Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 406
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Тупарев и Сървайвър в едно изречение е анатема.
Това не бива никога да се допуска.

# 2 386
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Иван и Андрей вече имат достатъчно предавания, по които да работят - Фермата, Съни бийч 2, Бригада Нов дом, Парараци и отделно още какво ли не.

# 2 387
И за мен Иван и Андрей са най-малкото зло. Е, ще има любовна линия, как без нея, но като цяло понатрупаха опит с Фермата и мисля, че биха се справили долу-горе прилично. Сървайвър е голям залък.
Тупарев и въобще телевизия не бива да се допуска в едно изречение.

# 2 388
# 2 389
  • София
За феновете на Сървайвър БГ,
Най-накрая ще се качи и целия първи сезон, който липсва само!!!

-> ЦЪК <-

# 2 390
Оооо, страхотно, първи сезон съм го гледала само тук-там и вече нищо не помня от него.

# 2 391
elpi доста злобно написана статия...
Diavolo благодаря за линка. Не знам дали съм гледала първи сезон, но и да съм, нищо не помня:)

# 2 392
Четох някъде, че или Иво Аръков, или Бойко Кръстанов ще бъде водещ на новия сезон. Май ще бъде в Занзибар, заради пандемията и мерките там.

# 2 393
Четох някъде, че или Иво Аръков, или Бойко Кръстанов ще бъде водещ на новия сезон. Май ще бъде в Занзибар, заради пандемията и мерките там.

Ако някой от тези двамата е водещ на новия сезон, тогава е почти сигурно че Иван и Андрей ще го правят.И двамата са техни протежета от Съни Бийч.

# 2 394
  • София
Оооо и двамата ги харесвам много и бих се радвала да ги видя и като водещи! Чакам с все по-голямо нетърпение!

# 2 395
И според мен и двамата биха се справили екстра. Владо ми е много любим, но няма незаменими водещи Stuck Out Tongue Winking Eye
Занзибар е красива дестинация. Ще плакнем очите с тюркоазена вода.

# 2 396
А Нова ТВ пуска ВИП Брадър на гърба на Сървайвър (според клюкарски вестник)
Скрит текст:

# 2 397
  • Sunshine state
То па щото на хората не им писна от ВИП Брадър.. 🤦🏼♀

# 2 398
  • Разпиляна във въображението
Горките Нова. Все се водят от бТВ. Онези си пускат новините в 6.00, и те ги местят.

# 2 399
Да, централната емисия новини беше в 19.30 и при двете телевизии и Нова, за да ги изпревари, направи своята в 19.15. След това БТВ се преместиха в 19.00, за да изпреварят Нова. И не след дълго Нова започнаха да стартират в 18.57. А пък БТВ си сложиха прогнозата за времето в 18.57, хаха.  Сутрешният блок на БТВ като беше в 6.30, на Нова започваше в 6.20. Сега БТВ го преместиха в 6.00 и още на следващия ден Нова го преместиха в 5.58 Grinning Наистина започват по-рано.
А тези, които имат интерактивна тв и гледат схемата на програмата, там всичко написано така: "На кафе 9.28", "Новини-обедна емисия 12.58", "Откраднат живот 19.58", "Един за друг 20.59"... Сакън да не ги изпревари БТВ, хахаха. "Хелс Китчън" винаги го пускаха 5 минути по-рано. И сега в петъка "Съни Бийч" по БТВ започна още в 20.53, без да го обявяват!

Общи условия

Активация на акаунт