Професионални серии за коса - тема 72

• 72 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Пробвай с Денсифик ш-н и маска за обем,след като не ти е изтощена косата .Серията дава плътност и обем и е балансирана с превес на протеини както тук на мен ми разясниха .може би не си за протеинови серии,които помагат на изрусени и силно изтощени коси/в случая и ботокс ампулата/.
Да , те са сред набелязаните продукти, но цената на цялата серия е доста висока,а не знам при мен дали ще действат( май не съм срещала лош отзив newsm78).Дали може да се намерят мострички от тях за проба.

Аз също съм с тънък и фин косъм. Бих ти предложила серията с бамбук на Алфапарф - шампоана, маската и спрея, ефекта е с натрупване.
Моята коса става по-жилава и с цимент термика на керастас - не е от най-евтините, но е изключително икономичен, моя го ползвам над 1 година вече. Много харесвам и терапиите на Милк Шейк - косата ми става страхотна - гладка подредена, жилава и косъма се усеща значително по-плътен.

По-добре дай повече пари за някоя по-скъпа серия (като Денсифик например) отколкото да си купиш 3, които не ти вършат работа (като абсолюта, която е тежката артилерия за изрусени и изгорени коси и незнам как си решила да си я купиш Wink )
 Peace
solley моята коса е като твоята. Къде може в интернет да се намерят тези терапии на Милк Шейк?

# 316
  • София/Дружба
Мики спрея го ползвам точно като L2 - на влажна коса пръскам, усещам косата си по-твърда след него. При мен това е търсен ефект Simple Smile
Цялата серия с бамбук ми е много любима  Heart Eyes

MargaritaIlcheva имам приятелка със салон и тя ми поръчва от вносителите. Преди съм се включвала в общи поръчки от някой от английските сайтове, но беше много отдавна.

Новите терапии на Milk Shake са в индивидуални пакетчета, а не като преди в една голям туба и сега е по-лесно да си поръчвам. В момента имат и много изгодни оферти за шампоан+маска, но пак по салоните се предлагат или ако имате възможност директно към вносителя се обърнете Simple Smile

# 317
  • София
Bellisssima

Keune So Pure Moroccan Argan Oil е изключително ароматно, икономично и хубаво олио.  Аз го използвам както преди къпане 🛀 по дължините и краищата,  така и след измиване на косата. Аромата е великолепен, консистенцията е плътна и гъста, отмерва се с капкомер в ръката и се разнася по косата. Сега искам да си взема шампоан и маска, които са към серията.

Вчера си мих косата, само с Митик Оил  - без ампули, без добавки, без маски преди шампоана. Бях безкрайно уморена и без никакви сили за повече. Използвах шампоана и балсама със златни частици,  след подсушаването с кърпа нанесох маслото с черен кимион от серията и Олиото за всякакъв тип коса. Подсуших я леко със сешоар и си легнах. На сутринта очаквах коса без обем и разхвърчани краища, защото те обичат сега само протеин. Но, бях излъгана в очакванията. Косата имаше доста обем, плътност не липсваше, а краищата пригладени.
Предполагам,  че вече косата е в такова състояние, че почти всичко й се отразява добре. И протеин, и хидртация. Много съм доволна от нея. Въпреки всичко ще я пострижа 5-6 см. преди или малко след нова година.

# 318
  • София
Аз също съм поръчала на фризьорка неща от серията Keune So Pure - за аргановото масло леката версия прочетох, че намалява много времето за сушене на косата.

# 319
  • София
Момичета, някой има ли впечатление от боите на Лакме?

Чудя се между Иноа, Колестон Перфект и LAKME Collage.

Искам мнооооого да похваля, маската на Макадамия, много добре ми се отразява на косата и се усещам, че все към нея посягам  Laughing

# 320
Mики, при мен груба и суха коса от шампоан става когато е или прекалено силно протеинов  за мен, или не ми е достатъчен  Laughing

JLo
на мен също хидратиращата серия на Алфапарф ми беше голямо разочарование.
Силно хидратиращо: СПА балсама на ЧИ органик; маска Макадамия; Ф.Кингслий екстремния балсам; Нутри-термик маската на Керастаз или Маскинтенз за плътна коса.

# 321
Solley, значи няма да се разберем със спрея сигурно. Аз пък никак не обичам да ми е твърда косата. Thinking И маската такава твърда ми правеше косата, но пък аз доста време ползвах само нея. Тогава не бях наясно с протиени, хидратация.
И аз не съм доволна от хидратиращата серия на алфапарф. Както и от заглаждащия им шампоан.

# 322
  • Стара Загора
Лелееееееееееее niditop3,много съжалявам,че при теб е бил такъв ефекта на абсолюта Blush но ние видно сме и с различни коси и не предположих,че ще стане така дадох ти да ги пробваш с най-добри чувства Hug а се почувствах за  малко не линчувана тук(кой ти каза да си купиш тази серия)никой аз и дадох само да пробва Hug  bouquet Hug много съжалявам пак ,но аз много ти благодаря за пробичката на СИМПЛИ ЗЕН (ш+м) много лека и обемна ми стана косата на мен по принцим не ми липсва обем но след тази серия хидратираща и предходното миене хидратиращо та ми се стори,че косата ми просто беше в безтегловност дори малко разхвърчана на какво може да се дължи това,че е ред на протеина ли?За да укротя този разхвърчан и лек вид на косата си реших да пробвам една мостра на 10 в 1 на лакме от тази серия но го няма в момента наличноhttp://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle-cool-stilizirashti та изсипах си мострата с празно шишенце с помпичка и така нанесох по малко от него приятно ме изненада поокроти разхвърчания вид,същевременно усещането за обем и ефирност си остана по дланите ми останаха блещукащи частички но в косата не откривам такъв ефект,консистенцията на кремчето е кремообразна седефена с блясък и мисля е доста икономично(не помня коя точно от вас беше споменала колко е разочарована от него,но пък си спомням добре,че беше сложила цялата мостра на веднъж(10мл.) аз ще го ползвам поне 5 пъти Peaceта това са моите впечатления доволна съм от ефекта и на маската и шампоана (благодаря ти niditop3 и от 10в1 на лакме,днес ще пробвам с други ш+м да видя пак какъв ще е крайният ефект.....извинете ме за дългият пост Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 09:51 от delqna

# 323
  • Бургас / София
 Магнолия, искам да ти благодаря за пробата на Алтерна Рипейър уникален шампоан, а и маската   bouquet . Не съм предполагала, че така ще ми се отрази серия за изтощена коса, а отностно за Митик Ойл с блестящи частици, косата си запазва обема и при мен, дори само от шампоана. Hug

# 324
  • Belgium
При мен пък Митик Ойла с блестящи частици упорито сплесква косата напоследък  Tired

А с такова желание го купих. Преди това бях изхабила 2 шампоана от стандартния Митик Ойл, както и маски от серията без никакъв проблем. Просто не мога да си обясня защо става така.

Да похваля едно приятно шампоанче за чувствителен скалп на Лореал Проф:

Вчера се измих само с него, без маски, ампули и т.н. И днес съм доволна от резултата - няма сплексване, приличен обем, няма разхвърчани краища.

# 325
За мен шампоана Митик ойл е най-гадния шампоан, който съм ползвала, заедно с Олео-релакс шампоана- гадно,силиконово усещане  Sick Sick

# 326
Митик ойл шампоана с блестящите частици ми хидратираше добре косата, но беше много клепнала и нямаше грам обем. Не бих го купила отново. Харесва ми косата да е мекичка, но не чак толкова сплескана.

# 327
  • София
Преди известно време получих Редкен Екстрийм - шампоана и балсама. Не им е дошъл реда, но може би утре ще ги пробвам.
Засилила съм се към йогурт серията на Милк Шейк и към Кюн Со Пюър, но ще ги поръчам след нова година.
Но и двете ще трябва да ги взема от фризьорски салон,  а предпочитам директната поръчка.

Преди време се замислих, че косата ми се чувства добре,  не само защото полагам грижи за нея, но и защото полагам грижи за скалпа. Мисля, че там е разковничето, както обема, така и неомазняването се дължи на грижата за скалпа. От там все пак се образуват новите косъмчета, хранят се и се образува превилно тяхната структура.

# 328
Здравейте, момичета! Имате ли отзиви за следните продукти:
- Kerastase elixir ultime за чувствителна коса
- Redken blond idol шампоан без сулфати за руси коси
- CHI royal rapid shine спрей за блясък
И ако може да ми препоръчате балсам за фина коса, може би подхранващ.
Благодаря Hug

# 329
Преди време се замислих, че косата ми се чувства добре,  не само защото полагам грижи за нея, но и защото полагам грижи за скалпа. Мисля, че там е разковничето, както обема, така и неомазняването се дължи на грижата за скалпа. От там все пак се образуват новите косъмчета, хранят се и се образува превилно тяхната структура.

Би ли споделила в какво точно се изразяват грижите за скалпа ти?  Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт