Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 527
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 355
Точно тези дни си мислех че ми се гледа Сървайвър.

# 2 356
  • Sunshine state
Ехаа, направо да не повярва човек!  Ще смачкат Нова по рейтинг, ако направят сезон! 😁😁

# 2 357
Eто тази новина чак всеки тв сезон за завръщането на Сървайвър. Направо когато видях новината в един сайт не можах да повярвам дали е истина и веднага бързо към сайта на БТВ да проверя... Laughing Кастинг записванията са до 3 март 2022 г. това означава, че ще е на екран не по-рано от есента на 2022 г.  Ще видим ако и Фермата направи тази есен силен сезон, както миналия, дали няма да ги пуснат и двете догодина ще бъде интересно. Хубаво е някой, който има желание да направи и нова тема като предсезонно. Поздрави на всички фенове на Сървайвър! Simple Smile

# 2 358
Да ги пускат както искат, Мари Мар качва епзодите Stuck Out Tongue
Кой ли ще е водещ?

# 2 359
Лека поправка да си направя "Регистрация може да се извърши само от лица, които към 03.03.2022 ще имат навършени 18 години". Самите записвания е възможно да приключат няколко месеца по-рано в бързината съм го разбрал погрешно.

# 2 360
  • София
Уникална новина, явно си ни четат и виждат, че ни липсва Simple Smile
Крайно време беше. Ами живи и здрави да сме до 2022 г. Нямам търпение просто. Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:34 от Diavolo

# 2 361
Харесвам американската версия, но като цяло българския зрител има грешна представа за концепцията на това предаване. Не е предаване тип бързи, смели, сръчни.

# 2 362
  • Sofia
Най-после,супер новина!

Интересно ми е кой ще е продуцент... Thinking

# 2 363
Може би самите БТВ? Където аз четох, са цитирали просто Ангелина Белчева, директор "Локални продукции".

# 2 364
Ех, че хубава новина, макар че някак не мога да се отпусна и да ѝ повярвам. Снимките на американския бяха отложени, пък ние насред пандемия ще снимаме.
Ще ми е любопитно кой ще направи този сезон, дали пак ще е Милошев, нали уж му е изтекъл лицензът. Струва ми се сякаш, че Иван и Андрей също биха могли да се справят, ако и Сървайвър да е много голям залък.

# 2 365
Е, той ще се снима след година и половина. Днес изненадващо много хора около мен казаха, че ще се запишат.

# 2 366
Дано да няма от старите участници в новия сезон.
Иван и Андрей не искам за водещи, предпочитам Карамазов.

# 2 367
Дали биха върнали отново стари участници? Ще е готино, ако поканят всичките победители. Много ми е интересно да видя как един 30+ годишен Георги Кехайов би се справил в играта.

# 2 368
  • София
Аз май съм единствената, която не харесва Кехайов, въпреки, че много се постарах тогава...

# 2 369
  • София
Аз бих се радвала да видя пак Николай Мартинов.
Карамазов не ми харесваше като водещ, дано е някой нов.

Общи условия

Активация на акаунт