Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 518
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 370
Честно казано на мен не ми се гледат стари муцуни. Предпочитам никому неизвестни нови хора.
Карамазов на последния сезон мисля, че беше отказал вече да води.

Преди нашия да почне, най-вероятно ще изгледаме 2 американски сезона. Те сега снимат на Фиджи. Но пак пред перспективата никога повече да нямаме наш си Сървайвър, чакането ще си заслужава.

# 2 371
  • София
Най-добре е с изцяло нови и непознати лица.
И без измами, без простотии. Направете го веднъж като хората. След 7 г. ние феновете заслужаваме поне това!
Пък после ако толкова много искат да си направят и 'Ол Старс'

# 2 372
  • Sunshine state
Най-добре е с изцяло нови и непознати лица.
И без измами, без простотии. Направете го веднъж като хората. След 7 г. ние феновете заслужаваме поне това!
Пък после ако толкова много искат да си направят и 'Ол Старс'
Абсолютно! Аман от стари муцуни, а невменяемият Кехайов не ща и на снимка да го виждам!

# 2 373
  • Разпиляна във въображението
И аз съм за нови лица.

# 2 374
И аз по принцип искам нови лица, но без мутри като Марчо или плеймейтки. Просто нормални хора от всички слоеве на обществото. И такива които имат желание да играят стратегически.

# 2 375
  • Sofia
Аз май съм единствената, която не харесва Кехайов, въпреки, че много се постарах тогава...

Аа,изобщо не си единствената,аз не го понасях.Wink

И на мен не ми се гледат стари визиономии със стари номера.Предпочитам нови,непознати,неизвестни...

# 2 376
  • Разпиляна във въображението
И ако може да не са само такива като в Игри на волята.

# 2 377
И да не са от Фермите😁 мн изисквания станаха 😁

# 2 378
мога да ви издам малко инфо - бившия състезател в ски бягането Андрей Гридин и настоящ планински бегач се е пуснал в кастинга за Игри на волята ,а него почти няма шанс да не го изберат.

Ако все още не е подписал нищо , по-добре да отиде в Сървайвър . Силно се надявам де Grinning

# 2 379
Днес видях рекламата по БТВ и много се изкефих! Как ми липсваше Сървайвър! Зарязвам ИВ, Ферми, ще си гледам с кеф!

# 2 380
В темата за Фермата е писано, че май Иван и Андрей ще го правят... Нямам им много доверие. Дано не го омажат.

# 2 381
  • София
Хич не ми се иска да са те, но само като ми се мерне мисъл за Тупаревите сценарии и си викам, че са горе-долу приемливи... ама горе-долу... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 382
Хич не ми се иска да са те, но само като ми се мерне мисъл за Тупаревите сценарии и си викам, че са горе-долу приемливи... ама горе-долу... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не са те, ама кой да е друг?Милошев едва ли ще е, защото той се отказа да го прави преди време.Халваджиян ли ?Не мисля че ще се справи добре.А за Тупарев, като гледам каква пародия направи от Игри на Волята, хич не си го пожелавам.Като че ли най-малкото зло са Иван и Андрей, не че са цвете, ама другите ми изглеждат още по-зле.

# 2 383
  • Отвъд алеята зад шкафа
Май ще е вътрешна продукция. Няма да го правят Иван и Андрей.

# 2 384
Дано да е вътрешна.
Иначе да, по метода на изключването остават Иван и Андрей като най-малкото зло. Тупарев е най-зле.
На Халваджиян наградата ще е няколко каси просеко Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт