няколко серии гледахме как едва ли не всички се радват на любовната двойка /най - вече докторчето и йорданка/, а сега изведнъж станаха пуритани и моралисти? Ами защото им беше изгодно. Занев печелеше игри, командваше парада. Сега изведнъж всички получиха прозрение свише, че Надя всъщност е к......

# 868
  • София
...
Относно бигфиш а.к.а. Лазаров, ето там вече става прекалено. Дали Ваня му плаща, дали не му плаща не е ваша работа. Не може ли просто да приемете, че с Ваня са приятели и както е нормално той защитава приятелят си?
Не мисля. Аз на приятел никога не бих досаждала постоянно за информация, че и да я разпространявам из форумите, особено при положение че ми е известно, че е обвързан с договор. Даже въпроси не бих му задавала.
Някакъв друг му е случаят на потребителя, но не се наемам да го квалифицирам.

# 869
Защо преди няколко серии гледахме как едва ли не всички се радват на любовната двойка /най - вече докторчето и йорданка/, а сега изведнъж станаха пуритани и моралисти? Ами защото им беше изгодно.

По същата причина поради която и тук и навсякъде другаде където някой коментира трети човек е моралист в едната посока, но оправдава другата - въпрос на интерес. Сякаш всички тук сме много по-различни...

...
Относно бигфиш а.к.а. Лазаров, ето там вече става прекалено. Дали Ваня му плаща, дали не му плаща не е ваша работа. Не може ли просто да приемете, че с Ваня са приятели и както е нормално той защитава приятелят си?
Не мисля. Аз на приятел никога не бих досаждала постоянно за информация, че и да я разпространявам из форумите, особено при положение че ми е известно, че е обвързан с договор. Даже въпроси не бих му задавала.
Някакъв друг му е случаят на потребителя, но не се наемам да го квалифицирам.
Поне в едно си права - нито съм му досаждал постоянно, нито ми е казвал кой знае какво. И давай - квалифицирай ме, аз не се сърдя, забавно ми е да чета как хора, които не ме познават всъщност са убедени как ме познават по-добре, дори знаят от къде какво знам и кой какво съм питал  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт